Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Verovali ili ne poznavao sam transvestita koji se nikad nije bavio/la prostitucijom.
Zove se Ka?a i imala je sre?u da je zaposle (nije bitno gde, ali u prostiticiji ne)
Ipak jednom me je razo?arala. Kad smo plesali jedno uz drugo na jednoj žurci, meni se nije digao (što je za nas momke u fazonu i logi?no kad smo kod trandži) i ona se maltene naljutila optuživši me da sam ,,jad''.
Kasnije sam ?uo da je našla nekog polustrejtera (tradnžoljuba).
Operisala se i ne znam šta je dalje bilo.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by fazza
Originally posted by spark
Originally posted by fazza
Originally posted by spark
ma nemam pojma kako se zovu.... u trezoru sam video jednu, stvarno je super... ako cita ovo, pozdravljam je... :mazi:
Jel ona sa naocharima? :neki_smajli_sa_naocharima_da_se_nosi_u_piz*u_materinu_trazim_ga_ko_mentol_i
jeb*no_ga_nisam_nashao!_

btw, izem ti ukus! :jezik:
ma ne secam se vise... mislim da je bila u roze haljinici... ali ko zna... meni je bilo toliko lepo da se ne secam ni tipova, a kamo li trandzi.... :kiss: :P :redaljka:
To je ta sto posto, poshto sam nju (njega) video 2-3 puta na zurkama...Nosi
neke haljinice i ima upadljivo ruzne naochare... Neshto ovako otprilike: :pinknaocari:
Jel bila ona 27. u Trezoru?Ja videla jednu-jako visoka,dugachka kosa,minicj,puno narukvica,ima stvarno glupav ram za naochare...deluje mi jako simpa :)

:lukavi:
Korisnikov avatar
By m..
Jao, Sandra, ja njoj drzim palceve!
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by m..
Ja sam stovalac Merlinke, i lika i dela. Prvo sto sam gledala neku emisiju na pinku (p malo!), gde je samlela onog popa sa maestralnim organom, Zarkovic se valjda zvase, da bas tog popa fasistu (ispostavilo se da ju je krstio), dugo, kad kod Zilnika kaze 'sisurde kapitalke' i sve. Hebiga, da bi sledeca usla u fokus, trebace vremena, tesko je zahebati Merlinku.
Ta emisija je bila genijalna, bio je to SvetPlus jedini kojeg sam gledao od po?etka do kraja, zapravo :yes:
Ali kada na kraju želi da poru?i narkomanu Saši da joj vrati njene silikonske grudi koje je pre rata u Zagrebu platila 950 maraka.... :smeh:
Ina?e, pop je bio Žarko Gavrilovi? master rastura? Pridea ako se ne varam :yes:
Tek sam nedavno gledao Marble ass te sam pro?itao onaj trash od knjige koju mi je ljubazno provajdao Bdjo :love: :kiss:
Korisnikov avatar
By m..
Hebote, kad smo vec tu, u Globalu nisam videla nijednu, jel to znaci da ih tanmo nem ili da sam mashila dan?
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ako ne mislis na poznate licnosti, reci cu ovako: SUZANA. Verovatno ste je do sada sretali ako ste odlazili u X. Hello to her if she ever read this! :friends:
Korisnikov avatar
By Stripi
Koliko ja znam nema. To su tek neki bijedni pokušaji nekih tamo pedera koji izigravaju kojekave Gine G... :roll:
Bilo ih je prije jedno 6-7 godina, ja sam znao dvije i sa njima se družio....bili su to najluði no?ni provodi :B Jedna je bila doma?a-Saška a druga je bila Bugarka, Madonna koja je znala radit i sa Merlinkom :yes: Elem, morala je neak do? u Rvacku a kako ?e druga?ije ako ne?e prek Srbije? :D
Prva je bila genijalka, visoka, jaka, plava...upoznali smo se tako što sam ja nesmotreno jedne ve?eri uzviknuo na Glavnjaku [igAma znao sam da je trandža![/i]. Nakon jednog laganog tete a tetea ošli smo na cugu :love:
Bila je to ljubav na prvi pogled, dala mi je ?ak i da joj diram sise :D
Enihau, najbolja je bila kada su je podjebavali neki novi, mladi i nadobudni cajkoši...nisu jadni ni znali sa kim pri?aju....alaj ih je razbacala po Gajevoj :smeh: Onda je odjednom samo nestala :smrc:
A Madonna je završila tragi?no na jebenoj Ibarskoj magistrali (dajte je više zatvorite, ta cesta je baksuz)...totalno scarry, frajeru koji je vozio ispred njih odvezale su se cijevi i zavile kroz šajbu u nju....užas...

Ina?e, druže?i se sa trandžama i ?itaju?i tu Merlinkinu knjigu shvatio sam da one vole lagati, no to im šarmantno, kao i sve ostalo stoji :D
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by ivanazuh
Ako ne mislis na poznate licnosti, reci cu ovako: SUZANA. Verovatno ste je do sada sretali ako ste odlazili u X. Hello to her if she ever read this! :friends:
Jaoj moram da se pohvalim. Upravo ta Suzana mi je rekla da sam lep.
Taman sam dobio dobro mišljenje o njoj, nasmeših joj se i okrenuh, kad onda osetih neciju ruku na mojoj guzi
Korisnikov avatar
By Torry
jel se racuna Azis?

ja njega obozavam:hail:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!