Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Prosto kda vidim domace sapunice tipa Jelena, Vila Marija i ovu najnoviju koja se emituje na Pinku ------dodje mi da prebacim kanal na bilo koju drugu profi odradjenu latino telenovelu iz Meksika ili Venecuele!!!

''Dramska serija "Ljubav u zaleðu" obiteljska je pri?a ?ija se radnja odvija u prepoznatljivoj zagreba?koj urbanoj sredini. U središtu pri?e dva su naraštaja triju obitelji povezanih nogometom.
Serija prati živote ?etvorice mladi?a iz predgraða koji su odrasli uz nogomet. Dvojica od njih napravili su profesionalne karijere kao nogometaši, jedan je postao uspješan trener, a posljednji je u menedžerskim vodama. U mladosti, na vrhuncu karijere, jedan od mladi?a tragi?no je izgubio život, nakon ?ega su ostale životni putevi odveli na razli?ite strane.
Serija po?inje dvadeset pet godina kasnije kad su svi ponovno u Zagrebu. Osim što ih veže nogomet i zajedni?ka prošlost, likovi serije su i u složenim emotivnim odnosima. Usporedno pratimo i živote njihove djece, koji su odrastali pod utjecajem nogometa, te su ?esto optere?eni prošloš?u svojih roditelja. U središtu je, dakako, ljubav dvoje mladih, nogometaša Marka Maruši?a i slikarice Nine Radi?. Njihova je ljubavna pri?a puna prepreka i zapleta zbog razli?itih sredina i naizgled nespojivih životnih stilova.''

Ja:

Da se primetiti da su beogradski glumci stavljeni u seriju samo da bi zainteresovali srpsku publiku! (Nenad Stojmenovic i Maja Noveljic)

Mozda se varam - ali oba ova srpska lika su negativci! :D

Jedina svetla tachka u seriji (po meni) su dobre noge (butine) glavnog glumca - 'nogometasha' Marka Marushica:D
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by * NajS *

Da se primetiti da su beogradski glumci stavljeni u seriju samo da bi zainteresovali srpsku publiku! (Nenad Stojmenovic i Maja Noveljic)

Mozda se varam - ali oba ova srpska lika su negativci! :D
Postoji analogija koja se ponavlja i u ovoj sapunici (autori su isti) :
totalno nezanimljivi razgovori, odsustvo totalnih negativaca, narochito zenskih. Tu je glavni muski negativac (obichno tmurno raspolozen, grubog glasa, ozenjen, u svojim 50tim, mafijash). Gluma svedena na tri facijalne ekspresije u stilu : Srecan, Tuzan, Besan.

Scenografija je i dalje losha, osim jednog stana.

Spica ochajna.

Oseca se slabost u definisanju karakternih crta likova. (again)

Videh samo prvu epizodu i srbin jeste negativac, a njegova keva nosi crne haljine i crveni karmin- dakle i ona bi trebalo da bude makar malo kvarna.

Nije mi samo jasno zasto su bash pomenute glumce uzeli. On je iritantan a ona bledunjava.
Mozda zato sto su povoljni?
By fencysmurf
:hekla:

practice makes perfect... za koju godinu ludece venecuela za hrvatskim telenovelama ...

:kosa:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by fencysmurf
:hekla:

practice makes perfect... za koju godinu ludece venecuela za hrvatskim telenovelama ...

:kosa:
Genijalno :smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa otkud i ovo sranje da se nadje u "Kultura i Umetnost"?...Ni sa jednim ni sa drugim ama bash nikakve veze nema...

P.S. Tu TV-dijareju mozda, naglasavam MOZDA, bih gledao samo ako bi mi platili da gledam...a i to opet zavisi od toga kolika bi lova bila u pitanju...Inace - ni u ludilu.... :egzorcist:
Korisnikov avatar
By shumadinac
U svakom slu?aju je mnoooooogo bolja od one Marije-to sam morao na silu da gledam po neku epizodu, jer mi nisu dali da menjam program.Dok sam ovo po?eo da gledam jer mi se svidela mnogo naslovna numera.Nije mi jasno samo šta su ubacili ovo dvoje naših, kad se lepo vidi da ne znaju lepo da izgovaraju taj "hrvatski", ve? ponegde ubace ono "j".....i naravno, pa koju bi mi srbi ulogu uopšte mogli da igramo u hrvatskom životu, osim negativnu???
Korisnikov avatar
By IriS
sedela sam jedan dan kod drugarice koja gleda ovu seriju, a serija je bila na TVu baš tada i glava me zabolela, iskreno... prosto da poželim latinoameri?ke sapunice :kakodane:

a videla sam onog malog iz Mješovitog braka... nisam skontala da li glumi Hrvata ili Srbina, ali ako glumi Hrvata i nije se baš potrudio oko naglaska... :odbij:
Korisnikov avatar
By 2kune
I ja bih zamrzio hrvate da gledam to sme?e... :cut:
Korisnikov avatar
By waterlily
Reci "pink", "sapunica" i "nogomet" u istoj recenici obezbedjuju moje sigurno ne gledanje!
Korisnikov avatar
By * NajS *
Originally posted by * NajS *

Jedina svetla tachka u seriji (po meni) su dobre noge (butine) glavnog glumca - 'nogometasha' Marka Marushica:D
A ovo bash nitko nece da komentarira!?!
:minibounce:
Korisnikov avatar
By shumadinac
Originally posted by kiss addict
a videla sam onog malog iz Mješovitog braka... nisam skontala da li glumi Hrvata ili Srbina, ali ako glumi Hrvata i nije se baš potrudio oko naglaska... :odbij:
E, to ni meni nije jasno....:zvezdas:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Glumi dete iz meshovitog braka Hrvata i Srpkinje. koje je zivelo u Evropi.
:teletabisi:

Josh nesto: Hajde da razumem da scenografija bude losha, da se sve snima u studiju sa jednom nepomichnom kamerom, da spica bude katastrofa ali ....da ne mogu da naprave zanimljiv scenarijo i dijaloge... previshe

:teletabisi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!