Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Nocturnal
Dusan Maljkovic
U odnosu naj?eš?e dobijete ono što unesete/dajete. Ako je to praznina, opsesivna težnja da se "spasete" kroz vezu i onog drugog koji treba da vam donese sre?u, to je sve loše koliko i sebi?no i to ?ete dobiti i nazad. Pravo pitanje nije šta ?ete vi dobiti, ve? šta možete da PONUDITE!!! Radite na tome i partner ?e se sam o sebe pojaviti, željan da primi sve ono lepo što možete da date!
:up:
MaXayde!!
Ja se slazem sa necijom konstatacijom da "nalazenje" decka ustvari treba da bude jedan spontan proces koji ce se desiti sam od sebe, medjutim ne mogu da ne primetim jednu sitnicu u tome- kako je moguce da taj proces bude tako SPONTAN u jednoj homofobicnoj sredini? Imam utisak da je takva spontana varijanta, tipa / ja sad udjem u kafic i vidim nekog sipmatichnog lika i krenemo u finu konverzaciju; on mi se jako svidi i ja ga na kraju pozovem na date / ,veoma otezana u jednoj sredini gde postoji opasnost da te taj dotichni pritom mlatne i okarakterishe nekim pogrdnim epitetom (umesto idealne varijante da se lepo izvini ,kaze da ga to ne interesuje i nikom nishta). Tako da je,bojim se, kod nase gay populacije nazalost neminovan izvestan stepen planskog ponasanja , iz chisto praktichnih razloga.
Kad sam rekao spontano mislio sam na to da susrete koje ugovorite preko nekog internet pomagala pustite da spontano teku, a ne da se okacite oko vrata prvom decku koga upoznate i da mu izjavljujete ljubav jos na chat-u ili pri prvom susretu. Na zalost, slazem se da je delimican planski pristup jos uvek neophodan na brdovitom Balkanu.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By HARP
Ja sam ostavio da mene traže...
By Kragi
zavisi od toga da li licno i intimno zelite da budete srecni ili da vam pak pola srbije pozavidi kad odete za BeGe :smeh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nisam citala temu, ali

lako je naci decka/devojku.. tesko je naci osobu koja ti odgovara/kojoj odgovaras
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!