Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Ko jede meso od životinja koje su fiziološki nama veoma sli?ne nije daleko ni od toga da jede ljudsko meso /oni koji su ga jeli kažu da je veoma delikatesno, podse?a na konjsko meso/.
Ja sam ?uo da je a) slatko (u smislu kao da je dodavan še?er) i da je b) na pola izmedju majmunskog i svinjskog (citat nekog Afrikanca) :kuvar: . Ina?e, stekao sam utisak da se (beli) amerikanci uglavnom groze i pomisli da bi neko mogao da jede konja (neka indijanska plemena ih jedu po svojim pravilima).
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
Ne znam zašto 2 kune smatra da se ja nešto li?no obra?unavam sa bilo kim.
Originally posted by 2kune
Taj svojevrsni argumentum ad hominem kada se teze tuma?e kao motivacije nije niti može biti dio rasprave i predstavlja prelazak diskusije u li?ni obra?un pa je svojim slovom i duhom neskriveni offtopic.
:sweet:
Korisnikov avatar
By tramp
e zbog ove teme ja odem veceras u radnju i nisam mogla da kupim meso nego sam nakupovala gomilu veggi namirnica i zamena za meso i sad sam opet privremeni :vegi: a da jaja se ne odricem ali su od humano odgojenih kokoski koje trce po poljima i tako to ... :pilence:
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam trenutno u potragi za šargarepom koja je humano odgajana /sve tr?e?i po poljima našim/ te ako se neki krompir složi da ga "papam". Posle idem da patim što sam "ukokao" šargarepu i krompir. A za prasi?e baš me briga, oni ne spadaju u domen interesovanja, mogu se ubijati i jesti bez ikakve griže savesti. Važno je da ne "zakoljemo" neki paradajz ili krušku. Sad merkam koju ljudsku vrstu bih mogao da probam tj rasu- da li su delikatesniji belci, crnci, žuti ili crvenda?i? Ko je probao neka mi javi da ne ukokavam onako bez veze.
:redaljka:
Korisnikov avatar
By EYA
:klap:

jos samo da prestanete koristiti domestos :D
Korisnikov avatar
By gari
Ne staj mi na ranu tešku. Upravo patim jer mi se ?ini da sam sino? nagazio jednog puža, a o izgaženoj travi da ne pri?am. Bakterije sam pobio ne znam ni sam koliko /Dovicinom/ a šta ?u sa ovim pti?ijim gripom, da li da "ubivam" viruse ili ne-još sam u dilemi jer virusi su na granici izmeðu živog i neživog. Nešto mi kaže da pitam za savet 2 kune, on ?e to bolje znati. Domestos ne koristim samo "Bref" i "Cilit BENG" /za pranje nov?i?a/. Sad me žena preðe da pojedem neku salamu u kojoj ose?am ima pored prase?ih uvci?a i pti?ijih nogica a ose?am i malo šargarepe.
:crta:
Korisnikov avatar
By gari
Hvala-izvolite sesti al nemojte jesti-izgriš?e vas ose?anje krivice, naro?ito mi žao šargarepice, i onih krompiri?a, mora da su jako patile dok ih je moja žena seckala...
:zakljucano:
Korisnikov avatar
By EYA
hvala. cek samo da operem ruke... i ne brini za moju savest, tvoja zena ih je ubila, pa nek se ona muchi, ja cu samo da jedem :mljac:

qq, oprala sam ruke sapunom... ko zna koliko sam bakterija ubila :rida:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!