Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

"PIRAMIDA"

1. Gledam i gledacu, ali onako anpasan
7
21%
2. Gledacu, ako budem imao/la vremena,ali necu glasati
9
27%
3.Pomno cu je pratiti,ali necu glasati
2
6%
4.Pomno cu je pratiti i sa zadovoljstvom cu glasati
5
15%
5.Uopste je nemam nameru gledati
10
30%
Korisnikov avatar
By * NajS *
Glupa mi je piramida gde se suprostavljaju politichk-estradne lichnosti sa relativno slichnim stavovima (kao shto je bila 1epizoda)

A i sledeca ce ici u slichnom pravcu (Goca Trzan, Vuchela, Toma Fila).

Meni je u CRO piramidi najjachi bio izvesni ultranacionalista Ljuba Rojs - koji se u Srba moze uporediti sa Draganom Palmom. (i po stavovima i po izgledu tj velikoj celavoj glavi)

Analogno tome, jedva chekam u Piramidi -----Raku, Bidzu i Palmu.
Uvek su takmicharski raspolozeni plus imaju potrebnu dozu humora karakteristichnu za emisije ovakvog tipa)
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by *deni*
Originally posted by waterlily
Ne pada mi na pamet da je gledam, a jos manje da dajem pink-u makar i dinar svog kredita!
Ali, glasanjem za jednog od takmicara, i mi ulazimo u trku za vrh piramide, tj. automatski konkurisemo za jednu od nagrada.
:gotika:
Znas kad me ta sfera pink zivota apsolutno ne zanima, pa ni "nagrade" koje ona dodeljuje

Btw, ko je ta, potpuno nesimpaticna persona na tvom avataru?
By amnesia_
gledala sam ranije hrvatku piramidu, nisam ni znala da ima kod nas, juuuuupiiiii :dancingfever:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne pada mi na pamet da je gledam, a jos manje da dajem pink-u makar i dinar svog kredita!
Ali, glasanjem za jednog od takmicara, i mi ulazimo u trku za vrh piramide, tj. automatski konkurisemo za jednu od nagrada.
Znas kad me ta sfera pink zivota apsolutno ne zanima, pa ni "nagrade" koje ona dodeljuje

Btw, ko je ta, potpuno nesimpaticna persona na tvom avataru?
Ne zanima te, ali opet ne mozes, a da ne bacis pogled, ha? :smug:
Persona na mom avataru je Vesna Rivas, istaknuta folk umetnica.
I ne bih se slozio da je antipaticna.
Bas je :sweet:
Korisnikov avatar
By reveal
cim je budem pogledala, javljam... ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne saznadoh iz vasih komentara ko je pobedio u sinocnoj PIRAMIDI i plasirao se za dalje ?!
Nisam gledao emisiju, a strasno me zanima ko je pobedio !:shok2:
Korisnikov avatar
By Oziris
Odgledaste li jucerasnju Piramidu??? Custe li sta su Vucelic i Fila sve napricali za homoseksualce???
:flaming: :kletva: :sekirica: :giljotina:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne saznadoh iz vasih komentara ko je pobedio u sinocnoj PIRAMIDI i plasirao se za dalje ?!
Nisam gledao emisiju, a strasno me zanima ko je pobedio ! :shok2:

Pobedila je Goca.
Korisnikov avatar
By *deni*
Misljenja sam da je Gordana zasluzeno trijumfovala, jer je najpopularnija u grupi jucerasnjih gostiju, i svakako je veca faca od File i Vucelica.
Korisnikov avatar
By gari
Ti koji najviše napadaju gay populaciju, obi?no i samo imaju takve porive, te tako i ovi koji su pokazali toliko animoziteta prema gay u ovoj "državi". Mislim da su latentni homoseksualci ali su toliko ružni da ih niko ne?e-to je njihov problem.
:venchanje:
Korisnikov avatar
By IriS
Ja moram da dodam da je draga nam pobednica mogla i da ?uti, opet bi pobedila, jer je imala SAVRŠENU FRIZURU :D

a i kad nema dobru frizuru svakako je bolje da ?uti, jer je tako pametnija :lol:

ali dobro peva, mis´im zna?i mis´im, to se nikako ne mouže osporiti :peva:

jouj, moram opet da dodam, ipak je sino? bila doubra, nije bila mnogo lajava kao ina?e :D ali je na svaki pomen re?i sex u njenom pogledu prime?en dodatni sjaj, skoro kao kod Zleye :djavo:

(hmmmm, moužda je i Goca-droca u stvari asexualna :puzzle: )

ma ništa to nema veze, frizura joj je bila E X T R A!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Fuuuuj..... U vecerasnjem izdanju PIRAMIDE se u jednom krupnom kadru jasno videlo da Nebojsi Medojevicu viri dlaka iz nosa.
:bljak:
Mislim - FUJ !
By High Maintenance
Isidora ubdeljivo pobedila u vecerasnjoj piramidi sa 61% glasova :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Bravo za Isidoru !!!
Bila je prosta, agresivna i slatka, bas kakvu je ja volim !
:klap:
Korisnikov avatar
By IriS
nisam gledala 3. i 4. temu, ali u ove tri ostale nisam imala utisak da je Isidora bila previše prosta, ili sam se ja isuviše navikla na njeno ponašanje... ali da je bila agresivna, jeste, i to mi se svidelo ... a onaj Crnogorac mi je sve vreme išao na nerve... Ajbijani? mi je nekako bio neprimetan i kako se ispostavilo, dobio je svega 6% glasova...
Korisnikov avatar
By spliff
isidora mnogo bolja nego u sopstvenoj emisiji....
albijanicc & medojevicc no comment
By Storm
Medojevi? je vrlo zgodan muškarac.

Isidora Bjelica je jedan od morbidnijih pokazatelja koliko je ovo društvo nisko palo.
Korisnikov avatar
By djo
medojevic je bistar, isidora po obicaju, ovaj iz g17 sacuvajboze jos kad je krenuo da imitira milosevica.... :doh:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Hm, Albijanic zapravo uopce nije bio tako losh.
Medojevic suvishe napadan...
Isidora nisht spec, ochekivao sam vishe od nje....

Mada ja sam gledao tek poslednje dve teme!
Korisnikov avatar
By *deni*
Veceraske bi trebalo da nastupe i da se medjusobno takmice pobednici iz dosadasnjih izdanja PIRAMIDE - Nebojsa Covic, Gordana Trzan i Isidora Bjelica.
Ja navijam za Bjelicu !
:klap:
Korisnikov avatar
By *deni*
:iskolacen:
Isidora Bjelica donela zaklano i ocerupano pile sa sve kicankom oko sije u studio i mahala s njim u pravcu Covica, drzala ga na krilu i mazila... :pilence:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Jao, ima li ovde duhovitih da prepricaju tu emisiju??
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, Bjelica je, masuci piletom u pravcu Covica, rekla da se cela politicka scena kod nas svela na to pile, jer imamo politicare sa pilecim mozgom. :pilence:
Izgleda da je sva prilika da ce Isidora i ovaj put pobediti i plasirati se u sledeci nivo PIRAMIDE.
Korisnikov avatar
By IriS
Isidora pobedila...

Vrhunac emisije, po mom mišljenju, je bilo kada je ?ovi?u rekla da je promiskuitetan politi?ar i da ?e od te svoje politi?ke promiskuitetnosti (prelaska iz partije u partiju) zaraditi politi?ki triper

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
ISIDORA OPET POBEDILA!

Kompromituju?e slike koje ?e pokrenuti buru rasprava narednih dana, postova?u u temi ''Isidora Bjelica'' za par sati....

P.S. Jel može neka lezba da pokrene javno potpisivanje peticije za stavljanje otisaka grudi Goce Tržan u beton na terazijama... tvarno joj je stalo do toga, a kad je ona pomogla nama u prošloj Piramidi red je da i mi njoj pomognemo...
Korisnikov avatar
By Stripi
E meni stvarno ide na qrac što se takve stvari ne prikazuju na PinkBh :durenje:
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam za to da joj se grudi /sise/ odmah zabetoniraju. Doduše u Holivudu je obi?aj da se ostavlja otisak šake ili stopala, ali pošto mi moramo biti posebni, predlažem da se ostavljaju otisci sisa, guze a muškarci i "pinisa", da se vidi ko je bio kakav jeba? tj. jebaljka.
:domino:
Korisnikov avatar
By Mars
10 sekundi sam gledao. Publika je nesto pljeskala, kamera stala na Gocu Trzan, ova razmakla jaknu, sako, sta li - i uzivevsi se u ulogu nadurenog deteta vikala : "Vratimo se na moje grudi, vratimo se na moje grudi!!!", a zatim stala da odmerava efekat tih svojih reci na publiku. Isidora je iz offa pricala nesto "sise, sise..."

Tolko sam gledao.

Deca vole krompirice i sladoled, a odrasli - Marsovo dupe!
http://men.style.com/
Korisnikov avatar
By gari
Pa ispravljala ženu. Jedno su grudi a drugo su sise. Grudi imaju svi i muškarci i žene /doduše i sise/, ali ovde se radilo o konkretnim sisama Goce Tržan, koje treba da ostave "utisak" tj. "otisak" u nekom betonu.
:superheroj:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!