Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
... samo u trenucima kada sam nesiguran ... onda pokušavam sebe samopotvrðivanjem da ubedim da nema razloga za brigu ... ne vidim to kao svoju vrlinu .. ali ... jebiga, tako je .. neke stvari radim samo da bih sebi dokazao da mogu i umem
Korisnikov avatar
By spark
ne, mislim da nisam sklon namernom samopovredjivanju, osim ako ono nije podsvesno i u nekom emocionalno-intelektualnom smislu, fizickom svakako ne...

inace, ovo me podseti na nesto slicno, na samoubistvo... - od kako mi se komsinica ubila, bio sam osnovac tada, zanimala me je rasprava o tome da li su samoubice heroji ili kukavice... ali da ne idemo u offtopic...
Korisnikov avatar
By Zibro
pa recimo da da ali ne fizicki i zaista ne svesno vec kasnije kada malo razmislim o datoj situaciji shvatim da sam u stvari radio na sopstvenu stetu i da sam pomalo uzivao u bolu koji zbog toga dolazi .... ali mislim da je to vreme daleko iza mene sad sam
( bogu hvala ) malo skloniji hedonizmu
Korisnikov avatar
By ciceron
Pa ako se u to ne racuna samoizgladnjivanje, onda ne.
By argentum_inf
bilo je samopovredjivanja..i nenamernih i namernih..ali,bila sam mladja..sad samo imam sitne oziljke..:kafa:
By Ulix
Ma jok, i suvise sam narciosidan za tako nesto ;)
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ako iskljucim povrede od sopstvene ludosti, onda ne.
Korisnikov avatar
By Draco
Jesam, kad sam bila mnogo mala i nezrela i kada sam na neki nacin uzivala u tom tripu neshvacenosti. Onda sam jedne noci, uz jake droge i tekilu, povukla crtu i rekla 'ne, nikada vise, ni zbog koga'.

I tako je i bilo.

P.S. ne racunam ono kad me neko mnoooogo iznervira pa lupim u zid ili tako nesto i smrskam sebi kosti shake samo da ne bih zabola tog nekog.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Ulix
Samo sto sam ja narcisoidna.
Sama da se povredim- ne nikada.
Pre sam bila fina prema onima koji
su se drznuli da me povrede.
Sada takve ja povredim-
sto fizicki sto psihicki.
I zaista se jako dobro osecam.
By Ulix
Originally posted by pcelica
Originally posted by Ulix
Samo sto sam ja narcisoidna.
Sama da se povredim- ne nikada.
Pre sam bila fina prema onima koji
su se drznuli da me povrede.
Sada takve ja povredim-
sto fizicki sto psihicki.
I zaista se jako dobro osecam.
Ne pricinjava mi zadovoljstvo da povredjujem druge ali ne ostajem duzan. :testerica:
By Çâðê_DUP
Nisam ni ja sadista.
Samo kazem da mi je zao sto
nisam vracala onima koji su to
zasluzili. Na zalost, roditelji
su me pogresno vaspitali; ali
me zivot prevaspitao. Tako da sada
svako ko uopste pomisli da ce moci
da me povredi has another thing coming.
E u tim situacijama uzivam.
Korisnikov avatar
By KiWi
tek sad vidim šta sam napisao :lol:
By Ulix
Originally posted by Kiwi
tek sad vidim šta sam napisao :lol:
Da, pitao sam se kad ces i da li ces primetiti :zongler: :giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Kad sam bila mladja... da bih privukla paznju prijatelja, decka... i u tome sam lepo uspevala i postizala sve sto sam (ne)svesno zelela :smilegrin: Kasnije mi se medjutim vratilo od strane osoba za koje sam ja (bila) vezana...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Draco[/i

P.S. ne racunam ono kad me neko mnoooogo iznervira pa lupim u zid ili tako nesto i smrskam sebi kosti shake samo da ne bih zabola tog nekog.

Joj, to se i meni desava.... Sve zvezdice sagledam... U tom trenutku zna da bude oslobadjajuce, ali vec minut kasnije zavijam kao vuk samotnjak od boli, ali u drugoj sobi, naravno, da me slucajno ne vide....
E, svasta... :vudu:
:zvezdice:
:cut:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by ciceron
Pa ako se u to ne racuna samoizgladnjivanje, onda ne.

E, a i ovo mi se desavalo, ranije, dok sam bila u srednjoj skoli.... Sada ne vise, srecom - naucila sam se pameti......
:ves:
Korisnikov avatar
By Kittrie
konsrning samopovredjivanja u fiz. smislu, imala sam takve tripove kad sam bila mladja. 'crtala' sam po sebi ne previse ostrim predmetima, ili tupim nozevima (nikad zileti ili nesto slicno !!). nekad sam to radila iz potpune dosade: izrodi se vizuelna ideja koju pozelim da prikazem na odredjenom delu tela (nekad vidljivom drugima, ali najcesce ne - tako da otpada motivacija da zelim reakcije ), a dogodilo mi se i da ne mogu izdrzati unutrasnji bol, pa ga nanesem sebi fizicki, jer mi deluje podnosljivije. oupet, u odredjenim prilikama sam to radila iz cistog fiz. zadovoljstva (mazohisticke tendencije). ostali su neki mini oziljci, i jedan izrazit.
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm... samopovredjivanje je i depilacija i tetoviranje... Dakle, sve zene su sklone samopovredjivanju... Ako se izuzmu ti "normalni" tripovi samopovredjivanja, onda NE.
Korisnikov avatar
By Delete
Pribegavam samopovredjivanju samo u treucima kad se uzdrzavam da nekog drugog ne povredim, i kada upadnem u neki zestok bedak gde ne vidim razresenje svog problema, ali tada obicno odem na trening kick boxa i lupam vrecu bez rukavica dok se ne izduvam (citaj:dok ne potece krv iz ruke) i onda sam ok...ali to se u poslednje vreme bas retko desava.
Korisnikov avatar
By Zoe
Kad smo kod toga, imam jednog druga koji ima devojku koja se malo-malo bode sestarom po ruci..........nemam pojma ni zasto ni koliko cesto.........ali znam da radi namerno........Sta mislite, sta je uzrok takvom samopovredjivanju i poznajete li vi nekog?
Korisnikov avatar
By Delete
Poznajem bas mnogo soba koje to rade, i jednostavno je nemoguce odgovoriti ih od toga i dokazati im da to nije bas ok. Te osobe moraju same da donesu odluku o prestanku.
Korisnikov avatar
By Deksi
sklon sam inace depresiji pa me uhvati ponekad....sada redje,umelo je ranije....
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Delete
Poznajem bas mnogo soba koje to rade, i jednostavno je nemoguce odgovoriti ih od toga i dokazati im da to nije bas ok. Te osobe moraju same da donesu odluku o prestanku.

Ali ZASTO to rade?
Korisnikov avatar
By Black_Rain
da ja sam bio sklon samopovredjivanju, ali vise ne. ja sam tip osobe koja dosta trpi kad god me neko iznervira ili se nesto neprijatno desi ja se jednostavno nasmesim i predjem preko toga, potiskujem svoj bes i onda dodje trenutak kad eksplodiram i samopovredjivanje je posledica svog tog besa koji se talozio u meni.
Ipak sada se sve vise trudim da to ne bude tako....
Korisnikov avatar
By m..
Jok, mada ubola sam se shestarom par puta u osnovnoj, jel se to racuna?
Moje autodestruktivnosti se svode na neprvinu ishranu, trovanje cigaretama i ne spavanje. mslim, sve to ostavlja posledice na duze staze.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam isto samoubica na duge staze.

Secam se, naravno, ovo nisu te vrste samopovredjivanja pod psihickim pritiskom (ili samo zeljom, otkud znam), da je bila glavna fora kad smo imali nekih 10-11 god da se ortaci seku i da gase pljuge na sebi. Ja nekako nisam imao zelju da to radim.
Al sam im zato pomagao :eevil:

Shalim se, al znam dosta ljudi koji su svasta radili sebi, manje vise iz zbunjenosti & nerazumevanja.
Jbg, vremenom to prodje.
Ili se ubijes.
Korisnikov avatar
By Laika
Samopovredjivanje? Secam se jedne glupe situacije iz
npr. sedmog osnovne, ali inace, bahhh, neee :down:
By XanaX
hmmm... da, nazalost. ono, klasika "pokusaj samoubojstva" kao nacin privlacenja paznje. to sam napravio vrlo precizno, okomito ziletom od zapesca prema gore, tako da je bilo puno krvi, ali ne preduboko, da ne zarezem tetive. to sam napravio nekoliko puta. a jedanput sam se samokaznjavao gaseci cigarete na kozi. bio sam glup pa sam to napravio i na unutarnjoj strani noznih zglobova, gdje je samo koza i kost - uglavnom sad imam tamne fleke na nogama...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!