Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Aksa

Ja pricam o posebnoj populaciji u gradu, ne mislim na sve dosljake, ako tako mozemo da ih nazovemo. Radi se o glasnim s brda sam sisao likove, koje je mozda moguce asimilirati negde u Nemackoj recimo, tesko ovde...
ccccccccc! Meni bi da ih saljes, a??? :smirk: A bas su se kod vas tako lepo udomacili. Cak i ta njihova brda su im tu mnogo bliza.
Neka vama te posebne populacije tu...oko cega bi sad raspravljali, da ih nema u NS?
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Aksa
Originally posted by tomborn
Alo vas dvojica... zasto vam gledamo samo pozadinu glave??? :) ) :deda:

zato sto je tako bolje... da me vidis sprijeda zavoljela bi me :lol: :lol:
garant...
Korisnikov avatar
By Aksa
Originally posted by Val

Ja pricam o posebnoj populaciji u gradu, ne mislim na sve dosljake, ako tako mozemo da ih nazovemo. Radi se o glasnim s brda sam sisao likove, koje je mozda moguce asimilirati negde u Nemackoj recimo, tesko ovde...
ccccccccc! Meni bi da ih saljes, a??? :smirk: A bas su se kod vas tako lepo udomacili. Cak i ta njihova brda su im tu mnogo bliza.
Neka vama te posebne populacije tu...oko cega bi sad raspravljali, da ih nema u NS?
:roflmao:
Ma glavno je da si ti nama razumela.
Korisnikov avatar
By ciceron
"Postoji kod nas taj uobraženi deo Novosaðana koji je u stanju da bez razloga (da ne govorimo kad ima razloga) ocrni sve što je tuðe, samo da bi mi prividno ispali bolji."

Ovo je jedna velika istina. Najsmesnije mi je od svega kada pitam danasnje klince "kako vam se svidja Beograd" a oni svi odreda "jao, nikada ne bismo ziveli u takvoj ludnici". Zatim sledi moje klasicno pitanje "a kada ste poslednji put bili u Beogradu?" na sta sledi zalostan odgovor "pa nismo jos bili"

Kako neko moze da prica da je Novi Sad kulturan, fin, lep, ovakav, onakav kada se nije makao dalje od Klise severno i Petrovaradinske tvrdjave juzno?

A da je dosadan, dosadan je sacuvaj me boze. Nedeljom mozete videti na trgu 2 penzionera i jedan bracni par sa kolicima.
Mladi pokusavaju da izlaze petkom uvece i subotom ali im bas ne polazi za rukom imajuci u vidu da Novi Sad nema NI JEDNU DISKOTEKU!!! Kakav je to grad bez diskoteke i sa samo JEDNIM OTVORENIM BAZENOM? Pa danas svako selo u okolini Novog Sada ima otvoreni bazen i jednu diskoteku. Ajde Novosadjani, sta kazete na to? Odbranite se ako umete!
A sta tek reci na ono sto neki grad cini gradom a Novi Sad to nema niti ce ikada imati a to je aerodrom, metro, ZOO vrt itd.?

Ma nemate vi pojma u kakvom selu zivite. Idite malo u inostrastvo da vam se prosire vidici pa kada vidite u kakvom selu zivite, nece vam pasti na pamet vise da hvalite Novi Sad.

P.S. a o novom "uredjenju" grada necu da pisem posto zeljno ocekujem novu temu.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by ciceron
"Postoji kod nas taj uobraženi deo Novosaðana koji je u stanju da bez razloga (da ne govorimo kad ima razloga) ocrni sve što je tuðe, samo da bi mi prividno ispali bolji."

Ovo je jedna velika istina. Najsmesnije mi je od svega kada pitam danasnje klince "kako vam se svidja Beograd" a oni svi odreda "jao, nikada ne bismo ziveli u takvoj ludnici". Zatim sledi moje klasicno pitanje "a kada ste poslednji put bili u Beogradu?" na sta sledi zalostan odgovor "pa nismo jos bili"

Kako neko moze da prica da je Novi Sad kulturan, fin, lep, ovakav, onakav kada se nije makao dalje od Klise severno i Petrovaradinske tvrdjave juzno?

A da je dosadan, dosadan je sacuvaj me boze. Nedeljom mozete videti na trgu 2 penzionera i jedan bracni par sa kolicima.
Mladi pokusavaju da izlaze petkom uvece i subotom ali im bas ne polazi za rukom imajuci u vidu da Novi Sad nema NI JEDNU DISKOTEKU!!! Kakav je to grad bez diskoteke i sa samo JEDNIM OTVORENIM BAZENOM? Pa danas svako selo u okolini Novog Sada ima otvoreni bazen i jednu diskoteku. Ajde Novosadjani, sta kazete na to? Odbranite se ako umete!
A sta tek reci na ono sto neki grad cini gradom a Novi Sad to nema niti ce ikada imati a to je aerodrom, metro, ZOO vrt itd.?

Ma nemate vi pojma u kakvom selu zivite. Idite malo u inostrastvo da vam se prosire vidici pa kada vidite u kakvom selu zivite, nece vam pasti na pamet vise da hvalite Novi Sad.

P.S. a o novom "uredjenju" grada necu da pisem posto zeljno ocekujem novu temu.

:hail:

MRZIM Novi Sad!! A sto je najgore - primoran sam da se vratim tamo da zivim!!! kuku meni...
Korisnikov avatar
By ciceron
Gledaj kako znas i umes da ostanes tamo gde jesi jer ces upasti u strasnu depresiju kada se vratis u selo zvano Novi Sad.
Ja jos uvek ne mogu da verujem sta me je snaslo da sam nakon 2 godine zivota u Beogradu, obreo se opet u Novom Sadu.
Ne, ne, ovo je jedan ruzan san iz kojeg ce me neko probuditi negde na Novom Beogradu.
Korisnikov avatar
By colorado
kad vec moram da budem u srbiji rado bih bio u BGu, ali mi je faks u NSu pa moram tamo. Nije samo do faksa, vec i do ljudi s kojima ucim, jer bez njih ja ustvari i ne mogu da ucim. Ne mogu bez njih da se nateram da diplomiram.

Nista, druzicemo se, pa cemo ga zajedno mrzeti. Dogovoreno?
Korisnikov avatar
By ciceron
Pa samo ako budes sa mnom non-stop putovao za Beograd jer ja tako funkcionisem.
By Simor
Novi Sad jeste postao jedan sivi srbijanski gradic zahvaljujuci ljudima kakav si ti. I Beograd i Novi Sad su izgubili od najezde duhovnih varvara. Nikada tebi nece biti blizak onaj Novi Sad, u kome se 50-ih godina na radiju pustala dzez i zapadna muzika, u kome se krajem 60-ih i pocetkom 70-ih na Tribini mladih negovala nezavisna i avangardna misao, nikada tebi nece biti blizak Novi Sad Aleksandra Tisme. Ti imas frku od te duhovne dimenzije koja je tebi toliko strana, kojoj intelektualno ne mozes da odgovoris, koja te baca na marginu. Ali, ti si najmanji problem. Problem je sto se takvi poput tebe razmnozavaju neverovatnom progresijom i okupiraju i unistavaju i ono malo dobrih stvari koje su postojale u ovoj zemlji i koje jos uvek pokazuju nekakve znake zivota. Ali, nisi ti kriv za to. Krivi su Novi Sad, Vojvodina, Beograd, Srbija sto su dozvolili da budu duhovno okupirani i devastirani.
Korisnikov avatar
By colorado
jao evo ponovo krece lokalni patriotizam. Nedaj Boze da se u Novi Sad doseli neko ko nije poreklom odatle!! Sta ti ljudi uopste traze tu kad nisu dovoljno dobri za taj grad??? Da li tako razmislja stanovnik bilo koje metropole na svetu? Ne. Zato Novi Sad nikad nece ni biti metropola.
Korisnikov avatar
By Stripi
Kako da ne...razmišljaju, samo o ne govore na glas. Što ne znaš šta je bolje, kada ti kažu ili kad se licemjerno smješkaju u lice a onda ti se tatrane smiju. Ja sam doduše doživio ovo potonje ali samo jednom. Ja ne serem po gradu u koji sma se doselio kako je dosadan, kako kurca ne valja ili da valja samo kada odem u onaj ve?i.
Pa odite ve? jednom, preselite se u Bg kada je NS tako dosadan a Bg tako full of life. Pustite onda te jadne seljake nek umiru u svoj toj dosadi a vi idite tamo gdje je fun fun fun. Vjerujte, bit ?e to na obostrano zadovoljstvo :yes:
Meðutim, postavlja se pitanje, zašto stati samo na BG? Bože moj, evo ugledajte se na Colorada, on je u glavnom gradu svijeta :yes:
By Simor
Originally posted by colorado
jao evo ponovo krece lokalni patriotizam. Nedaj Boze da se u Novi Sad doseli neko ko nije poreklom odatle!! Sta ti ljudi uopste traze tu kad nisu dovoljno dobri za taj grad??? Da li tako razmislja stanovnik bilo koje metropole na svetu? Ne. Zato Novi Sad nikad nece ni biti metropola.
Ja lokalpatriota ne mogu da budem jer nisam Novosadjanin. A ako ne razumes sta sam hteo da kazem, onda je to tvoj problem.
Originally posted by Stripi
Pustite onda te jadne seljake nek umiru u svoj toj dosadi a vi idite tamo gdje je fun fun fun. Vjerujte, bit ?e to na obostrano zadovoljstvo.
:up:
Korisnikov avatar
By colorado
Kako da ne...razmišljaju, samo o ne govore na glas. Što ne znaš šta je bolje, kada ti kažu ili kad se licemjerno smješkaju u lice a onda ti se tatrane smiju. Ja sam doduše doživio ovo potonje ali samo jednom. Ja ne serem po gradu u koji sma se doselio kako je dosadan, kako kurca ne valja ili da valja samo kada odem u onaj ve?i.
Pa odite ve? jednom, preselite se u Bg kada je NS tako dosadan a Bg tako full of life. Pustite onda te jadne seljake nek umiru u svoj toj dosadi a vi idite tamo gdje je fun fun dun. Vjerujte, bit ?e to na obostrano zadovoljstvo :yes:
Meðutim, postavlja se pitanje, zašto stati samo na BG? Bože moj, evo ugledajte se na Colorada, on je u glavnom gradu svijeta :yes:
daleko od toga da ja zelim dase vratim u NS, pogotovo ne iz Njujorka, ali jebi ga - moram. I daleko bilo da svi treba da krenu mojim stopama!!! Boze sacuvaj!! Kome odgovara NS i kome je i BG ludnica, bolje da i ne dolazi ovde. Tesko Novosadjanima koji u proseku hodaju 1 km/h u Njujorku. A tek onima sto uzimaju taksi od Spensa do centra... ajoooj.

Ne kazem ja, NS bi mogao da bude veoma lep i zanimljiv grad. Ali Novosadjani, suocite se sa chinjenicom - daleko od toga da ste najbolji i najinteligentniji (ovo drugo ne bih ni pominjao, ali po Simoru ja nisam dobrodosao u NS jer nisam dovoljno inteligentan. haha)
By Simor
Ne kazem ja, NS bi mogao da bude veoma lep i zanimljiv grad. Ali Novosadjani, suocite se sa chinjenicom - daleko od toga da ste najbolji i najinteligentniji (ovo drugo ne bih ni pominjao, ali po Simoru ja nisam dobrodosao u NS jer nisam dovoljno inteligentan. haha)
Opet nista nisi ukapirao. Nemam pojma da li si inteligentan, ali svakako da ti fali naobrazbe (Stripiju se obrati ako ne razumes ovu rec). Iz tog razloga mi je dosadno da se rapravljam sa tobom i tvojim drugarom, koji upade u depresiju zbog otvorenih bazena i diskoteka. Vas dvojica mrzite, brate, sta god hocete; to je bar socijalno prihvatljivo ponasanje u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne kazem ja, NS bi mogao da bude veoma lep i zanimljiv grad. Ali Novosadjani, suocite se sa chinjenicom - daleko od toga da ste najbolji i najinteligentniji
?ekaj, tko je rekao da su Novosaðani najpametniji i najinteligentniji? Ovdje se samo tvrdilo kako oni jednostavno vole svoj grad. Jel to zlo?in možda?
Da li je zlo?in ako se novosaðani ponašaju po onoj selo moje lepše od Pariza? A tebi opet, dragi Colorado, Beograd, središte svih zbivanja Srbije, nije daleko :nono:
Štaš, mi bi sve decentralizirali ali kako kad seljaci sa periferije ho?e pa ho?e u centar i samo centar....
Korisnikov avatar
By colorado
dobro. ja se izvinjavam Novom Sadu sto "ja i ljudi poput mene" ne posedujemo njegov senzibilitet i temperament, i sto smo ga "duhovno okupirali i devastirali" (da li je ovo drugo uopste rec, ili neko samo zeli da pokaze kako zna engleski, pa kuje novu rec bez ikakve potrebe?). Ja licno obecavam da cu se hitrim koracima iseliti cim diplomiram ili dobijem zelenu kartu, zavisno od toga sta se pre desi.
Korisnikov avatar
By Stripi
I vidiš? I tiš bit zadovoljan i drugi ?e bit zadovoljni :D
[zamolit ?u Odu Radosti u pozadini]

Btw, Vujaklija kaže da devastacija; devastirati nije engleska ve? latinska rije?, original, iskovana. Daklem, ispravno iskorištena i da, rije? je :yes:
Korisnikov avatar
By Myself
Kakva gomila gluposti...

Novi Sad ima diskoteku (jednu od najvecih u SiCG), a otvoren bazen je dovoljan jedan jer postoji Strand (na 250.000 stanovnika - dovoljno). Po ovom bi Bg trebao da ima min. 8 otvorenih bazena + Adu. I zasto su ti bazeni bitni?! Dokaz da NS treba da je metropola?! Svasta...Novi Sad ni ne zeli da bude metropola!

Gradu od toliko stanovnika ne treba ni metro (za 10 km u duzinu i sirinu sta ce im?!), ni aerodrom (imamo Surcin na 80 km od NS-a sto nije daleko). Takodje na Ceneju (na par km od grada) postoji aerodrom (ali ne za "putnicki" saobracaj).

NS je mali grad. Ne znam sta vi ocekujete od malog grada?! (ovo govorim o infrastrukturi - malo pojasnjenje...)

"Postoji onaj uobrazeni deo Novosadjana....." Jebote, pa u svakom gradu, ma kako se zvao, postoji deo uobrazenih...

Bg je veca selendra od NS-a. Ceo sljam Srbije se slio u Bg, trbuhom za kruhom. U takvom moru seljacina sa ove ili one cuke, bez obrazovanja i osnovne kulture, nije ni cudo sto je u Bg zanimljivo (vama)...

Simor i Stripi su lepo rekli sta su rekli. :klap:

Da ste rodjeni u NS-u i da ste odrasli ovde, drugacije bi ste razmisljali i razumeli ovaj grad...

A uredjenje...to je druga prica. Napravise radikali kicericu od centra grada.... pa sve u koloru...
By Simor
Ja mislim da je pravljenje nekog rivaliteta na relaciji Novi Sad - Beograd potpuno besmisleno. Prosto, i jedan i drugi grad su duboko ugrozeni - divljaci su od Novog Sada napravili provinciju, a od Beograda leglo zlocinacko-kriminalnog sljama i turbo folka. Drugo je pitanje, naravno, koliki je bio "urbani potencijal" oba grada kada se to tako lako moglo desiti.
Korisnikov avatar
By Myself
Nisu divljaci nego - radikali, sve zajedno sa nepismenim i zatucanim birackim telom, koje je u zadnjih deset godina preplavilo NS (valjda im bio najblizi...).

Nisam razmisljala o rivalstvu dva grada. Samo sam (kako gore uporedjuju) uporedila i ja.

A potencijal (urbani) NS-a se izgubio sa dolaskom gore pomenutih.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Myself
Nisu divljaci nego - radikali, sve zajedno sa nepismenim i zatucanim birackim telom, koje je u zadnjih deset godina preplavilo NS (valjda im bio najblizi...).

A potencijal (urbani) NS-a se izgubio sa dolaskom gore pomenutih.
na zalost, moram se sloziti. :no:
izbeglice su planski naseljavane u Vojvodinu i to u ona mesta u kojima milosevic nije imao zadovoljavajucu podrsku. zatim su se i ti, uglavnom jadni i izmanipulisani, ljudi svojim vrednim rukama docepali nekog iole normalnog statusa gradjana (mada je uopste pitanje koliko mi svi ovde imamo gradjanska prava kad nam je egzistencija ugrozena kao da se jos uvek ratuje) i vecina poslali svoju decu na studiranje u NS, a neki su uspeli i komplet porodice da presele. duh korumpiranosti i plemenske podele je lako nasao plodnu zemlju medju stanovnistvom koje je, opet planski, doseljeno posle 2. svetskog rata i jos uvek se nije bas najbolje asimiliralo sa lokalnim stanovnistvom, ali je zato veoma dobro adaptiralo sredinu sebi umesto obrnuto, pa su zauzeli pozicije na svim mestima na kojima se sto manje radi, a a sto vise moze pokrasti ili rodbini uciniti, sto im i nije bilo mnogo tesko s obzirom da su Lale cuvene po svojoj lezernosti i sporom reagovanju, toleranciji i odsustvu zelje za sukobom i karijerizmom preko ledja drugih.
i tako sad imamo radikalsku situaciju. patriotizam i srbstvo pre svega!
ma kakav razvoj!? vazan je razvoj pravoslavnog duha i prebrojavanje po brojanicama na rukama.

daleko od toga da su svi doseljeni isti.
jos dalje da su svi domaci divni.

problem je u podelama i netoleranciji!
problem je u nezrelosti i izmucenosti ljudi.
problem je u zelji da zivimo bolje, ali ne zajedno da rastemo, vec sto vise za sebe i svoje otmemo.

i to nije problem Novog Sada ili Beograda, vec vecinskog mentaliteta ljudi u ovoj drzavi.

a metro u BG izgleda kao metro samo dok ste na stanici, nakon par stotina metara, iz tunela, izlazite na svetlost dana i shvatite da se nalazite u razdrndanom vozu koji se klacka po jos razdrndanijoj pruzi.

ja NS volim bas zato sto je mali i miran pa ga i bez metroa, peske, mozete prokrstariti uzivajuci, sto ima svoj duh koji mozete osetiti na ulicama grada, sto ljudi imaju osmeh i nikuda ne zure u histeriji i guzvi gradske galame.
mada, i to se i te kako promenilo poslednjih godina.
saobracaj postaje veliki problem i sve su cesci zastoji! pod hitno je potrebno naci resenje za par glavnih raskrsnica i parkiranje u centru
svugde se rushi, lupa, zida... sacekajmo dok se zavrsi bar bulevar pa cemo videti na sta ce to liciti.
simpa je kako su sredili srce grada, sve lepo okreceno i konacno normalno poplocane ulice i uveden red u dosadasnji haos u bastama kafica. :cvetduga:

nocni zivot u NS nemam potrebe da komentarisem jer taj grad ima svoj tempo i kome ne odgovara, za sat vremena stize do BG ili bilo gde drugde.
a ja se u NS uvek odlicno provodim nocu.
kome je dosadno, mozda da porazmisli o promeni drustva u kom se krece ?
By Simor
Originally posted by EYA
izbeglice su planski naseljavane u Vojvodinu
Da, i posto su doneli sa sobom teret vlastitih frustracija o tome kako je nemoguc suzivot razlicitih nacija, to je dodatno radikalizovalo (etnicke) odnose u Vojvodini i Novom Sadu.
Originally posted by EYA
daleko od toga da su svi doseljeni isti.
jos dalje da su svi domaci divni.

problem je u podelama i netoleranciji!
problem je u nezrelosti i izmucenosti ljudi.
problem je u zelji da zivimo bolje, ali ne zajedno da rastemo, vec sto vise za sebe i svoje otmemo.
Istina....
Korisnikov avatar
By ciceron
Jao ljudi kako ste jadni! Opet su vam svi drugi krivi samo ne vi sami: i oni sto su dosli iz Bosne, i oni sto su dosli iz Hrvatske, i Crnogorci i radikali i Milosevic...ma svi su krivi sto je Novi Sad (p)ostao selo samo vi niste. I najtuznije vam je sto ne mozete vise da "slusate" dzez i sto nema vise Tisme. Jao, rasplakacu se.
Prosto ne znam kako cu bez tih "duhovnih" vrednosti koje "cine coveka".
U vasim postovima ima toliko snobizma da niste toga ni svesni. A tek malogradjanstine, da ne pricam...
Kako mozete da kazete da za jedan grad nije bitan broj bazena i diskoteka??? I koja je to najveca diskoteka koju spominjete? Nesto bas Paradizo i nije ogroman a i pocesto ne radi (radi svega par meseci u godini i tu dolaze samo deca).
A sto se tice kafica, samo se vi zavucite u rupe tipa "Izba" i Prostor" i i ne izlazite. Tu u tom dimu i knjigama vam je najlepse sa moljcima pa tu negujte duh starog Novog Sada i pevusite dzez i bluz dok prelistavate kakvu prasnjavu Tisminu knjigu.
Bljak.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni NS u potpunosti odgovara. Ne kazem da ne bi mogao da bude uredjeniji, cistiji, veci, ali mi zaista odgovara.
Dobre strane:
Gde god da krenem, mogu da se vratim pesice i da mi ne treba vise od dva sata do kuce. Gradski prevoz je prilicno dobro organizovan, cak i u gluvo doba noci, tako da ne moram da zivkam taxi ili nekoga moljakam da me vrati kuci.
Ima dobar univerzitet, na kome je manje konkurencije u odnosu na beogradski (ovo je tvrdnja utemeljena samo na poznavanju prilika na PMF, mozda je na nekim drugim fakultetima drugacije) i koji ima odlican profesorski kadar.
Ima bioskope, pozorista, gomilu knjizara u kojima moze da se nadje svasta. Ima americki kutak. I prave pravcate 'rupe' u koje mogu da odem i onda kada mi nije do sminkeraja i gde smem da potrazim da utisaju ili pojacaju muziku, ili da puste ono sto mi se dopada. :B
Ima dovoljno prostran centar da se na njemu moze docekivati Nova Godina.
Ima Isu i Bisu.
Ima pogled na Petrovaradinsku Tvrdjavu. I gradske buseve koji vode do Karlovaca, za malo drugaciji ugodjaj od ovog, ravnicarskog.
I ima opaku manu. Podele. Nekako je postalo uobicajeno da se delimo na 'prave' i 'dodjose', samo mi nije bas najjasniji metod po kome se utvrdjuje ko je u kom procenti pravi novosadjanin. A to je ionako glupavo i necu da se raspravljam o tome. Budala koje su sisle sa brda il bundeve (oh, whatever) bilo je i bice, a bezobrazluk i seljastina nekako uvek imaju isti vonj, bio on ravnicarski ili bosansko-planinski. Kad smo bili deca, secam se da smo se delili na limance, telepcane, one sa detosa, i nekako smo se uvek 'mi' osecali kao pravi, a oni drugi...kao oni drugi. Onda odrastes, pa ti postane smesno, ili jos dublje zagazis u tu detinjariju.
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by ciceron
Jao ljudi kako ste jadni! Opet su vam svi drugi krivi samo ne vi sami: i oni sto su dosli iz Bosne, i oni sto su dosli iz Hrvatske, i Crnogorci i radikali i Milosevic...ma svi su krivi sto je Novi Sad (p)ostao selo samo vi niste. I najtuznije vam je sto ne mozete vise da "slusate" dzez i sto nema vise Tisme. Jao, rasplakacu se.
Prosto ne znam kako cu bez tih "duhovnih" vrednosti koje "cine coveka".
U vasim postovima ima toliko snobizma da niste toga ni svesni. A tek malogradjanstine, da ne pricam...
Kako mozete da kazete da za jedan grad nije bitan broj bazena i diskoteka??? I koja je to najveca diskoteka koju spominjete? Nesto bas Paradizo i nije ogroman a i pocesto ne radi (radi svega par meseci u godini i tu dolaze samo deca).
A sto se tice kafica, samo se vi zavucite u rupe tipa "Izba" i Prostor" i i ne izlazite. Tu u tom dimu i knjigama vam je najlepse sa moljcima pa tu negujte duh starog Novog Sada i pevusite dzez i bluz dok prelistavate kakvu prasnjavu Tisminu knjigu.
Bljak.
Sta znaci biti jadan? Voleti svoj grad ili sta...?

Ti uporedjujes grad od 250.000 stanovnika sa svetskim metropolama?!

Pogresio si i grad i drzavu i kontinent.

A posto si, ocigledno, u zivotu procitao samo Bukvar i slusao "zvezde Granda", onda to sto neko cita Tismu ili slusa dzez i bluz tebi apsolutno, kao takvom, ne predstavlja "pretnju".
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by MinaHarker
I gradske buseve koji vode do Karlovaca, za malo drugaciji ugodjaj od ovog, ravnicarskog.
:love:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by MinaHarker
I gradske buseve koji vode do Karlovaca, za malo drugaciji ugodjaj od ovog, ravnicarskog.
:love:

:kiss:
Drago mi je da ti se izlet svideo. Ja :love: Karlovce.
Korisnikov avatar
By Stripi
Buraz se oduševio fotkama :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!