Originally posted by Mars
Originally posted by Frizerka
Nisam Don Kihot da se bakcem sa vetrenjachama.Znam da sam usla u tor i da ovde vlada ovcharska politika,tako da ne zelim da mehecem da bi ih privukla i sa njima se na taj nacin stopila.
Ovo kao da je izaslo iz usta i mozga Vesne Vukelic Vendi. Ili cuvene kolumne Jelene Karleuse.
A koje su obe totalni debil.
Deca vole krompirice i sladoled, a odrasli - Marsovo dupe!
http://men.style.com/
Za Vendi svi znaju,kao i za JK a ti lutko sa malim kisobrancetom (nadam se da ti "ono" nije dimenzija ko kisobrancic) da nisi slucajno VIDOVITA ZORKA?
Originally posted by EYA
ko se krije iza frizerke ?
zar je moguce da neko ko nije frizerka bude frizerka
Otkud Vi gospodjice Eya polemisete oko mog zanimanja i izjavljujete da ja nisam frizerka.Okanite se hipotetisanja i radite nesto produktivno.
Originally posted by vivaldi
Originally posted by EYA
ko se krije iza frizerke ?
zar je moguce da neko ko nije frizerka bude frizerka
naravno, krije se zesci politicar... cim dodje na forum, pravo zapuca u Drustvo i politiku, sto bas i nije tipicno za frizerke... ocekivali bismo da ih nadjemo u Tracu ili Modi, ali u Politici... tesko
Posto je moderatorka VIVALDI prosula opet biser da je za mene cudno sto pisem u rubrici drustvo i politika,a trebam u modi ili ko zna gde,gde je njen mozak osmislio.Drugarice Vivaldi,ja nisam kao vi pravljena na kalup pa da mogu da pricam samo o politici, samo o modi itd.
Ja mogu o cemu hocete ,sto za vas bas i ne bih rekla.Mada vam ne zameram jer je IQ 80% nasledan a 20% uticaj sredine.Boraveci u ovoj sredini tupite se kao olovka i vas rukopis je brljav i konfuzan.
Posto sam ja u kazamatu zvanom moda,ti Eya posto si mala maca trebas da budes u rubrici VETERINA ili KUCNI LJUBIMCI,a Vivaldi da stavis u podrubriku ZAKONOM ZASTICENE VRSTE