Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Chatuckate, zezuckate, kafu i sokic pijuckate i tresssss!
Neprimetno i iznenada, ponstanete svesni svojih osecanja, golicljivog stomaka, opaaaa pa vi to simpatisete nekoga, on/ona je, cini vam se, upravo TA idealna osoba o kojoj celi zivot sanjate. Nema sumnje, radja se "ljubav"....

U pocetku verovatno sve to prihvatate sa malo neverice, mislite, ne moze tako nesto da se dogodi. A vremenom srce pocinje da kuca jace i bude vam toplo u grudima dok mislite na tu osobu. Neke sale i upadice nikako vam ne izlaze iz misli. Dok ste u "stvarnom zivotu", sve cesce i cesce mislite na tu osobu.
Dobro, posalje se i poneki sms, mozda koji telefonski poziv, neka slika...i tako dani prolaze, a ta "ljubav" postaje sastavni deo vaseg zivota. Pocinjete da osecate i nervozu, one ruzne trunke u stomaku, jer je on/ona mozda daleko od vas. Pa se onda smirite, jer ipak daljina nije prepreka ljubavi... opet vam je lepo...

Koliko sve ovo traje?
Da li ste imali ovakva iskustva? Ako jeste, koliko su trajala?

Prizivate li takve uspomene sa mesta gde su vam "smestena" lepa secanja?

Da li vam se desila net ljubav?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Vec sam pisala o tome u 'veze na daljinu' ... ne mogu opet :P

Ali...da...moja vec traje od maja prosle godine .. hmm.... traje :misli: .... ma bre...

:okret:
Korisnikov avatar
By Val
Pa ovo nema veze sa "vezom na daljinu"! :doh:

Rec je o NET LJUBAVI, zaljubljenosti ili sl. :P
Korisnikov avatar
By tinkerbell
pa da...ljubav...zaljubljenost...na daljinu....preko neta...

:durenje:

:okret:
Korisnikov avatar
By EYA
nekoliko puta sam se zaljubila preko neta... nekako je logicnije da se zaljubim u osobu sa kojom toliko pricam, o kojoj toliko mogu saznati dok pricamo, o stavovima, razmisljanjima... mnogo logicnije nego da se zaljubim jer sam negde nekog videla... mada i uzivo mozes da procenis tu neku specificnu energiju kojom ljudi zrace, ali opet, mnogo je teze istu osobu posle bez obaveze nagovoriti da danima pricate o svemu i proveravate koliko je to zracenje bilo to sto mislimo a koliko nije...

e sad, ljudi generalno gledano, cesto lazu, plasiraju price o sebi u smislu marketinga... isto se desava i na netu i u zivom kontaktu... pronadjite svoje metode filtriranja, naucite kako da raspoznajete neke stvari, na sta da obratite paznju, koja pitanja uopste da postavite i o cemu da se raspitujete da bi proverili koliko je istina ono sto citate, cujete.
tu vam vec niko ne moze pomoci, morate nauciti svoju zivotnu skolu, a zatim nauceno nauciti i primenjivati... srecno :grin:
By Ulix
da. jednom i ne vise.
nikad vise.
(i ne bese to ljubav, vise patoloska zaljubljenost)
:sveca:
By amnesia_
jeste desilo mi se! i bilo je super, naravno dok je trajalo dopisivanje i tralalalala... vrlo simpaticna secanja hehe, AJAO bas sam se bila zatreskala do koske i to u tada meni potpuno nepoznatu osobu. wierd, eh? :lood: sta bi dala da opet imam zivaca za tak nesh..... eeehhhh.... ta stara dobra vremena kad sam bila mlada naivna i glupa! :tepih:
Korisnikov avatar
By zboO
ne....ne....i ne....nikako! ;) mada ja sam vechiti pesimista...i ne verujem u "takve" stvari (aj da kazem situacijee) :roll:
...ima jako malo ljudi, kojima verujem (s' razlogom je tako)....i koji uopste odaju utisak osobe kojoj se moze verovati....sto je meni presudno kako za prijateljstvo tako i za ljubav.....a na netu ima svega osim iskrenosti....tako da ne bih sebi ni dozvolila da se nadjem u takvoj situaciji....pa eto to je i razlog zashto ne chatujem sa nepoznatim personama....ima par osoba sa kojima pricam, i pricam, i pricammm...o svemu, ali to je chista SPIKA nema ljubavi, muvanja, emocija.....nisam u situaciji da dozvolim sebi takav luksuz!
By amnesia_
ma fora ti je u tome sto te ustartu ne poznaje osoba sa druge strane, tj ne zna ko si, pa osecas slobodu da mozes sve da kazes (sve one sitne stvari koje krijes od drugih ;) ). na taj nacin se najvise i zblizavas :P takodje mozes upasti u zamku tiipaaa... da osoba sa druge strane ne kaze bas sve o sebi (druga strana medalje se uvek otkriva na kraju) no dobro... "dvoje su se tako smuvali" i te fore... :tepih:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by zbunjena
ne....ne....i ne....nikako! ;) mada ja sam vechiti pesimista...i ne verujem u "takve" stvari (aj da kazem situacijee) :roll:
...ima jako malo ljudi, kojima verujem (s' razlogom je tako)....i koji uopste odaju utisak osobe kojoj se moze verovati....sto je meni presudno kako za prijateljstvo tako i za ljubav.....a na netu ima svega osim iskrenosti....tako da ne bih sebi ni dozvolila da se nadjem u takvoj situaciji....pa eto to je i razlog zashto ne chatujem sa nepoznatim personama....ima par osoba sa kojima pricam, i pricam, i pricammm...o svemu, ali to je chista SPIKA nema ljubavi, muvanja, emocija.....nisam u situaciji da dozvolim sebi takav luksuz!
Slažem se 100%

:hail: :tetka: /vidi se, misica/
Korisnikov avatar
By spliff
ja sam tvrdio da je zaljubljivanje preko neta glupost, i da nije mogucce sve dok mi se to nije i dogodilo... :zid:

nije trajalo dugo, a bilo je savim ok... inache klinac je bio iz pariza, i sladak kao sheccer
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by amnesia
ma fora ti je u tome sto te ustartu ne poznaje osoba sa druge strane, tj ne zna ko si, pa osecas slobodu da mozes sve da kazes (sve one sitne stvari koje krijes od drugih ;) ). na taj nacin se najvise i zblizavas :P takodje mozes upasti u zamku tiipaaa... da osoba sa druge strane ne kaze bas sve o sebi (druga strana medalje se uvek otkriva na kraju) no dobro... "dvoje su se tako smuvali" i te fore... :tepih:
pa evo ti me znash....strashno malo ljudi me "zaista" poznaje....i tu ne mislim videli me,pijemo kafe bla bla....nego znaju ko sam, sta sam, kako razmisljam ,kada se salim, kada sam ozbiljna.....kako se osecam i ponasham u nekim situacijama!!! Oni sto misle da me znaju ( a mnogo ih je), zive u zabludi ;) Ja na chetu ne da ne bih rekla neke intimne stvari o sebi, nego mi tako neshto ne bi palo napamet....i to bash iz razloga sto ne znam sa kim pricham, ne vidim tu osobu, da li je zensko, musko...baba, deda....a ne verujem u sve sto prochitam....tako da sam uvek na distanci....tako da su i sanse da se zaljubim na taj nachin i na takvom mestu....minimalne...tj. postoje samo teoretske shanse!!!
Korisnikov avatar
By EYA
@zbuni, pa ti onda, ispada po prici ovoj, imas problem u otvaranju, nije to do neta. jer i u zivotu ti je isto tako, sem sto vidis da li je m ili z, baba ili deda, sve ostalo je nepoznanica. ako tako gledas, onda se mozes otvoriti samo onima koji te poznaju vec godinama... a pitam se nesto, kako su te oni upoznali ? i oni su ti jednom bili nepoznati.
zapravo mislim da si malo zamenila teze i da gledas jednostarano na ovu temi, ili te pak mrzi da se udubljujes sad u nju ?
Korisnikov avatar
By zboO
mrzi me da se udubljujem......a opet...ne osecam potrebu da se otvaram na chatu...uzivo ok, ali ovako??...chemu sve to? Mislim da to nije zatvorenost....mozda vishe lenjost :D ili samo opreznost...ma koj ce ga znati!!

ps. skrooz sam dvostrana :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
amnezija je lepo dala uvid u drugu stranu medalje chat kontakta
fora ti je u tome sto te ustartu ne poznaje osoba sa druge strane, tj ne zna ko si, pa osecas slobodu da mozes sve da kazes (sve one sitne stvari koje krijes od drugih
to su za sada dve krajnosti, ajde da vidimo koje su sve nijanse
izmedju ?
Korisnikov avatar
By zboO
:dude: ( evo ovo neka bude izmedju...,ziveo shator) :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
ja tvrdim da je podjedanko lako, ili mozda, podjednako tesko zaljubiti se na netu kao i zaljubiti se u live kontaktu sa osobom. sve zavisi od osobe na koju naletite. i od toga kakva ste vi osoba i na sta najvise obracate paznju, cemu pridajete znacaj (ako je fizicki izgled, naravo da vam je live vazniji, dok opet, ako istrazujete dubinu, lakse je na netu to uraditi jer satima neprekidno pricate i nista drugo sem toga i ne mozete)
Korisnikov avatar
By zboO
naravno, ja samo kazem da je kod mene tako nesto nemoguce...ja sam specifichna osoba, to ne znachi da se drugi ljudi ne mogu zaljubljivati preko neta....i ne kazem da to ne treba raditi....samo kazem da JA to ne radim....tj. nisam do sada, ali opet nikada ne reci nikad!!

:jumphug:
By amnesia_
Originally posted by zbunjena
naravno, ja samo kazem da je kod mene tako nesto nemoguce...ja sam specifichna osoba...
naravno da znamo. pa patuljci se ne zaljubljuju preko interneta :misli: dada, brada vam se mrsi o tastaturu i te fore...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Nije mi se desila. Nisam imala kad od ovih realnih :)
E sad, da se desi ne bi dugo trajala brzo bih to sve strpala u realnost i neki kafic,za pochetak.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Desavali su mi se blazi oblici net zaljubljenosti, ali mislim da je to lose. Ako ne poznajes osobu to jednostavno nije stvarno. Toga morate stalno da budete svesni. Ono sto saznate online o osobi moze SAMO da vam probudi/ubije zelju za upoznavanjem osobe. Upoznavanje uzivo je PONOVNO upoznavanje, krece se skoro od nule. Posle par takvih "zaljubljivanja" i pravljenja gluposti sa moje strane, konacno sam se izlecio od vezivanja preko neta i mnogo sam srecniji. Upoznajmo se uzivo, lako cemo videti sta, gde, kako. Iskustvo je cudo.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Val
Ali, sve sto ti osoba laze preko neta, moze da slaze i dok ti gleda u oci. Jer, osobe koje su bolesni lazovi, verzirano lazu uzivo. Znaci...zbunjena...mislis da ces uzivo pre skontati, da te ta ista osoba laze? Jedino, sto tu osobu mozes da strpas u kantu ili u srce, videvsi kako izlgleda...nista drugo.
E sad...ako si zatvorena osoba, ti ces i u drustvu da izigravas Freak-a, a u stvari se skroz lose osecas ili obrnuto. Meni je recimo lakse, pisati sta osecam, nego to isto pricati nekome "live". I sta me u sustini briga, ko je s druge strane, dok je samo small talk?

Aaaaaali, ako primetim da mi se svidja, kako ta osoba pise, gde stavlja zareze, koliko inteligencije "uplice" u svoje reci...to je vec druga stvar. S druge strane, jasno osetis, koliko je ta osoba zainteresovana. Pise li ti svakih 10 minuta po jednu rec, cisto da te skine s k**** ili je tu samo za tebe, postavlja pitanja, daje odgovore, prica o svom zivotu i zeli da sazna detalje o mom...(da, u pravu si. I to moze da bude laz...da je iz ciste dosade), onda se zapitam, da li vredi tu osobu upoznati licno i nastaviti...
Pored toga, mIrc tako lepo cuva logove...pa kad ih nekad iskopas, procitas i skontas, da je ta osoba u nekih 20 dana pisala 3 razlicite zivotne price... :lol: ...onda znas, sta ti je raditi. ;)
Sve u svemu, virtuelna ljubav nije losa stvar. Hranis dusu, tracis vreme i ako si toliki sreckovic, nadjes svoju LOVE FOR LIFE.
Korisnikov avatar
By waterlily
Desavale su mi sa ti net zanosi, ali to nikada nije trajalo dugo. Sebi sam dozvoljavala da me net ponese zato sto ja na njemu nikada ne lazem (lakse mi je da budem ja, neko da fantaziram kojekakve gluposti) i predpostavljam da je i druga strana slicnih shvatanja. U principu, ukoliko je neko u stanju da me laze preko neta to je njegov/njen problem. Ja volim da volim i to osecanje mi je toliko dragoceno da nemam vremena ni nerava da se brinem i pitam koliko je osoba sa druge strane iskrena. Prihvatam sve njene izjave kao apsolutnu istinu sve dok se ne dokaze suprotno.
Naravno, platila sam ceh svog besmislenog verovanja jer neki ljudi imaju jako dobar self marketing, ali nije mi problem da se sa tim cehovima nosim.
Korisnikov avatar
By waterlily
Ne procenjujem ih. Svi su mi ok dok ne dobijem dokaz da nisu, sto se retko ispostavi. Ne znam kako. Valjda sam imala srece do sad.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by waterlily
Ja volim da volim i to osecanje mi je toliko dragoceno da nemam vremena ni nerava da se brinem i pitam koliko je osoba sa druge strane iskrena. Prihvatam sve njene izjave kao apsolutnu istinu sve dok se ne dokaze suprotno.
:up:

A sto se tice procene ljudi:
Nije problem u tome da procenis nekoga (bar ne za mene...u 90% slucajeva brzo "provalim" koliko je istine u svemu), nego je problem u nama samima. Jer, kad skontas, da si osobu dobro procenio, da ne zelis da se upustas sa takvom osobom, ipak je ne pustas da ode, jer mislis, da ta osoba zasluzuje da bude voljena...mislis, da ce da se promeni, jer je nasla nekoga, ko ne zeli da je pregazi, nego da joj da ono, sto do sada nije imala ili osetila. A u sustini, svi ti ljudi koji beze od ljubavi, ne beze jer se osecaju kao u zatvoru, nego zato sto nisu navikli na toliku "kolicinu" iste...
Strahovi su cudo.
:lood:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by waterlily
Desavale su mi sa ti net zanosi, ali to nikada nije trajalo dugo. Sebi sam dozvoljavala da me net ponese zato sto ja na njemu nikada ne lazem (lakse mi je da budem ja, neko da fantaziram kojekakve gluposti) i predpostavljam da je i druga strana slicnih shvatanja. U principu, ukoliko je neko u stanju da me laze preko neta to je njegov/njen problem. Ja volim da volim i to osecanje mi je toliko dragoceno da nemam vremena ni nerava da se brinem i pitam koliko je osoba sa druge strane iskrena. Prihvatam sve njene izjave kao apsolutnu istinu sve dok se ne dokaze suprotno.
Naravno, platila sam ceh svog besmislenog verovanja jer neki ljudi imaju jako dobar self marketing, ali nije mi problem da se sa tim cehovima nosim.
:up: :up: :up:

Samo... ja sam se malo opametila što se tog verovanja ti?e. Taj self-marketing kako ga ti nazva je jedina "dobra strana" nekim ljudima tj jedino što znaju da rade.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by bigirl

Taj self-marketing kako ga ti nazva je jedina "dobra strana" nekim ljudima tj jedino što znaju da rade.
govoris o sebi u mnozini ? :puzzle:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by EYA
Originally posted by bigirl

Taj self-marketing kako ga ti nazva je jedina "dobra strana" nekim ljudima tj jedino što znaju da rade.
govoris o sebi u mnozini ? :puzzle:
Mene reklamiraju drugi dovoljno, a naro?ito takvi kao ti (koji misle da su pronikli u dubinu moje duše... ah... :doh: )... :trach: Ja prosto ne stižem to da radim. :closet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!