Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Gost
Uh.....problemi.
Nakon poslednjeg update-a Kaspersky odbija da se "podigne", jer je navodno licence key "istekao". Meðutim, licence key mi važi do februara naredne godine. Kada unesem ve? postoje?i (da li sam rekao još uvek važe?i) licence key, izbacuje mi poruku o nekakvoj blacklist-i koju moram da skinem sa kaspersky sajta i neko božemesa?uvaj objašnjenje. O forumu na njihovom sajtu da i ne govorim. Skapirao sam samo da nisam jedini sa ovim problemom.
Može li neko da mi objasni šta je blacklist i da li je neko slu?ajno rešio ovo ako ga je zadesilo.
Dušice? Kockalone? Kompjuteraši? :komp:
By superfly
ah komplikacija!
predji na nod32.
Korisnikov avatar
By Rei
Ili uzmi kaspersky 6, vec je izashla beta verzija ali je straaaaashno bugovita tako da morash malo sahekati final verziju. :)
By Gost
Jesi li siguran da je do verzije?
Meni se ?ini da je to kaspersky fora.......blokiraju reg key-eve koji su u upotrebi kod velikog broja ljudi :)
A možda i lupam :)
Korisnikov avatar
By Rei
Pa probaj da nadjesh na netu drugi licencekey. Ako ti to ne uspe, probaj da nadjesh drugi av :) Preporuchujem ti da uzmesh nod32, a ako ne mozhesh da se snadjesh za username i password uzmi hmmm mcafee na primer. :)
By Çâðê_DUP
Originally posted by REI
Preporuchujem ti da uzmesh nod32.......

Na kraju sam se vratio na nod.....
Hvala u svakom slu?aju :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
evo imam ja KAV i isti je bio problem posle instaliranja nove verzije. e sad, fora je da keyevi treba da budu sertifikovani od strane kaspersky labsa, ina?e se radi o piratskoj verziji. ja sam zbog toga ostao na jednoj prethodnoj, tj. 5.0.149, ona nema tu foru. jedina razlika koju sam skontao u odnosu na ovu "novu" (a mislim da je 5.1, što i nije neki razlog za upgrade) je lepši interfejs... vrati se na ovu prethodnu i ne?eš imati problema za registraciju, a mani se nodova i ostalih sranja ionako ništa ne pronalaze. kav je zakon.
By fazza
Ako vam trebaju licence key-evi za Kaspersky imam ih gomilu negde na disku.
Svi prolaze, jedino shto su expire datumi razlichiti...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by 2Q2Bstr8
.....ja sam zbog toga ostao na jednoj prethodnoj, tj. 5.0.149, ona nema tu foru.
Takodje. Ni jedan problem. KAV jeste zakon, probao sam sve, pa i Nod32 ali KAV u sprezi sa Zone Alarmom i Ad-Awareom = nema nikakvih problema.
Key moze da se nadje na milion mesta.
Korisnikov avatar
By KiWi
meni kaspersky šljaka bez problema .. imam svež licencekey .. možda je do toga
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja sam do skoro koristio Panda Platinum internet security (2006? valjda, zaboravio sam), i onda sam reinstalirao operativni sistem... Te Pandine pakete sam koristio vec par godina i navikao sam se na njih. Jedino mi je smetalo kad update definicija postane nedostupan jer mi je key odjednom nevazeci, al ok... kao pirat nemas pravo prigovora :D

E sad, kao sto rekoh, reinstalirao sam sistem i trebalo bi da postavim novi paket za zastitu od koje cega na internetu... Ta Panda je imala integrisano sve i nisam mnogo razmisljao. Sad ne znam da li da se vratim na nju ili da pocnem koristiti nesto drugo. Da li vi imate neke predloge? Ako uzimam pakete sa antivirusom i firewall-om ili sve odvojeno... sta valja u kom slucaju?

Zamalo da postavim novu temu o ovome, al videh ovu i ... hajde da se nadovezem :okret:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koliko sam ?itao, Panda se dosta loše pokazivala u otkrivanju virusa. meðu boljima su Avast i Kaspersky. ina?e je Avast Home Edition besplatan, a radi k'o zmaj.

a što se ti?e paketa, iako sam uvek za varijantu "manje je bolje", tj. ne instalirati pet programa koji rade sli?no, ve? uzeti jedan koji ima sve funkcije, kad je bezbednost u pitanju - mislim suprotno. pojedini programi koji pružaju razli?ite vidove zaštite rade bolje nego paket. zašto? zato što se pokazalo da paketi uvek imaju jednu funkciju koja je izvanredna, a ostale su dosta lošije i po performansama, i po mogu?nostima i po u?inku.

s druge strane, prilikom koriš?enja više nezavisnih programa, treba na?i kombinaciju koja radi. svojevremeno sam koristio KAV za antivirus, ZoneAlarm Pro kao firewall i Spybot+AdAware za zaštitu od špijunskog softvera. kombinacija je savršena i preporu?io bih je svakome.
Korisnikov avatar
By Kupper
@2Q2Bstr8 - reci mi nesto o Avastu. Mnogo ga nesto hvale, imam ga...

Cini mi se da si ti pisao o testiranju av programa i da se NOD32 nije pokazao. Ubio mi je komp za mesec dana koriscenja. Sinoc sam ponovo ubacio KAV i on mi obrisao 63 virusa.
Korisnikov avatar
By andjela
ja koristim symantec antivirus corporate edition 10
Korisnikov avatar
By Kupper
Andjela, zaboravio sam na tebe, jbg. Avast?
Korisnikov avatar
By andjela
pa vidis sta koristim :)

nije nesto Avast, ali razlicita su misljenja medju korisnicima av software-a ;)
Korisnikov avatar
By Kupper
Dovoljno mi je da 'nije nesto'. Thx.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja već skoro mesec dana ne koristim Kaspersky, prešao sam na Nod32 .. isto se desilo kao i kod tebe ... ja ga ignorisao i odjednom je odbio da se uključi .. tj. radi on ali mu je ikonica siva, što znači da antivirus i firewall ne rade.
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Kupper

Cini mi se da si ti pisao o testiranju av programa i da se NOD32 nije pokazao. Ubio mi je komp za mesec dana koriscenja. Sinoc sam ponovo ubacio KAV i on mi obrisao 63 virusa.
Samo za tebe:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... #pid660497

:hyper:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Allkey

Samo za tebe:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... #pid660497

:hyper:
E, super si. Vratio sam se Kasperskom jer me NOD32 unistio a stalno trazim neki laksi, koji ne opterecuje mnogo sistem. Bas ovu verziju imam, ovu koju si 'poslikao' :)

Thx.
Korisnikov avatar
By andjela
probaj symantec antivirus corporate edition v10
Korisnikov avatar
By Kupper
Cu. Sve samo ne NOD32.

Posto ne mogu da linkujem ko zeli kljuc za Kasperski koji vazi do 7.aprila 2008 moze da me u2u-je (nije na black listi).
Korisnikov avatar
By reveal
imam bukvalno isti problem sa kasperskim...

jel moze neki link za licence key? :trep:
By High Maintenance
Imam ja few keys,ali posto ne sme da se linkuje ne forumu javi se na u2u ;)
Korisnikov avatar
By Adenim
Cu. Sve samo ne NOD32.

Posto ne mogu da linkujem ko ze li kljuc zai Kasperski kojil vazi do 7.aprkila 2008 mozee da me u2u-jer (nije na black listi).
Zasto ne NOD32? Ja ga koristim, a mnogi programeri ga bas hvale.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
imali neko activation code za kaspersky 6.0???

:molise:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam imao Kaspersky kljuc do kraja 2008, i jedan cak do kraja 2010 godine... ali mi je pre desetak dana javljeno da su mi oba na crnoj listi i da ne mogu da ga updatujem!

I da, presao sam na NOD32.

Inace, komp mi radi bez ikakvih problema... a secam se kada samo 1 dan nisam imao antivirus... kada tek dobih ADSL... komp je pretio da explodira i nista skoro nije radilo.

To je ocigledan dokaz da je i NOD32 sasvim zadovoljavajuceg kvaliteta i sposobnosti.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma ja od kada sam dobila adsl...sve je otishlo u k**** ... glupavi win32... moracu da reinstaliram windows... mogu po nekoliko minuta da budem na netu i moram da restartujem :komp: ... a plus i shto mi je istekla zashtita :komp:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!