Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Ma?ke su ?est krivac za napadaj astme kod osoba alergi?nih na ovog ku?nog ljubimca. No škotski znanstvenici vjeruju da je mogu? i obrnuti slu?aj. Naime, dim od cigareta i prašnjavi domovi mogu uzrokovati upale plu?a kod ma?aka i pogoršati njihove napadaje astme.
- Postoji odreðen postotak astmati?nih ma?aka ?ija je astma uzrokovana stvarima koje ljudi rade, ili ?ak samim ljudima - rekao je Nicki Reed iz bolnice za male životinje sveu?ilišta u Edinburghu. On planira provesti istraživanje na 50 ma?aka kako bi ustvrdio da li se i kod njih pojavljuje bakterija prisutna kod ljudi oboljelih od astme. Ukoliko se to pokaže to?nim, moglo bi znatno pomo?i u lije?enju maca koje pate od u?estalog kašljanja i kratkog daha uzrokovanog astmom.

:maca:
Korisnikov avatar
By 2kune
U pitanju je znanost... :molise:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Evo, ja sam ti klasican primer. Ja sam alergican na ljude u proseku, tj. prosecne ljude.
Korisnikov avatar
By ciceron
A ja sam alergican na ljude koji su alergicni na prosecne ljude.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by ciceron
A ja sam alergican na ljude koji su alergicni na prosecne ljude.
Maco mala... :sweet:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by 2kune
Ma?ke su ?est krivac za napadaj astme kod osoba alergi?nih na ovog ku?nog ljubimca.

Teskoj astmi mog caleta lekari su, pre nekoliko godina, preporucili macku za na grudi jer predenje smiruje i pluca i organizam. Uslov - nije alergican. I deluje. Ustvari, sad ne, posto je Milka umrla od raka pre 3-4 meseca.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kupper
Teskoj astmi mog caleta lekari su, pre nekoliko godina, preporucili macku za na grudi jer predenje smiruje i pluca i organizam.
Da.
Fora u svemu tome (sa ležanjem na bolnim mestima) je da ma?ke privla?i negativna energija i da je one nekako isisavaju.

Takoðe, ma?ke uti?u i na smanjenje visokog krvnog pritiska.
Korisnikov avatar
By Rei
Machke takodje pozitivno utichu na psihu... Ali krenuli smo u offtopic, znachi astma kod machaka je poenta... Jadne mace... Pate zbog nevaspitanosti pushacha koji misle da mogu pred svima da pushe i da nikome ne smeta i da nikoga nije briga za svoje zdravlje (including cats), samo neka su oni zadovoljni sa svojim cigarama. They shall pay for their sins! :ostrisekiru:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!