Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Dusica4Pa kavijar nije riba, nego riblja jaja (neroðena-vade se iz ulovljene ribe). Pošto su jajovodi sa?injeni od miši?a i vezivnog tkiva, u njima nema kostiju koje bi mogle da zalutaju... a ukoliko je to pravi kavijar tj. od ke?ige, jesetre i morune tj riba iz roda Acipenser , a ne lososa, one i ina?e nemaju kosti u telu nego samo hrskavicu u ki?mi.
Mozda je glupo pitanje,ja se izvinjavam ako jeste,ali ja se uzasno plasim ribe,a jel ima kavijar koscice?Ili ono kao nema ali moze da se nadje?
Originally posted by jukieHvala jukie,lepo si mi objasnio.A ja sada imam zelju da probam neki kavijar koji biste mi preporucili kod nas da ima da se kupi a da nije onaj skupi ruski kavijar?Originally posted by Dusica4Pa kavijar nije riba, nego riblja jaja (neroðena-vade se iz ulovljene ribe). Pošto su jajovodi sa?injeni od miši?a i vezivnog tkiva, u njima nema kostiju koje bi mogle da zalutaju... a ukoliko je to pravi kavijar tj. od ke?ige, jesetre i morune tj riba iz roda Acipenser , a ne lososa, one i ina?e nemaju kosti u telu nego samo hrskavicu u ki?mi.
Mozda je glupo pitanje,ja se izvinjavam ako jeste,ali ja se uzasno plasim ribe,a jel ima kavijar koscice?Ili ono kao nema ali moze da se nadje?
Originally posted by MarsTo me podse?a na ona zrnca sa ribljim uljem koja sam uzimao kao mali da mi oja?aju kosti. Bila su baš fina ali su mi davali samo jedno na dan. Jedva sam ?ekao prvo kašiku Vidavlina a onda to zrnce ribljeg ulja... i nikad mi nije bilo jasno zašto se ljudi toliko štrecaju kada se pomene riblje ulje... posle sam shvatio da je nekada postojala druga vrsta koja se pila kašikom i koja je imala bljak ukus...
Kvalitetan kavijar cete poznati po sjajnim i glatkim zrncima koja se ne lepe jedna za druga vec su rastresita.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!