Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Koliko puta u zivotu ste uspeli da kazete "Volim te", bez da je doslo iz dubine duse...bez da ste osetili te dve reci? Ili, drugim recima...da li ste to nekada rekli samo onako?

:shok:

Meni recimo tesko prelazi preko usana, ali ako vec, onda samo kad pocne da me "gusi" ...jednostavno mi "izleti".

Vama?
Korisnikov avatar
By Draco
Ja to jedno vreme nisam htela da izgovorim, ma nije bilo sile!

Onda posle dolazilo k'o dobar dan, kad god zatreba, bez da to mislim. Kad god, sve dok dobijam sta hocu.

Sad vec vise ne. Nekako nemam potrebu da krijem sta zapravo osecam/ne osecam. Ali ne zato sto sam se promenila, nego zato sto stvarno volim.

Ne izvaljujem se ja tako lako po recima, po delima da.:cowboy:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ne govorim ono sto ne mislim...
NIKADA nisam voleo i NIKADA to nisam rekao ikome.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By *deni*
Znate sta, zivot treba dekorisati ruzicastim detaljima, da bi nam bio lepsi.
Ako kazem nekome VOLIM TE, ja ne lazem, jer u tom momentu VOLIM njegove oci, ili nacin na koji se smeje, ili VOLIM nacin na koji hoda....
Nemojte toliko mistifikovati te dve reci i pridavati im tako definitivan i prevelik znacaj. Ako danas nekog ili nesto volite, to ne znaci da mozda vec sutra to isto necete prestati da volite.
:zen: :gric: :obraz:
Korisnikov avatar
By tramp
pa eto tako nekako kao Val i deni - nisam nikad rekla da to nisam mislila i da nije bas htelo da izadje ali opet to ne znaci da je to nesto zauvek - mozda samo u tom trenutku i mozda vec sutra nece biti tu ali je definitvno uvek iskreno :sweet:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by *deni*
Ako kazem nekome VOLIM TE, ja ne lazem, jer u tom momentu VOLIM njegove oci, ili nacin na koji se smeje, ili VOLIM nacin na koji hoda....
Nemojte toliko mistifikovati te dve reci i pridavati im tako definitivan i prevelik znacaj. Ako danas nekog ili nesto volite, to ne znaci da mozda vec sutra to isto necete prestati da volite.
Deni srce, gresis. Mislim da vecina nas kaze to "VOLIM TE", ne samo kad oseti da voli celu tu osobu. Nego, kad osetim njen pogled na meni, njen osmeh...kad me uhvati za ruku i osetim kako trnci prolaze kroz celo telo...volim je. Volim je kad mi kaze "pile", kad cujem njen uspavani glas...volim je...
Kontas? :D
Korisnikov avatar
By waterlily
Ja to cuveno "Volim te" cesto govorim prijateljima i tada je uvek iskreno. Ponekad mi se desavalo da se zaletim u nekim trenucima i izgovorim "Volim te", a da je to odraz samo mog trenutnog zanosa ili zaljubljenosti sto ne znaci da to u datom momentu nisam mislila. Nazalost, to su ljudi kojima sam to govorila bili u stanju da protumace kao "ti i ja zauvek zajedno" sto mi nije bila namera. Sada se potpuno suzdrzavam od izgovaranja takvih stvari. Jednostavno, trudim se da to sto bolje pokazem. Tako je, cini mi se, iskrenije...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Val
Originally posted by *deni*
Deni srce, gresis. Mislim da vecina nas kaze to "VOLIM TE", ne samo kad oseti da voli celu tu osobu. Nego, kad osetim njen pogled na meni, njen osmeh...kad me uhvati za ruku i osetim kako trnci prolaze kroz celo telo...volim je. Volim je kad mi kaze "pile", kad cujem njen uspavani glas...volim je...
Kontas? :D
OK, dopustam da je moguce da sam pogresio u tumacenju smisla koji si zelela da das ovoj temi.
Trnci mi nikada nisu prolazili kroz telo kada me je neko uhvatio za ruku,niti sam ikada doziveo tako "knjisku" vrstu ljubavi.
Ja kad volim, volim na malo racionalniji nacin i mislim da ni jedna osoba kojoj sam u zivotu rekao VOLIM TE, nije sumnjala u istinitost mojih reci.
:love:
Eto, Val, recimo ja jako volim tvoj avatar. Delujes na njemu kao neka ruska kneginja...
:love: :carica:
Korisnikov avatar
By Val
Ja sam uverena, da niko ne sumnja u TE moje reci... :P

Ali u sustini me samo zanimalo, koliko vas iskreno izgovara te reci i ni jednog trena nisam sumnjala, da ce ovako malo da da svoj glas. ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, Bogoljub Karic je svojevremeno izjavio : "Miro, volim te vise od svoje dece ! " , pa sta mu danas fali ?!
Korisnikov avatar
By lost angel
Ja volim mog Nikolicu! I to sam mu i rekao... zato sto to i mislim!!!

:saint:

On je moje malo zlato!
Korisnikov avatar
By IriS
govorim VOLIM TE samo i isklju?ivo onda kada to stvarno i ose?am, dakle potpuno iskreno! jako sam teška sa izražavanjem emocija re?ima i samim tim kad te dve re?i i izgovorim, nemogu?e je da to ne bude potpuno iskreno!

:kiss: for my :love:

:sweet:
By argentum_inf
s' godinama je valjda sve teze reci tako nesto..ne znam kome cu jos reci te dve reci,ali sasvim sigurno znam kome necu..:no:
By SUNNY B
hmm..nekada davno sam nekih par meseci praktikovala "laznu" ljubav i ni malo mi se nije dopalo.onda sam sebi obecala da to nikada vise necu uraditi. svako "volim te", posle toga , je doslo iskreno, iz dubine.to vazi cak i za onu jednu koja bi dupe dala da dokaze sebi i meni da je, zapravo, nisam volela.a jesam.
Korisnikov avatar
By Myself
"...jednom mi se cak desilo da se na silu zaljubim.... Cak sam i patio. Uveravam vas. A sve iz dosade... puke dosade..." Dostojevski

Ne smatram da reci Volim te imaju toliku tezinu koliku im neki ovde daju.

U zavisnosti od trenutka, reci volim te se "podrazumevaju". Svaki put kada sam ih izgovorila bila sam 100% sigurna da volim. U tom trenutku...tada.

Posle par dana, nedelja ili meseci, godina... sve prodje.
Korisnikov avatar
By m..
Kumo, volim te najvise na svetu.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Myself

Posle par dana, nedelja ili meseci, godina... sve prodje.
Mislis da prodje ili samo dobije neki novi oblik?
Korisnikov avatar
By Kittrie
izuzetno tesko kazem nekom fejs 2 fejs da ga volim. cak i u mojoj 6 godina dugoj vezi, to nije izgovoreno vise od 10-20 puta.

kasnije poznanstvo sa dragom mi prijateljicom, me je uvelo u vode pokazivanja osecanja, i njihovog VEOMA verbalnog izrazavanja.

i dan danas mi je tesko to da izgovorim; nekad mi deluje kao scena iz latino sapunice, nekad nepotrebno, jer se jel'te podrazumeva, a nekad ne zelim da se osetim ranjivom - izgovaranje tih reci za mene je veoma znacajno, i osoba koja ih cuje me poznaje dovoljno da zna to.

lakse mi je napisati VOLIM TE, isto pokazivati; ili omiljeno: govoriti o osobi koju volim u 3. licu...

ne izgovaram to a da ne mislim ( naravno da ne racunam u ovo recenice tipa 'volim te zbog toga !! ' ). dogodilo mi se da u momentu izgovaranja ne osecam savrseno cisto tu emociju, ali smatram da bi bilo cudno da uvek kad kazem VOLIM TE , iza stoji identicno dozivljena emocija. uostalom, zasto bih lagala i koga? postoje i druge reci u nasem jeziku: znacis mi, draga si mi, svidjas mi se itd.

smatram da je ljubav extremno trajna kategorija, moze menjati oblik, ne mora je pratiti fiz. prisustvo, niti izrazavanje. kad nekog volis (bio prijatelj, ljubavnik/ca , rod) - to ostaje u tebi/ vama ceo zivot.
makar kao pogled u oci, i jedno cao sa osmehom u glasu, kad se sretnete posle 20 god :drama: ( upozorenje: poslednja recenica je delo fikcije, i nije pisana po bilo cijem iskustvo posebno. svaka slicnost sa nekim koga znate, je savrseno slucajna !! HBO PRODUCTION :smeh: )
Korisnikov avatar
By Aksa
U momentu kad izgovaram te reci, zaista ih i dozivljavam prilicno duboko.

Kada volim, onda ne mogu da izbegnem nesrecnu cinjenicu da tim prvim volim te na neki nacin postajem (hm, engleski ima najbolji izraz za to) vulnerable, do sledece recenice. Lakse je progutati te reci i sacekati da prvi to cujes, a onda biti jako srecan sto to isto mozes da kazes, potpuno iskreno.
Mada, tesko je nekome ne reci "volim i ja tebe", kad on tebi kaze "volim te", a da ste pritom u vezi. Srecnoj, da pomenem. Malo je glupa situacija kad ti neko kaze "volim te" a ti kazes "dobro"... Ne treba to olako reci. Kada posle nedelju dana veze cujem "volim te", obicno bezim glavom bez obzira. Zasto? Zato sto se zapitam kakav li je to frik kad moze tako lako da mi kaze da me voli. Koliko li je to iskreno, i koliko je taj neko ili lako zaljubljiv, ili uvek u zabludama.

Prijateljima kazem da ih volim kad ih zaista volim.
Za to je potrebno zaista da budu voljeni. I da budem pritom potpuno ubedjena da me nece pogresno razumeti.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Koliko puta u zivotu ste uspeli da kazete "Volim te", bez da je doslo iz dubine duse...
nikada to jos nisam rekla ako nisam mislila.na nemackom je to lakse izbeci sto kazes:ich hab dich lieb, zar ne?
Korisnikov avatar
By Val
O da. :D Ta mi rec bas nedostaje u Srbiji. ;)

Nego, kad ce tvoja profesorica da cuje te reci? :P
Korisnikov avatar
By Shmi
Prvi put sam jedva izvalila preko usta... ali je bilo iz srca i mocan je osecaj.... A drugoj... sam bas bezveze rekla nekako pod prisilom... I nije bas osecaj... nikad vise tako nesto...
Korisnikov avatar
By Dzi
ufffff...oseti to osoba kojoj kazesh da li je iskreno ili ne...volim te..
Korisnikov avatar
By Hton
nikada jos nisam rekao 'volim te'...:nope:
Korisnikov avatar
By Blady
Kad za nekog stvarno to i osecam, onda mu to i kazem....
Korisnikov avatar
By sleepingsun
nikada jos to nisam rekla
nije da nisam htela al jedina osoba kojoj sam htela to reci..jbg zivot nas je razdvojio:cekam:
By J...
Govorila sam mnogo puta i iskreno a i onako radi reda ali ne da bih nekog zamajavala vec zato sto sam u tim momentima bila suvise racionalna.
:alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!