Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By spark
sta mislite da napravimo zurku u pidzamama??? ajde, bas mi se patetise... ono, da se ubijemo od alkohola i sedimo svi ko neki sektasi, u krugu, na podu i locemo i blejimo??? ionako je kisa, ubilo se za dobru blejacinu.... :gric: :zev2: :gric:

:beba:
Korisnikov avatar
By Pipin
Originally posted by GALATEJA
Joj, ja se toliko vrtim kad spavam (i dok ne zaspim) da se sva spetljam ako imam nesto vise na sebi. Tako da mi najvise odgovara da spavam u gacama i majici kratkih rukava. :whatever:
Ista stvar.

Ja spavam na onom velikom 'francuskom' krevetu i nikad se ne probudim u istom smeru u kojem sam legao :D

Kod mene u sobi je toplo 24h pa ni nemam potrebu za pizamom.
Korisnikov avatar
By Pipin
Originally posted by spark
sta mislite da napravimo zurku u pidzamama??? ajde, bas mi se patetise... ono, da se ubijemo od alkohola i sedimo svi ko neki sektasi, u krugu, na podu i locemo i blejimo??? ionako je kisa, ubilo se za dobru blejacinu.... :gric: :zev2: :gric:

:beba:
Moze! Posto ja nikad ne nosim pizamu, blejacu goluzdrav.

Ili bi mi to bila prilika da konacno obucem pizamu.
Korisnikov avatar
By shumadinac
Ne volim pidžame, spavam u majici i boxericama, a zimi u nekoj trenerci.Ina?e prave pidžame ne volim:kokice:
Korisnikov avatar
By Mars
Fantastican osecaj doooooooooooobra svilena pidzama u satenskoj posteljini.

Pa onda za promenu frotirska, volim i to.

Deca vole krompirice i sladoled, a odrasli - Marsovo dupe!
http://men.style.com/
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ma sexy spavacica ,a sve ostalo manje je bitno :) ))
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tot
Kada su letnje vru?ine spavam go ili samo u majici a kada je hladnije biram neku vrstu pidžame, po kuci idem obi?no u stvarima koje samo u ku?i nosim.

Kada odlu?im provesti dan u produženom ležanju, uz minimalne aktivnosti volim ku?ni mantil. Za eventualne posetioce ku?ni mantil je znak da su primljeni samo na kratko te da im ne mogu posvetiti mnogo pažnje.
Dobro je da znam - kad svratim kod tebe, ako si u kucnom mantilu... :lol:

Inace, ja sam demantovala samu sebe - imam novu pidzamu pa sam je sad obukla i kuckam... ali to je zato sto sebe hocu da nateram na spavanje, a ne spava mi se... Sutra ujutru ce da bude... :budilnik:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne drzim to. Samo majica, boxerice i ich vise. Probao sam nekoliko puta pidzamu i mislio sam da cu da se ugusim. Spavam u ledenom (mislim, sad je 30) ali ako bismo moje 3 kutije winstona i ja spavali sa neotvorenim prozorom poubijali bi se. Tako se ujutru budim kao da sam napolju. I nije tako lose kad se covek navikne.

A onda pustim 6-icu da pukne do 32. I krene dan.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kupper
Ne drzim to. Samo majica, boxerice i ich vise. Probao sam nekoliko puta pidzamu i mislio sam da cu da se ugusim. Spavam u ledenom (mislim, sad je 30) ali ako bismo moje 3 kutije winstona i ja spavali sa neotvorenim prozorom poubijali bi se. Tako se ujutru budim kao da sam napolju. I nije tako lose kad se covek navikne.

A onda pustim 6-icu da pukne do 32. I krene dan.
Pazi ti ipak da ti ne nazebe dupence.
:sweet: :ledeni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!