Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Moje je pitanje zapravo-gde izlaze lezbejke? Ili biseksualke? Imate li neko tajno skroviste, rado bih vam se pridruzila, da sunemo neku votkicu u grlo i da malo djuskamo ... (s obzirom da je X jedini gay klub u gradu i da tamo uglavnom izlaze muskarci u pratnji svojih str8 drugarica? Retko vidjam devojke u fazonu, osim onih koje vec poznajem, ali niko ne moze da me uveri da u Beogradu postoji 10 lezbejki. Shvatam da je mesto zagusljivo, ima mnogo mana, ali sam sigurna da se devojke nekako snalaze .. Mogu da zivim s tim da nisam pozvana, pretpostavljam da priredjujete neke Girls Night Out i sl. Arara ne dolazi u obzir, za mene, iz poznatih razloga ....., samo sam znatizeljna.

Nema smajlija.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Angelina777
Moje je pitanje zapravo-gde izlaze lezbejke? Ili biseksualke?
aj' da nastavimo sistemom eliminacije...
ne znam gde izlaze, al znam gde ne ulaze !! :mojkrevet:
By Bombina
cula sam da izlaze strejt devojke mada sam sigurna i nisam bila u x ali ne idem cesce i pojasnila meni lepo nasa zlockica xgirl
ona kaze nisu svi lez,nemoze da primeti taj incidentom
ja njoj verujem xgirl nisam znala odavno,oni su mi rekli girl nisu svi lez i nemozes da prepoznas i kad sam bila u x i pa su njoj objasnile i netreba verovati da je lez
moramo da kazemo da je strejt kako one kaze
Korisnikov avatar
By tramp
svako je gay dok ne dokaze da je str8
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ali niko ne moze da me uveri da u Beogradu postoji 10 lezbejki.

ja sam ih u prosli petak videla 12 :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by xgirlx_bg

IH! Pa nisi ih videla u X/u nego ispred Politike.. :P

:kiss:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Draco
Originally posted by xgirlx_bg

IH! Pa nisi ih videla u X/u nego ispred Politike.. :P

Pa dobro...malo u X-u a malo i ispred politike :P
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma nije ih malo, samo se kriju :durenje: ... nemoj bombice da se nerviras ;)
By Dz
Dolazim u X jednom u sto godina, al to sam i ja primetila da dolaze str8 ribe :(
Korisnikov avatar
By Draco
Ja bas volem str8 cice! :cowboy:

..ali jedna koju volim vise i od gumenih bombona nije str8, srecom.. :cool2:
By fencysmurf
uvesti obaveznu lezbo inicijaciju za sve ribe koje `oce u "X".... na vratima....

in broad day light , doggy style !
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
jes' vala...
quick petting sa nekom Sekolikom, Cecolikom cicom
na ulazu...
pa kao ako se ne :ubise: u roku od 4,7 sec
ima lez predispoziciju...:teletabisi:
By SUNNY B
nek se nose odatle sto pre!!!! :machevi: :flaming: stvaraju guzvu i mrko me gledaju jer misle da cu da ih bijem a od njih nikakve vajde jer ne vole zene. svaki put moram da se izvinjavam kezeci se od dupeta do temena jer sam u onoj gunguli slucajno jednoj od njih zgnjecila nogu, razbucala ono ortopedsko pomagalo od sandale i ogulila lak sa sveze manikirisanih ili pedikirisanih noktiju (nikako da zapamtim da li je manikir za noge a pedikir za ruke ili je , zapravo, obrnuto...a i ne zanima me jer su moji nokti vecito crni od opravki karburatora i cilindara).....

:netolerancija:

p.s. prodajem toplovodnu cev - model "predizolovano koleno 88" (88 je precnik). stoji mi u gepeku vec danima a moram nekome da je uvalim. prvi vlasnik, nije mnogo presla.zvati izmedju 15:00 i 17:00 h. sunny girl
Korisnikov avatar
By tramp
@sunny - ja ti predlazem da se iskezis od picke do nosa, cisto za promenu :sladoled:
Korisnikov avatar
By EYA
meni treba toplovodna cev, a i precnik mi odgovara, al sam ti zaboravila broj pa ti se moram javno obratiti :D
mozemo trgovinu zavrsiti uz neko vopi, biraj mesto okrsaja :happysmoke:

btw,pa sta ako izlaze u x ? radoznalost, m ? :lukavi:
ja bas gotivim strejterke :bouncy:
Korisnikov avatar
By victoria
Ali EVERY GIRL IS STR8 UNTIL SHE'S NOT!
dah po stoti put...:)
Korisnikov avatar
By bona
Originally posted by victoria
Ali EVERY GIRL IS STR8 UNTIL SHE'S NOT!
dah po stoti put... :)
and the ones in X are definitely NOT... they'vetaken the 1st step :lood:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by EYA
meni treba toplovodna cev, a i precnik mi odgovara, al sam ti zaboravila broj pa ti se moram javno obratiti :D
mozemo trgovinu zavrsiti uz neko vopi, biraj mesto okrsaja :happysmoke:

btw,pa sta ako izlaze u x ? radoznalost, m ? :lukavi:
ja bas gotivim strejterke :bouncy:
Imam par drugarica koje MENE hoce da odvuku u X, a ne ja njih sto bi trebalo da bude logicnije (uzmimo u obzir to da sam ja drug clan ovog foruma). Razlozi su uglavnom nebulozni:
jedna bi isla da vidi kakva ce riba da je startuje (sujetna mala budala :) ali je opaka, uh);
druga bi probala da se ljubi sa italijankom (iiiiiskljuuuucivo italijankom- :zacepi: ), al' je italija mnogo daleko...
a treca je primorana da krene, pa bi da startuje nekog batu, jer su joj muzevni gay muskarci neodoljivi.... :ubise:
I da, ja sve ovo pisem da bih rekla da one nemaju pojma zasto bi isle (a tek da uzmemo u obzir to da je u fazonu biti "lud i otkacen" i bez predrasuda i dete cveca 21. veka....
Foliranje.... ma sve su one latentno lez :D
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by SUNNY GIRL
nek se nose odatle sto pre!!!! :machevi: :flaming: stvaraju guzvu i mrko me gledaju jer misle da cu da ih bijem a od njih nikakve vajde jer ne vole zene. svaki put moram da se izvinjavam kezeci se od dupeta do temena jer sam u onoj gunguli slucajno jednoj od njih zgnjecila nogu, razbucala ono ortopedsko pomagalo od sandale i ogulila lak sa sveze manikirisanih ili pedikirisanih noktiju (nikako da zapamtim da li je manikir za noge a pedikir za ruke ili je , zapravo, obrnuto...a i ne zanima me jer su moji nokti vecito crni od opravki karburatora i cilindara).....

:netolerancija:

p.s. prodajem toplovodnu cev - model "predizolovano koleno 88" (88 je precnik). stoji mi u gepeku vec danima a moram nekome da je uvalim. prvi vlasnik, nije mnogo presla.zvati izmedju 15:00 i 17:00 h. sunny girl
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
By Çâðê_DUP
Nije mi dozvoljeno da vidim Forum Recycle Bin tema Spletkarenje, tj da ostavim svoj komentar. Zbog ovakvih budalastina mi se "gay svet" trenutno JAKO gadi.

Femusha iz Claymora
Korisnikov avatar
By antigay
Nije mi dozvoljeno da vidim Forum Recycle Bin tema Spletkarenje, tj da ostavim svoj komentar. Zbog ovakvih budalastina mi se "gay svet" trenutno JAKO gadi.

Femusha iz Claymora
sve u svemu konacno ces izaci na pravi put:zastava:
Korisnikov avatar
By tramp
@antigay samo masi zastavom mozda i ti izadjes na pravi put
Korisnikov avatar
By antigay
Originally posted by tramp
@antigay samo masi zastavom mozda i ti izadjes na pravi put
Nikad se ne zna sta donosi sutra:right:
Korisnikov avatar
By EYA
sutra je novi dan :lol:
By Çâðê_DUP
Originally posted by antigay

Femusha iz Claymora
Za razliku od tebe, been there done that, znaci moze i da mi se zgadi. A sto se tebi gadi, majke ti?
I kad ces vec jednom da odjebes sa sajta, ako uopste postoji antigay. Mozda je antigay lezbejka?
By Çâðê_DUP
U iks po mojoj proceni izlazi:

90 posto gay tipova
8 posto strejt devojaka (povremeno upadne neka bisex, sto znaci trojku s drugarom ili uzmi me za jednu noc ili "ja bi' probala"
1 posto lezbejki butchica sa sve trudnickim stomacima
1 posto -Angelina777 (neka mesta su suvise zla da bih mogla da ih zaobidjem)
By Çâðê_DUP
Originally posted by antigay

Femusha iz Claymora
na "pravi put "... do kurca ... koji me ceka s osmehom i s mashnicom ... odo' ja u Iks! :whatever:

zasto uvek kad pomenem kurac imam apokalipticne vizije sveta????
Korisnikov avatar
By zboO

90 posto gay tipova
8 posto strejt devojaka (povremeno upadne neka bisex, sto znaci trojku s drugarom ili uzmi me za jednu noc ili "ja bi' probala"
:lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By tinkerbell

90 posto gay tipova
ne mogu se pronaci ovde :nerd: :nerd:

mada...ne izlazim tamo cesto ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!