Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Razno lepo kamenje, nevazno odakle je i da li mozda vredi. Trenutno imam 189 fenomenalnih primeraka iz celog sveta. Ovih dana ocekujem jedan (kaze mi drug) najneobicniji od svih koje sam video. Sa Aljaske.
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Kupper
Razno lepo kamenje, nevazno odakle je i da li mozda vredi. Trenutno imam 189 fenomenalnih primeraka iz celog sveta. Ovih dana ocekujem jedan (kaze mi drug) najneobicniji od svih koje sam video. Sa Aljaske.
Vrlo zanimljiv hobi svidja mi se.Moja sestra ima jako puno kamenja koje je skupila jednom na moru i zaista ima jako puno prelepih primeraka,ako uspem da joj drpim neki poklonicu ti :)
Korisnikov avatar
By Marble
ja sam skupljao svece, ukrasne, ali su mi zabranili da to radim jer sad ima oko 125, a moja sestra dobije upalu mishicha dok ih sve obrishe od prashine.... ni mama to vishe nece da radi.... ali ja kupujem i dobijam ih, pa ih cuvam u kutiji ispod kreveta. ;)
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by APACH
skupljam kesice od secera sa raznih mesta..
E,i ja sam to skupljala.Onda sam jedno vreme skupljala male plasticne kasicice za kafu,nije bilo mesta odakle ih nisam imala,skupila oko 150 i ubrzo shvatila da je ta gomila kasicica krajnje nepotrebna a moje skupljanje istih vise nego glupo...No,od puberteta skupljam razne podmetace za case,flajere,ceduljice,konzerve,vizit-karte i na svakoj nesto pise-ko je tu bio,odakle,kada...Super su te zabeleske i porukice,vracaju u davna vremena...
Male kaktuse!!!! :grin:
ps.da li se kupovina knjiga svrstava u hobi?Ako da,onda i to.
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Aksa
Skupljam prijatelje. Biram najbolje.
By fencysmurf
Vojnike. Minijaturne!!! U razmeri 1/72. Imam ih oko 40.000.

Vec 15 godina ! Siet 1990!
Korisnikov avatar
By Mrsavko
Postanske marke,a pored toga i minijature automobila.

Sada samo postanske marke i figurice iz kinder jaja jer su minijature doasta skupe.

Ako neko hoce da mi pomogne samo nek se javi mislim ko voli cokoladu!:klap:
Korisnikov avatar
By victoria
swicice zivotinjskog carstva...a ako ima neko da hoce da se menja writeya preko U2Ua....ebemu dobila sam jednu ceeelu kutiju, medjutim slicice se samo ponavljaju :(
Korisnikov avatar
By switchon1234
Prijatelje.
Originally posted by argentum_inf
skupljam izgubljene duse,rekoh vec negde.. :misli:
Kada sam videla tvoj nick kod ove teme , odgovor se podrazumevao.

Ja pokusavam da se prisetim, i tako skupljam i sastavljam delice mog secanja.
By argentum_inf
tu sam ja da ti pomognem u sastavljanju i sakupljanju delica secanja..:)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Skupljam...jooj,svasta... :puzzle:

Na prvom mestu su naravno discovi i imam ih vec preko 2000 komada ( volim ih ko majka svoje dete )...

Isecke svoje proslosti na stranicama dnevnika koji vodim od 14-e godine...

Kesice secera sa raznih mesta...piksle...ulaznice iz bioskopa i sa koncerata...privezke za kljuceve...postere...

I, naravno " trofeje " ...

:djavo:
Korisnikov avatar
By Escobar
Pare.
I hemikalije. :mucka:
sachuvaj boze da mi neko otvori komodu pomislio bi da sam narkoman, od silnih bochica......:prst:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
E, ovako:

Kad se uzme u obzir to da sam poprilicni SVASTAR i da skupljam kojekakve i svakojake sitnice (papirice, ukrasne gumice za brisanje, neke blokcice i sveske od pre X godina) koje mi je zao da bacim jer me opseda to da ce mi to katkad, mozda zatrebati....
..."Zaista" skupljam omote od cokolada :love: i (nemoj sad neko da se slucajno smeje!!!) plisane zivotinjice... Imam ih preko 200 komada... Gora sam od prodavnice... Ah.... :jelka: ......
Korisnikov avatar
By Delete
Skupljam one male kesice secera nakojim nesto pise, pa ih lepim na zid...skupljam zastavice razlicitih sportskih klubova...sreca pa sam nekad davno bila kapiten pa kad mi to jednom dodje u ruke nekako se cudnim putevima izgubi do moje sobe umesto u kancelariju kluba...ali...hm tako je to kad je neko kao ja. Skupljam i postere, fotke i tako to!
Korisnikov avatar
By spliff
skupljam karte (ulaznice) sa koncerata koje sam gledao
Korisnikov avatar
By mrle
One spravice za mesanje koktela :D
Korisnikov avatar
By Gothrose
To add:
hladno oruzje-sablje,nozevi,shurikeni...
Imam i jedne :nunchake: ali ne umem josh dobro da baratam sa njima :roll:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Kravice... sve vezano za kravice... solje, wallpapers, lutkice i sl... inace ne volim plisne lutke i sve sam ih razdelila, ali skupljam plisane olovcice s zivotinjicma na vrhu.... imam ih dosta, al mi fali kravica :( nasla sam je u MAMUTU, al je 350 din.
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
Uglavnom skupljam,razglednice,nekada sam skupljao brojeve telefona,ali mi je to nekako postalo isufrano :D
Korisnikov avatar
By shumadinac
Nekada sam svašta skupljo, ali kad je došo komp...nije više bilo zanimljivo.Npr. dok ga nisam dobio, kupovo sam diskove kao lud, tako da sad kod ku?e imam pozamašnu kolekciju diskova, pa jedno vreme salvete, pa še?er?i?e, pisma, ?estitke, etikete sa garderobe...Ali nikad ne?u da zaboravim kad smo u osnovnoj skupljali one blok?i?e i mirišljave papiri?e i trampili se ko ludi...:rotflmao:majko moja, koja je to zaraza bila.mislim da je tad u Srbiji vladala pandemija...
Sad jedino što skupljam jesu prazne flašice od parfema...:mini:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!