- 08 Jul 2005, 19:11
Zapoceo bih ovu temu sa jednim citatom:
Intima je nesto do cega se dolazi vremenom, postepeno. Ne mogu biti intiman sa nekim koga ne poznajem. Mogu da se ludiram, glupiram, ljubim, zezam eksperimentisem, ali ne i da se intimisem. Da bih bio intiman moram da POZNAJEM tu osobu. Neko sa kime bih mogao da podelim ono sto je samo MOJE i nije za svacije oci
. Naravno postoje i razliciti vidovi intime: izmedju drugara, ljubavnika itd.
Kako vi gledate na ovo pitanje? Da li se vise slazete sa bojandjo-om ili sa mnom? Ili mozda imate neko 3. glediste
?
NOX
bojandjoOvaj post me inspirisao za ovu temu. Ja imam prilicno razlicito glediste od ovde navedenog. Mogu ja da se poljubim, zezam, razmenim telesne tecnosti sa strancem, ali to po meni NIJE INTIMA. Slucajni susreti sa nekim koga najverovatnije nikada vise necu videti...
izgleda da je samo u pitanju druga?ije shvatanje intime... sa tim kojeg hipoteti?ki pokupim/š/mo sa ulice ne mora se razmeniti ni jedna re?, ni ime, ali ako razmenite te?nosti (?ak samo pljuva?ku) to je intimni odnos pa ma kako kratko trajao (i u kojim uslovima) ... eto, tako ja na to gledam...
Intima je nesto do cega se dolazi vremenom, postepeno. Ne mogu biti intiman sa nekim koga ne poznajem. Mogu da se ludiram, glupiram, ljubim, zezam eksperimentisem, ali ne i da se intimisem. Da bih bio intiman moram da POZNAJEM tu osobu. Neko sa kime bih mogao da podelim ono sto je samo MOJE i nije za svacije oci

Kako vi gledate na ovo pitanje? Da li se vise slazete sa bojandjo-om ili sa mnom? Ili mozda imate neko 3. glediste

NOX