Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Phoenix
Upravo je izasla najnovija verzija absolutely the best browsera (moje skromno misljenje). Najveca promena je to da je browser od sada postao potpuno besplatan bez ikakvih oglasa, reklama, registracije i ne znam sve cega.
Meni je ovo bas super. Da li ce ovo uticati na vas i biti vam podstrek da vise koristite Operu, ili probate, ako je vec niste koristili do sada?
:klap:
Korisnikov avatar
By Moa
Ne bas,stvari koje funkcionisu na racunaru ne treba ih dirati,a Mozilla sasvim dobro radi.Naravno zbog obaveza sa racunarima morala sam da probam Operu medjutim nisam bila najzadovljnija brzinom,izgleda se ne slaze sa mojim racunarom najbolje jer su je svi hvalili da jako brzo radi.Odustala sam od probavanja uzela bih je ako bi se pojavilo nesto sto recimo Mozilla nema a to za sada ne postoji,sem automatska integracija Jave u nekoj od verzija,to je jedina prednost Opere,a s obzirom da ne koristim Javu nigde ne treba mi.Peace
Korisnikov avatar
By KiWi
Koristim Operu jako dugo ... i baš me raduje ova vest ... najbolji browser koji ?ovek može da naðe na netu :) i još + besplatan :) .... Phoenix hvala za lepu vest :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Od pre neki dan ponovo koristim novu Operu 8.5 (uz Avant). Ko kaze da nije najbrza - laze:)
Korisnikov avatar
By Kupper
Ali samo je ona dzabe, bez banera (mada mi nikad nisu smetali a i krek je najlakse naci).
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Version information
Version 8.01
Build 7642
Platform Win32
System Windows XP

Java Sun Java Runtime Environment version 1.4
XHTML+Voice IBM Multimodal Runtime Environment, Version: 4.1.3, Build: 20050324.01.1
Registration information
Registered Yes
Name Arian

ovo je moja Operica, i poono je volim, nego one q...
da li nova opera ima mogucnost da centrira text, kao shto su starije Opere imale?
Korisnikov avatar
By Kupper
Mislim da ne, ipak je ovo verzija od 3,800kb, ne full.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Kupper
Mislim da ne, ipak je ovo verzija od 3,800kb, ne full.
oh shit :cut:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pitanje za sve Operativce koji koriste Operu ... kako da podesim da mi se smajli?i vrte u nedogled... naravno, i ostali animirani GIFovi... obrne jedan krug i ostane kod zadnje slike... a ja bi da se beskona?no ponavljaju... btw. imam Operu 7.5 ... Unapred hvala na odgovoru......
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja pak mislim da bi Beogradska Opera morala imati slobodan ulaz, barem u parter i/ili galeriju... :pilence:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Kiwi
Pitanje za sve Operativce koji koriste Operu ... kako da podesim da mi se smajli?i vrte u nedogled... naravno, i ostali animirani GIFovi... obrne jedan krug i ostane kod zadnje slike... a ja bi da se beskona?no ponavljaju... btw. imam Operu 7.5 ... Unapred hvala na odgovoru......
Sad si me zbunio jer nisam siguran na sta mislis. Ja nisam imao nikakvih problema ni sa 7.5 ni sad, sa 8.5???? Ako mislis nesto tipa kao sto je moj potpis opet nemam problem jer pero pise neprestano.
Korisnikov avatar
By KiWi
e vidiš kod mene ono ode od po?etka do kraja reda, vrati se na po?etak i stane :(
Korisnikov avatar
By Kupper
Za to pitaj znalce. Mozda ako skines osmicu ne bude bilo problema, nemam pojma. Bag neki....
Korisnikov avatar
By Phoenix
Originally posted by Kiwi
Pitanje za sve Operativce koji koriste Operu ... kako da podesim da mi se smajlići vrte u nedogled... naravno, i ostali animirani GIFovi... obrne jedan krug i ostane kod zadnje slike... a ja bi da se beskonačno ponavljaju... btw. imam Operu 7.5 ... Unapred hvala na odgovoru......

Ne radi se o bugu, to si sam tako podesio. Reci cu ti kako je u verziji 8, a verovatno je isto i u toj starijoj. Prosto pritisni F12 i na meniju koji se pojavi aktiviraj "Activate GIF animation" (ili tako nesto, Opera mi trenutno nije na engleskom). Sada bi sve trebalo da bude OK.

:trampolina:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!