Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vega
Dobra fora! Evo mog slobodnog prevoda. Ko se dobro snalazi sa engleskim moze da pogleda i originalan tekst na linku:
http://www.craigslist.org/about/best/por/102351114.html

01) Biti gay nije prirodno. Pravi amerikanci uvek odbacuju neprirodne stvari kako sto su na pr. naochare, poliester, klima-uredjaji.

02) Gay brakovi ce podsticati ljude da budu gay, isto kao sto ce te druzenje sa visokim ljudima nachiniti visljim.

03) Legalizacija gay brakova ce raskrchiti put svakakvom nenormalnom ponasanju. Ljudi chak mogu pozeleti da se venchaju sa svojim kucnim ljubimcima jer pas ima pravnu osnovu i moze da potpise bracni ugovor.

04) Heteroseksualni brak postoji veoma dugo i nije se uopste promenio; zene su i dalje vlasnistvo, crnci i dalje ne mogu da se venchavaju sa belcima, a razvod je i dalje nelegalan.

05) Heteroseksualni brak ce izgubiti na vrednosti ako homoseksualni brakovi budu dozvoljeni; svetinja 55-ochasovnog samo-za-zabavu-braka Britany Spears bi bila potpuno unistena.

06) Heteroseksualni brakovi su ispravni jer proizvode decu. Gay parovima, neplodnim parovima, i starim ljudima ne bi thebalo biti dozvoljeno da se venchavaju jer i dalje ima mesta u nashim sirotishtima a svetu treba josh dece.

07) Ochigledno je da ce gay roditelji odgajiti gay decu, jer straight roditelji podizu iskljucivo straight decu.

08) Gay brak nije podrzan od strane ni jedne religije. U drzavi kojom vlada religiozni vladar kao sto je nasha, vrednosti jedne religije su nametnute chitavoj zemlji. Upravo zbog toga u Americi postoji samo jedna religija.

09) Deca nikada nece biti uspeshna ako odrastaju u odsustvu muske ili zenske figure u domu. To je razlog zasto drustvo eksplicitno brani samohranim roditeljima da podizu decu.

10) Gay brak ce promeniti osnove drustva; nikada se necemo moci prilagoditi novim socijalnim normama. Isto kao sto se nismo prilagodili automobilima, usluznim delatnostima, i duzem zivotnom veku.

:hail2:
Korisnikov avatar
By Cruiser
Originally posted by Vega
Dobra fora!
Nije fora! :pas:

Ja verujem u sve sta tu pise, posebno ono da je Bush ajatolah americke dzamahirije :gatara:

:redaljka:
Korisnikov avatar
By Frizerka
1.homoseksualci koji su osecajni su retki
2.stalo im je samo do trenutnog zadovoljstva i ljubav za vecinu je misaona imenica
3.retko se zadrzavaju na jednom partneru (promiskuitetni su)
4.vecina nista ne radi i zivi na tudjoj grbaci
5.skloni su tracarenju,spletkarenju i podmetanju
6.izlaze u gay klubove dok normalne retko posecuju
7.druga majka im je JK
8.Wc je za njih kres prostorija,a za normalne ljude fizioloska
9.Imaju univerzalnu podelu koja nigde nije prisutna(akt,pas,uni)
10.klistiranje za njih je ko pranje zuba
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Frizerka
2.stalo im je samo do trenutnog zadovoljstva i ljubav za vecinu je misaona imenica
7.druga majka im je JK
Je l' ovo generalizovanje, polu-generalizovanje, pretpostavke ili iskustva?
Ako su iskustva, molim dopunskija obrazlozenja!
Korisnikov avatar
By tramp
ne valja suditi o svima po sebi :P
opet, ne valja suditi o drugima po sebi
za razliku od nas, str8 osobe su sve samo sa pojednim partnerom/kom za zivot
ima neka statistika da ovo potkrepi
:doh:
pa sta da idem u normalan klub - znas koliki su redovi za zenski WC!
7.druga majka im je JK
sto zena ima dece...
nisi video izgleda mnogo unisex WC-a?
ne str8tasi se samo dele na muskarce i zene
pohvalno je misliti o zdravlju
:kosa:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Vel boy
7.druga majka im je JK
Pa ako ti neke svari ne vidis,ne analiziras i nemas iskusta,delom licnog vec onog drugog,nista ti nece biti
jasno.Svaka cast pojedincima, ali vecina je ovakva kakvu sam navela.Istina koja boli :vezan:
Originally posted by tramp
7.druga majka im je JK
sto zena ima dece...
Vidim da se gospodjice pokusali da mene isprovocirate, da ja polazim od sebe u ovim iskazima.Ne,varate se ,ali cu vas ostaviti da se hranite tom zabludom poput kloshara.
Prijatno.
Korisnikov avatar
By vivaldi
secate se one cuvene Frizerkine reference :"Imam jednog druga gaya" ?
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ne secam se, ali mislim da ovo sto je napisala ovde vredi jednog banovanja.
Korisnikov avatar
By tramp
7.druga majka im je JK
Pa ako ti neke svari ne vidis,ne analiziras i nemas iskusta,delom licnog vec onog drugog,nista ti nece biti
jasno.Svaka cast pojedincima, ali vecina je ovakva kakvu sam navela.Istina koja boli :vezan:
Originally posted by tramp
7.druga majka im je JK
sto zena ima dece...
Vidim da se gospodjice pokusali da mene isprovocirate, da ja polazim od sebe u ovim iskazima.Ne,varate se ,ali cu vas ostaviti da se hranite tom zabludom poput kloshara.
Prijatno.
e bas sam se pitala sta kloshari jedu - a ono zablude!

Ne, nije to bila provokacija, vise dobronamerna zelja da tvoj post objasnim losom sposobnoscu rasudjivanja a ne namernom zlobom
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by vivaldi
secate se one cuvene Frizerkine reference :"Imam jednog druga gaya" ?
Maco,opet si izvukla svoje otrovne kandze, ali zmija kao ja nije nikad nastradala od macke kao ti, vec obratno.Da nemas dobru pozadinu iza sebe,dokrajcila bih ja tebe odavno,ali se ti kao i svaki politicarski piun,pozivas na imunitet,opomene i banove!Mozda si na ovom forumu neka mesina, ali si u stvarnom zivotu oglodana koska.
Imam gay druga,to sam izjavila, ali on ne spada u ovo sto sam navela.On je izuzetak i ne potpada ni pod jednu od ovih desetak stavki.Zao mi je sto si se ti ocigledno u tome pronasla, a kako kazu "istina zna da zaboli"

:nazdravlje:

Original posted by tramp
e bas sam se pitala sta kloshari jedu - a ono zablude!

Ne, nije to bila provokacija, vise dobronamerna zelja da tvoj post objasnim losom sposobnoscu rasudjivanja a ne namernom zlobom
Shvatam,samo nacin na koji si to izvela nije bio primeren.Ali oK :jbg:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Frizerka:
jasno.Svaka cast pojedincima, ali vecina je ovakva kakvu sam navela.Istina koja boli"

Ja:

Sve i da je istina da "je vecina onakva kakvu si navela", prepusti onim gej/bi pojedincima kojima kazes svaka cast da uticu i koriguju lose gej/bi ljude da se poboljsaju.
Ako se ti identifikujes kao hetero, nije na tebi da se bavis gej/bi ljudima i njihovim brakom, vec, ako bas hoces, ima dosta posla u tom hetero svetu za ispravljanja i poboljsavanja!
I Biblija rece u smislu "Nemoj da vidis dlaku u oku brata svog, a da ne vidis balvane u svom oku"- parafraziram
:yes:
Korisnikov avatar
By tramp
@Vel boy Friza nam str8 :smeh:

@Frizerka - odgovor primeren kome je upucen, da mi je palo na pamet da bi te mogao ogrebati verovatno ne bih a kako znam da se samo ludo zabavaljas sto da malo ne cackam, nije valjda zivot postao tako ozbiljan :kupanje:
Korisnikov avatar
By m..
Friza je queen (DYR-a, dodushe)!
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by m..
Friza je queen (DYR-a, dodushe)!
Hahahahaaha,da znas da je tako
Svi su na veze i vezice dobili druge funkcije, a ja sam se sama i posteno izborila za mesto Queen Dyr-a.
:zvezda:
:kiss: od frizy,kako me Eya prozvala:)))

ps.tramp,znam da ti nisi zlobna ko neke ovde na slovo "v".Ja se samo malo salim i podizem im adrenalin.Oduvek sam volela da dzaram osice, a ni jedna me jos nije ujela:))))
Frizerka:
jasno.Svaka cast pojedincima, ali vecina je ovakva kakvu sam navela.Istina koja boli"

Ja:

Sve i da je istina da "je vecina onakva kakvu si navela", prepusti onim gej/bi pojedincima kojima kazes svaka cast da uticu i koriguju lose gej/bi ljude da se poboljsaju.
Ako se ti identifikujes kao hetero, nije na tebi da se bavis gej/bi ljudima i njihovim brakom, vec, ako bas hoces, ima dosta posla u tom hetero svetu za ispravljanja i poboljsavanja!
I Biblija rece u smislu "Nemoj da vidis dlaku u oku brata svog, a da ne vidis balvane u svom oku"- parafraziram
:yes:
VelBoy,slazem se sa tobom donekle.Ovo sto sam navela,navela sam sa razlogom i zeljom da se stanje u gay populaciji popravi,a ne zato sto nekog mrzim.Ne mrzim nikog veruj mi.Nemozes zatvarati oci pred stvarima koje su ocigledne.Ovih deset razloga sam sastavila na osnovu analize,ikustva i znanja u nasoj sredini.Ti si mozda malo distanciran od svega toga, jer ovde ne zivis.

Sto se tice homoseksualnih brakova,sam brak bi bio toaletni papir sa kojim bi se vrlo brzo obrisali.(svaka cast izuzecima).Slazem se da treba da se odobre jer ce se na taj nacin napuniti drzavna kasa od mnogobrojnih vencanja ali i turbo brakorazvodnih parnica.Sto se dece tice,to je druga prica..........
Korisnikov avatar
By Vega
Tebi je bas neko gadno stao na zulj? Ali znas kako, :jbg: , ovakva generalizacija je sasvim neprimerena. Najvise mi se svidja onaj deo da "vecina nista ne radi i zivi na tudjoj grbaci" :wtf:
A ovo opravdanje kako si to sve navela samo dobronamerno da se stanje popravi....to je BS. Tako se nista ne postize... U ostalom, i da je sve tacno to definitivno nije nikakav agrument protiv gay brakova.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Vega
Tebi je bas neko gadno stao na zulj? Ali znas kako, :jbg: , ovakva generalizacija je sasvim neprimerena. Najvise mi se svidja onaj deo da "vecina nista ne radi i zivi na tudjoj grbaci" :wtf:
A ovo opravdanje kako si to sve navela samo dobronamerno da se stanje popravi....to je BS. Tako se nista ne postize... U ostalom, i da je sve tacno to definitivno nije nikakav agrument protiv gay brakova.
Ovo nije generalizacija,svaka cast malobrojnimi normalnim ljudima.Ovo je za vecinu!To sto tebe neke stvari iznenadjuju,to je posledica tvog neznanja.uradi za sebe neku statistiku i bice ti sve jasno.
Nisam protiv gay brakova,pogresno sve kapiras.Ovo sam navela sa ciljem da brak,kao brak ljudima ovakvog ponasanja i postulata ne znaci mnogo.
Za njih bi to bio samo obican papir kojim bi se vrlo brzo obrisali :jbg:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Frizerka:
VelBoy,slazem se sa tobom donekle.Ovo sto sam navela,navela sam sa razlogom i zeljom da se stanje u gay populaciji popravi,a ne zato sto nekog mrzim.Ne mrzim nikog veruj mi.Nemozes zatvarati oci pred stvarima koje su ocigledne.Ovih deset razloga sam sastavila na osnovu analize,ikustva i znanja u nasoj sredini.Ti si mozda malo distanciran od svega toga, jer ovde ne zivis.

Sto se tice homoseksualnih brakova,sam brak bi bio toaletni papir sa kojim bi se vrlo brzo obrisali.(svaka cast izuzecima).Slazem se da treba da se odobre jer ce se na taj nacin napuniti drzavna kasa od mnogobrojnih vencanja ali i turbo brakorazvodnih parnica.Sto se dece tice,to je druga prica.......... "

Ja:

Postovana Frizerka, sve je OK, ali zasto si ignorisala da se osvrnes i na stanje u hetero svetu? Vidis, meni kada se o ovom govori, odmah pada na pamet ogromna nepravda da svaka hetero susa i guba (govorim o pojedinim, a itekako mnogobrojnim heteroseksualcima sa jako losim ponasanjem i nacinom zivota, ne o svim heteroseksualcima!) moze da se venca i ima brak, a s time i sve finansijske olaksice i beneficije koje idu sa pravnim priznanjem hetero braka, dok pojedini gej ljudi koji su u dugorocnijim ljubavnim i privrzenim vezama ne mogu nista od toga, zbog heteroseksistickih zakona koji automatski sve gej ljude (ne praveci razliku koji su bolji, a koji losiji) najocitije diskriminisu!
A, sto se dece tice, pa kod mnogih (ne svih!) heteroseksualaca, deca su ili zanemarena ili zlostavljana, pa opet im drzava daje beneficije i pomoc za "odgajanje i podizanje te dece". A, da i ne govorim o hetero bracnim parovima koji iz principa ni ne zele da imaju dece, pa ipak dobijaju sve olaksice i beneficije koje idu s hetero brakom...
Got my point?
Hvala!
Korisnikov avatar
By Frizerka
Nepravda...reche Kalimero i stavi ljusku na glavu
:up:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Nepravda...reche Kalimero i stavi ljusku na glavu
Koji ti je smisao ovog posta? Ironican ili se to meni cini?:neznam:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ma neeee,samo sam potvrdila to sto si rekao
:kiss:
By Paris
7.druga majka im je JK
By Bombina
mene cini ja to nemogu da provociram inace ne bih ja tome da filozofiram o gay brakova ,meni je bilo cudno sta bi to hteroseksulaci plase se brakova i nasilnka muskarca
neke druge zene imaju probleme koje se bore nasilnka muskarca i jer nisu mogle da pretpostave kakav je bio
ustvari je pretesko za zene i muskarca,
a drugo gej brakova nije moglo reci kako ce izgledati
Ko moze da bude musko i zenski brakovi nemogu da budu normalni jer njen brak postoji problemi kako trpe njena deca

gay brakovi mogu je receno sasvim sta je dobro i lose
I da ne budete smarali cekat zakon o gay brakova i to nemogu da cini jer nisu borili svoju izbor,Vecina cekaju gay zakone al uredu je al receno je nesme da odustanete moraju da ugarati se
a drugo bolje da izadjete neke klubove i na zurkama i na uzvio mogu ima pravo imati prijatelja nemogu odbaciti
Korisnikov avatar
By jarjar
7.druga majka im je JK
Fun, fun, fun...
By katarinadimedici
Ja ovo stvarno ne kapiram? Da nije to izjava tetka Ruže iz sela Donji Ljubišmoj, ina?e poznatog poljoprivrednog proizvoða?a i prodavca svojih proizvoda na Zelenom vencu, data u anketi povodom otvaranja novog javnog toaleta i akcije preduzete tim povodom pod radnim nazivom:" Upoznaj rad i zna?aj delova tela koji imaju razli?ite namene i na?ine upotrebe. Guzica kao zna?ajan faktor zagaðenja savremenog društva. Organ na koji možete duvati, olakšati se (a drugome istovremeno otežati život), produvati ga, sve po zna?aju i mašti nosioca organa"!
Korisnikov avatar
By m..
Neko je pomenuo klistir?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Cudno, ali ja stvarno mogu navesti razlog protiv gay BRAKA (dakle, ne gradjanske zajednice).
By Çâðê_DUP
nisam za gay brak i decu..ali sam uvek za love and peace:love:
Korisnikov avatar
By mrle
Mislim... kretenizam i renesansa :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!