OBJASNJENJE
Posto dragi korisnici koji pisu u DiPu ne znaju o cemu se ovde radi i zasto je
gaylove pokrenuo temu o slobodi govora na GS Forumu i ovu o mojoj smeni, evo objasnjenja...
Povod za ove teme je to sto je moderator zamolila
gaylove-a da nastavi da koristi jedan uvredljivi termin za svoju neomiljenu politicku opciju ("smradikali") i da ne uvodi nove ("smradikLali") . Naime, sa
Nemanjom-X moderator se putem u2u poruka dogovorila da ni on ne uvodi vise od jednog uvredljivog termina za svoju neomiljenu politicku opciju ("DOSseratori") i da ce to biti tolerisano, ukoliko ostane 1:1. Ovaj potez se pokazao neophodnim jer su korisnici poceli sa ucestalim uvredljivim izrazima za svoje politicke oponente i moderator bi svojim precestim intervencijama i insistiranjem da se postovi ociste od svakog vredjanja izazvala lancanu reakciju, mnogo tezu nego sto je ova sada.
(moram priznati da sam licno mislila da ce mi biti lakse da se dogovorim sa gaylove-om nego sa Nemanjom, a ono ispade obrnuto

)
U ime GS tima zahvaljujem svim korisnicima koji svojim korektnim postovanjem u DiPu doprinose kvalitetu ovog veoma delikatnog podforuma. U svoje licno ime zahvaljujem i zato sto mi time olaksavaju moderiranje DiPa