- 07 Okt 2005, 22:32
Ako se secate, posle nekoliko opomena novog i nadobudnog moderatora Vivaldi ( do tada nisam ni znao da postoje opomene ) postavio sam logicno pitanje, kako je neko preko noci postao moderator, a ljudi koji su godinama ovde se ignorisu. To je bio povod da krene kampanja protiv mene. Jednostavno, mnogi ljudi koji su sate, dane, nedelje provodili na ovom forumu su bili povredjeni takvom odlukom. Ali dobro. Sve bi bilo ok, da Vivaldi nije krenula da se uzivljava u ulogu boga i da krene da deli opomene kao sumanuta. Ranije dok Vivaldi nije bila moderator, moj post je bio brisan i zamoljen sam bio da takve stvari ne pisem. Naravno Vivaldi je krenula da opominje i eto ja za njenog mandata dobih dve opomene od nje a dve od administratora. Naime Vivaldi se toliko uzivela u ulogu posrednika da je krenula da ugovara termine koje cemo da koristimo, kao da je Vuk Karadzic. Tenzija je polako rasla. Ali jedno sam se pitao od samog pocetka njene vlasti na DiP, koje ona kvalifikacije ima da uredjuje DiP? Nema ni jednu. Kao prvo, nije ni u jednoj stranci (sto moze da se protumaci i kao da je stvorena za tu ulogu), kao drugo, poznaje li bar nekog politicara licno, kao trece, da li poznaje statute i programe svih relevantnih politickih stranaka, cetvrto da li je pricala nekad sa npr. predsednikom drzave, gradonacelnikom, predsednikom neke opstine, koliko poznaje aktiviste stranaka, da li je nekada bila nocu kada se lepe plakati, sta politicar sme a sta ne sme, da li je nekada imala uvid u fin. sanje neke stranke? i gomila drugih pitanja. Naravno da ne. Zato i nije shvatila o cemu se radi i kako da se postavi u zadatoj ulozi. Jednostavno devojka pozelela, a neki joj omogucili da usmerava ljude , a gde ? To ni ona sama ne zna. Prema tome, mislim da Vivaldi nije kvalifikovana da uredjuje DiP, mislim da bi bilo bolje da je preuzela nesto iz svoje struke, a ona dobro zna koja joj je struka. Eto tako je poceo ceo problema GayLove-a, koji je zarad svog sukoba dobio papire, naravno fotokopije bas iz udruzenja i to od jednog clana koji je prepoznao sta se desava i koji ima puno poverenja u mene kao i ja u njega-nju. Mislim da sam bio korektan i da sam Vam predocio kako je krenuo sukob izmedju mene ( crne ovce) i ljudi koji glume da su vlast.