Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

"PIRAMIDA"

1. Gledam i gledacu, ali onako anpasan
7
21%
2. Gledacu, ako budem imao/la vremena,ali necu glasati
9
27%
3.Pomno cu je pratiti,ali necu glasati
2
6%
4.Pomno cu je pratiti i sa zadovoljstvom cu glasati
5
15%
5.Uopste je nemam nameru gledati
10
30%
Korisnikov avatar
By *deni*
Danas na programu RTV PINK krece nova emisija pod nazivom PIRAMIDA.
Domacica, Branka Nevistic, ugostice tri osobe iz javnog zivota, koje ce se izjasnjavati o aktuelnim temama iz raznih oblasti, a za odgovore ce im na raspolaganju biti odredjeno vreme, mereno stopericom.Kuriozitet je da gledaoci putem sms poruka odredjuju pobednika emisije.
U prvom izdanju emisije, danas od 18 casova, gosti su Suzana Mancic, Nebojsa Covic i Branislav Lecic.
Ja planiram da gledam emisiju, najvise zbog simpaticne Branke Nevistic, a moram da primetim da emisija slicne koncepcije ide i na RTS - u subotom, tako da mi se cini da se i ovim putem nastavlja hladni rat izmedju RTS-a i PINK-a.
Da li cete gledati emisiju?
Planirate li da trosite kredit glasajuci za gosta koji vas je najvise dojmio?
By Markky
Jer ce se ovo prikazivati na satelitskom Pinku?
:nerd:
Korisnikov avatar
By avalon
Ja ne bih da komentarišem Branku Nevesti? i novi projekat Pinka jer bi onda celu temu morali da selimu u Tra? arenu :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja sam glasao hehehe :) I malo offa Avalone, pa lepo sam ti sinoc rekao da volis da tracaris, a ti se bunis... end of off
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Mr.Ja
Ja sam glasao hehehe :) I malo offa Avalone, pa lepo sam ti sinoc rekao da volis da tracaris, a ti se bunis... end of off

Ne, ne, ne......Ono šta sam hteo da napišem ne bi bio tra? i baš bi lepo objasnilo kako funkcionišu naši mediji.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pih... upropasti mi teoriju.... :saint:
Korisnikov avatar
By KiWi
Gleda?u ... volim nove stvari :) ... nemam nameru da glasam!

Meni je jedan ortak rekao da ?e Piramida u stvari biti licencni kviz.. ono sa pogaðanjem pojmova ... ih, što nas ima neobaveštenih :lol: :smeh:

Branka ... ah .. šta re?i ... sviða mi se (se?ate se onog ''skandala'' kada se mislilo da je beba sa relakme za veš njena) :lol: .. šta re?i, žena puna intriga :) Go Branka Go!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by avalon
Ja ne bih da komentarišem Branku Nevesti? i novi projekat Pinka jer bi onda celu temu morali da selimu u Tra? arenu :D
Pipika, ti si samo ljubomoran zato sto je Nevisticka popularnija od tebe...
No, no, ona je i starija od tebe, pa je i logicno to sto je popularnija....
Sve ce to doci na meru...
:sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
Gleda?u ... volim nove stvari :) ... nemam nameru da glasam!

Meni je jedan ortak rekao da ?e Piramida u stvari biti licencni kviz.. ono sa pogaðanjem pojmova ... ih, što nas ima neobaveštenih :lol: :smeh:

Branka ... ah .. šta re?i ... sviða mi se (se?ate se onog ''skandala'' kada se mislilo da je beba sa relakme za veš njena) :lol: .. šta re?i, žena puna intriga :) Go Branka Go!
Ni ja nemam nameru da glasam, ali cu gledati ( evo, za desetak minuta bi trebalo da pocne).
A zivo me zanima sta ce Suzi Mancic da lupeta.
I da , sad sam se setio reklame sa Nevistickom. Ima toj reklami dobrih 5 godina, ne?
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by *deni*
Pipika, ti si samo ljubomoran zato sto je Nevisticka popularnija od tebe...
No, no, ona je i starija od tebe, pa je i logicno to sto je popularnija....
Sve ce to doci na meru...
Joj bre Pipi, nisam mislio na popularnost, nego na na?in kako se stiže do nje :lizalica:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jao bre prebaci temu u tra? i reci ve? jednom... :D .. samo doturaš delove informacija, kopka nas kaj si doznao!
Korisnikov avatar
By Kupper

Meni je jedan ortak rekao da ?e Piramida u stvari biti licencni kviz.
Pa jeste licencni. Postoji u 15-ak zemalja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Suzana se bas zaparlozila u emisiji ! Sva se zajapurila !
No, ipak je osvojila najmanji broj glasova.
Svidja mi se koncept emisije. Dinamicno je, a publika u studiju ima posebno zaduzenje da odrzava tenziju gromkim navijanjem i aplauzima.
Eto, sta danas znaci dobra nova forma za klasican i vec vidjen sadrzaj.

:sunce:
Korisnikov avatar
By KiWi
Upravo tako, Deni! Sve je ve? viðeno osim forme. Kao da su uobli?ili ideju koju fura RTS1 i dali joj dinamiku... zanimljivo je što postoje pravila (Ta?no vreme svakog iskaza, pravo na repliku, redosled izlaganja ...) ... iskreno, Leki? je super sexi izgledao danas (mada ono recitovanje me podse?a na njega u filmu ... onom kad ''Žika'' ho?e da radi transbalkansku magistralu.. ime mi je na vr' jezika) .... Branka je super! Ne upada u re? (osim kad istekne vreme) drži se forme, sve konce drži u rukama ... ma super je! .. gleda?u redovno ako budem imao vremena ...

Imam par pitanja za upu?ene. Da li ?e svaki put biti politi?ke teme i da li akteri imaju vremena (nekih par dana unapred) da se spreme?
Korisnikov avatar
By MARQUE
TV emisjija Piramida projekt je Hrvatske Radio televizije (HRT-a). Emisija se po?ela emitirati prošle godine i ostvarila veliku gledanost na državnoj televiziji. Ove godine u San Franciscu emisija je dobila prvu nagradu na Meðunarodnoj udruzi javnih televizija INPUT, te je za nju otkupilo licencu ?ak 36 europskih i svjetskih televizija meðu kojima je i ameri?ka javna televizija PBS. Kao što vidim, i Srbija je jedna od onih zemalja koja je otkupila emisju...

Ina?e, druga sezona Piramide na HRT-u je srijedom u 20:10 nakon dnevnika. Prva sezona mi je bila zabavna (kad su imali dobre goste), drugu još nisam imao prilike vidjeti...
By High Maintenance
Meni se svidela emisija,potpuno je drugacija od ostalih...i ono sto mi se najvise svidja je sto konacno ne prica po 5 ljudi istovremeno... Branka je prelepa i mislim da se lepo snasla u ovoj ulozi, iako je zbog samog koncepta voditelj u samoj emisiji malo vise po strani sto i nije lose...
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Dokle ce vise da dovode javne licnosti da gostuju u takvim glupim emisijama? Sta me zabole za njihovo misljenje o stanju kad su nas upravo oni doveli tu gde smo. Zasto nekad ne naprave emisiju sa skroz nepoznatim, prosecnim ljudima sa ulice, iz neke fabrike, skole, doma za nezbrinute, iz sume, sa njive, sa foruma:), sa plaze, sportskih terena, gej klubova, igraonica...pa da se oni zabavljaju pred svima i iznose svoja misljenja, ako je masi vec potrebno da stalno slusa misljenja sa TV. Mislim da bi to bilo veoma zanimljivo i sveze. Ovi su se vec smucili mislim svima. I naravno da necu da gledam. Ionako ne gledam TV otkako ne prikazuju dobre crtane filmove.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by usamljeniLepotan
Dokle ce vise da dovode javne licnosti da gostuju u takvim glupim emisijama? Sta me zabole za njihovo misljenje o stanju kad su nas upravo oni doveli tu gde smo. Zasto nekad ne naprave emisiju sa skroz nepoznatim, prosecnim ljudima sa ulice, iz neke fabrike, skole, doma za nezbrinute, iz sume, sa njive, sa foruma:), sa plaze, sportskih terena, gej klubova, igraonica...pa da se oni zabavljaju pred svima i iznose svoja misljenja, ako je masi vec potrebno da stalno slusa misljenja sa TV. Mislim da bi to bilo veoma zanimljivo i sveze. Ovi su se vec smucili mislim svima. I naravno da necu da gledam. Ionako ne gledam TV otkako ne prikazuju dobre crtane filmove.
:up:

Dakle, "Piramida" je još samo jedan pokušaj da se poznate li?nosti pokažu u što pozitivnijem svetlu...kako su pametni, a tek što su moralni.... ?isto proseravanje.... Ja sam uka?io nekih 10 minuta i to greškom i moj prvi (i još uvek važe?i) utisak bio je "Najslabija karika" susre?e "Klot-frket" koji susre?e "Grand show".
By the way, bezli?an i nenametljiv voditelj nije isto.
Korisnikov avatar
By M M and I
Nisam gledao...niti cu...
nit moja antena "vata" Pink (a ni RTS), sto mi nije nimalo zao, nit me zanimaju stavovi i razmisljanja na glas nit Nebojse Covica nit Branislava Lecica, a jos ponajmanje Suzane Manchich...
No way...radije bih gledao u ves masinu kad vrti ves u boji na pretpranju :ves:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by M M and I
Nisam gledao...niti cu...
nit moja antena "vata" Pink (a ni RTS), sto mi nije nimalo zao, nit me zanimaju stavovi i razmisljanja na glas nit Nebojse Covica nit Branislava Lecica, a jos ponajmanje Suzane Manchich...
No way...radije bih gledao u ves masinu kad vrti ves u boji na pretpranju :ves:
Joj, to sam voleo da radim kao dete...Super je za smirenje živaca :zvezda:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam se, kao mali, jednom zavukao u ves masinu, pa nisu mogli da me nadju. Ja se toga ne secam, imao sam tri godine, ali moji mi taj dogadjaj spominju.
:ves:
Korisnikov avatar
By KiWi
A to je važno za temu zbog ... ?
Korisnikov avatar
By *deni*
...intermeco segmenta, ili predaha, koji je prisutan u svakom show-programu, pa i u ovom interaktivnom...

Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by *deni*
...intermeco segmenta, ili predaha, koji je prisutan u svakom show-programu, pa i u ovom interaktivnom...

Kiwi ne zna da se od marketinga živi :smeh:
Korisnikov avatar
By Kupper

Dakle, "Piramida" je još samo jedan pokušaj da se poznate li?nosti pokažu u što pozitivnijem svetlu...
Da, slazem se s tobom u potpunosti. Nisam nesto impresioniram niti sam video/cuo bilo sta novo. Opet zabava za narod.
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo, vec posle prvog izdanja PIRAMIDE - usledio je skandal !
:drama:

Redakcija KURIRA odlucila je da tuzi Branislava Lecica zbog njegove izjave u emisiji PIRAMIDA na TV Pink da taj list direktno finansira mafija.
"Kurir" ce od Lecica traziti milion dinara na ime pretrpljene stete i narusenog ugleda, a novac se uplatiti Domu za nezbrinutu decu u Zvecanskoj ulici.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Kada sam gledao HRT, mislio sam da tamo nepoznate lichnosti debatuju, sto je bilo pravo osvezenje. Tek sada vidim da cemo opet gledati Lecica, Batica i kompani kako u novoj scenografiji razglabaju ko je kome kada i kako

:placko:
Korisnikov avatar
By M M and I
he-he...
...i kao sto vec rekoh, radije cu gledati u ves masinu dok vrti obojnei ves u pretpranju :ves: :pionir:
Korisnikov avatar
By vivaldi
u vecerasnjoj Piramidi na HRT-u1 jedna od tema je bila akcija hrvatske lgbt populacije sa onim gay spiskom... Svo troje ucesnika su se izrazili izrazito homofobicno, iako je jedan od njih izjavio da hrvatska javnost nije homofobicna. Ne bih sad prepricavala sta su govorili, jer nisu rekli nista novo od cuvenog kontradiktornog bisera -"nemam nista protiv homosexualnosti, ali meni nije prihvatljiva" , "zasto je potrebno da se izlazi u javnost i javn govori da je neko gay, zasto mi str8 ne izlazimo na ulice i ne skandiramo da smo str8" , "nemam nista protiv gay zajednica, ali sam kategoricno protiv usvajanja", "stub porodice je zajednica muskarca i zene" do ciste politizaciije "grad zagreb je dao 30.000Kn za ovaj projekat. pitam ciji su to novci"

:kletva: :vatrica: :pljuje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!