Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Gost
"Vidi kako su lepo obu?eni, pravi Talijan?i?i!"
"Ma kakvi Italijani.... PRVOMAJCI!" :blenta:
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Dakle, Prvi Maj is back with a vengeance! Ko je mislio da ne može luðe od "Kako mama kaže", zahebo se. :lol: Ja sam na?isto oduševljena ovom reklamnom kampanjom, koja totalno ignoriše vremenskoprostornikontinuum, ni mrdnula se nije od veselih osamdesetih. :klap: Jel' ima još ko dirnut ovim nebrušenim dijamantom doma?ega advertajzinga, or am I alone in this?
Korisnikov avatar
By Skyen
evo mene su dirnuli, moram priznati, a to mi verujte nije lako priznati, da priznam da su me ipak dirnule stare uspomene na mali cvetic, u crnoj kosi. ajoj, nije mi dobro - ma lose mi je kada se setim onih starih, a ovu novu nisam videla, a tako zelim, aaaaa

e Krepelina, drzi se ti Cicoline :P
By Çâðê_DUP
Pa ne odavaj mi budu?e umetni?ko ime, hebem li ti cepanicu! :zid: :cupakosu:
Kako ?u karijeru napraviti, sviju ti? :kosa: :nope:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Tekstilna industrija... nešto što svakako ne treba obnavljati kod nas jer ?e in globalizacija i ovako i onako uništiti...
By Çâðê_DUP
Mala ispravka.
Kol'ko se meni cini, kaze
"ma kakvi Talijanci- prvomajci",
i onda uz osmeh odjezde.
By Çâðê_DUP
Originally posted by pcelica
Mala ispravka.
Kol'ko se meni cini, kaze
i onda uz osmeh odjezde.
Even better!
:hail2:
Korisnikov avatar
By Skyen
Originally posted by pcelica
i onda uz osmeh odjezde.
...na prvomajski uranak, uz kachamak i radzu
Korisnikov avatar
By face2face
Jezivo. To pokazuje gde smo i gde cemo jako dugo biti.
Korisnikov avatar
By Mars
Znate sta...

Ovih dana svaka reklama u kojoj se ruzni odvratni muskarci ne penju na brdo/planinu sa sandukom piva-meni je ok.

Prvomajci jesu totalno, totalno anahroni.
Verujem da je budzet bio 100 dinara a manekeni snimateljeva sestra i njen decko (ili njegov).

Ima Prvi Maj odlicna odela koja je sio za Italijane, sa njihovim materijalima, stvarno, ali samo neki mali procenat je dolazio do nasih radnji. Odela boli glava kako su dobra.

A je l' mogu ja da promenim svoj horoskopski znak?
http://www.hellocrazy.com/
Korisnikov avatar
By gari
Šta fali tome što ljudi ho?e nešto da slave, pa ma koliko to bilo nekome "anahrono". Živi i pusti i druge da žive...Ni tebi niko ne brani da slaviš šta ho?eš, niko te ne spre?ava u tome. Po toj logici ni amerikanci ne bi trebalo da slave Dan nezavisnosti jer je "anahron".:tuc:
Korisnikov avatar
By KiWi
Odela šivena u Prvom Maju su nekada bila stvar prestiža .... uvek se setim Boljeg života i revije Centrotextila i Prvog maja ... u to vreme su bili na vrhu vrhova što se ti?e stare jugoslavije ...

Što se ti?e same reklame, stvarno je van svakog šablona. Ne znam samo kojoj interesnog grupi je namenjena ta reklama? Koja je njega pouka (osim da su odela kao italijasnka, ili su deca ružna ki italijani) .... Taj mališa sa reklamice je sladak ... ali su im reklame zaista debilne ... niš' mi se ne dopada ....

Verujte, za iste pare bih mogao da snimim na istoj lokaciji bolju reklamu. Samo malo promene fabule i koji red teksta više .. i reklama bi bila podnošljiva ... dakle ocena 3/10
Korisnikov avatar
By gari
Ah, sada je reklama "antireklama". Pošto su reklame svima dosadile jer su isuviše dosadne i napadne, trend je snimati antireklame ne bi li narod obratio pažnju na to. Iskreno, kada vidim na TV da po?nu sa beskrajnim reklamiranjem piva, praškova za pranje, pampers pelena, uložaka koji sve upijaju, kosmodiska i ?ajeva koji "od sve le?e" ja jednostavno promenim program. Ne mogu više da podnesem reklame a ono što reklamiraju obavezno ne kupujem. Dole reklame-ua!:zvezdice:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa ne znam koje su gore, ove anahrone a la osamdesete ili ove aktuelne tranzicione, katastrofalno sinhronizovane i jednako ili još više mizogini?ne (one za pivo, kojekakve detergente itd). Što bi rekla drevna mudrost:

"Jesi li primetila kako je intenzivna?"

:drama:

Mada mi je više muka od tih anahronih, bude mi žao ljudi koji su ih pravili i ljudi koji rade u tim fabrikama, ne znam zašto, izbeda?e me.
Korisnikov avatar
By gari
Kakve reklame, takav i narod. Nisu ništa bolje ni one iz inostranstva, Sve je prilagoðeno "prose?nom svetskom potroša?kom debilu". Nisu slovenci uzalud ONIH godina /devedesetih/ pravili reklame za A tržište i za B tržište. Naravno, zna se ko je bio beee tržište. Posle smo se malo ljutili pa smo im uveli "sankcije" /Gorenje, Tomos, Fructal NO-NO/. Posle su oni nama uveli sankcije, a sada vidim ponovo aktuelni slovena?ki proizvodi. Ne zna se ko koga...Ili ...lud zbunjenog.:saksofon:
By Gost
Originally posted by AngraMaina
Pa ne znam koje su gore, ove anahrone a la osamdesete ili ove aktuelne tranzicione, katastrofalno sinhronizovane i jednako ili još više mizogini?ne (one za pivo, kojekakve detergente itd). Što bi rekla drevna mudrost:

"Jesi li primetila kako je intenzivna?"

Tranzicione, skroz. Ne mogu da se setim ni jedne mizogini?ne "anahrone", a ovih drugih bih mogla iz mesta da nabrojim bar pet.
Originally posted by AngraMaina
Mada mi je više muka od tih anahronih, bude mi žao ljudi koji su ih pravili i ljudi koji rade u tim fabrikama, ne znam zašto, izbeda?e me.
Pa, ja nekako kontam da je pojava te reklame valjda nekakav pozitivan znak, s obzirom da ih nisu ih imali godinama. Možda im je živnula proizvodnja, ili se sad trude da je obnove, pa su rešili da ulože (nešto) para u plasiranje proizvoda na tržištu. Jeste da su, obvijusli, angažovali istu ekipu koja im je radila spotove osamdesetineke, al šta da se radi.
By Gost
Originally posted by gari
Ne mogu više da podnesem reklame a ono što reklamiraju obavezno ne kupujem.
Ajme, i ja isto! :lol: Najviše se smorim kod kupovine uložaka, jerbo uglavnom samo reklamirani i mogu da se naðu. :hejt:
By Gost
Originally posted by Kiwi
Ne znam samo kojoj interesnog grupi je namenjena ta reklama? Koja je njega pouka (osim da su odela kao italijasnka, ili su deca ružna ki italijani) ....
Pa meni! :D
Pouka je da je vreme stalo, šopinguje se u Trstu, Yumco je glavni konkurent, manekenke još nisu nau?ile da pu?e usne i svake godine se ide na more... Udarili su u jugonostalgi?arsku žicu, jal svesno, jal nesvesno.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Ovih dana svaka reklama u kojoj se ruzni odvratni muskarci ne penju na brdo/planinu sa sandukom piva-meni je ok.
Hmm... meni je ta sa penjanjem uz planinu još najbolja od svih tih za pivo... tj. jako mi je zabavno kako ?ika sa bubuljicom naglašava re?enicu u kojoj objašnjava kako ?e nekoga da objahuje do podnožja brda...

ona u kojoj je ne?ija žena najbolji golman jer mu sve brani je totalni debilitet... verujem da je namenjena deci do 3 godine; do?im ne znam kakva su oni ciljna grupa za pivo...

zatim ono sa lav-kumom koji spasava ku?e pa ih "gospoðica" sve ?asti pivom... mislim, koja je poenta? Nisu nikakvu jaku mudrost napravili pa da pokažu kako su sad mnogo pametni što ?e "gospoðica" da im kupi pivo... Verovatno isto tako ?aš?ava i doti?no ku?e kad doðe, priðe, stoji k nozi itd. Dakle, dno dna, šljam šljama se raduje što je neko iznad obratio pažnju na njih... a lav-kum se mršti dok vadi meso u vanglu? Taj deo mi je nejasan...

Kad smo ve? kod pe?enog mesa i vangli... iako ono jedno Vilja selo možda nema Fairy, njihovi pera?i sudja su mnogo razbacaniji u miši?ima... dakle, pokreti ribanja su dobri za kondiciju...
Korisnikov avatar
By gari
Sa reklamama je isto kao i sa našom "tranzicijom". Pošto nas ve? moraju da "uguravaju" u Evropu /mada "naši" tvrde da smo bili Evrope pre Evrope/ sada mora i da se ulaže u reklame kao i na evropskom tržištu jer, zaboga, i mi smo neko potroša?ko društvo sa ovi prose?nih dvesta eura /za pola potroša?ke korpe/. E sad, pitanje je, šta staviti u potroša?ku korpu-pivo, uloške, jaja ili prašak za pranje? Tome eto služe reklame koje su sve odreda izgleda pravljene za "prose?nog potroša?kog debila". Nije mnogo ni bitno šta se u reklami i na koji na?in prezentira, važno je da je ima, da se vidi "da i on postoji". Rekoh, ono što reklamiraju ja ne kupujem jer smatram da ono što je dobro ne treba ni reklamirati. Gde ste videli reklamu za "Versa?e" ili neku drugu dobru robnu marku?:hekla:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!