Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Da li Vam je potrebno da vidite nevinost u nechijim ochima, i pored izgleda i pored maske, da li ste u stanjuda doprete do nevinosti kod ljudi?
Da li ste je u stanju da je zavolite, ili pak na to gledate kao na manu.?
Korisnikov avatar
By *deni*
Volim iskusnije ljude, tako da nevinost nit` mi je potrebna u tudjim ochima, nit` je trazim.
Pored toga, ochi delim na lepe i one manje lepe.
:sweet:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Mislim da svaki covek ima svoj nevini deo. Uglavnom mogu da dotaknem-probudim to u ljudima, ali u vecini slucajeva to je veoma prolazno. Nekako tu nevinost povezujem sa s tim koliko se osecam sigurno pored neke osobe.
Oci znaju da prevare .

Sa jednom drugaricom sam juce pricala o tome kako nam ljudi cesto kazu da smo naivne, sto moze da se poveze sa nevinoscu u postupcima, a dosta cesto ljudi to povezuju s gluposcu.
Makar neko mi i rekao da sam glupa, ne bih da izgubim svoju veru u to da su ljudi dobri(nevini). Samo je pitanje koliko smo Mi sami spremni da dajemo da bi videlu tu njihovu stranu?!
Korisnikov avatar
By zboO
da li sam u stanju da doprem do nevinosti kod ljudi?...pa sve zavisi koliko neko zeli da te pusti u svoj svet....neko se prepusti odmah...neko nikada...a neko to razvlachii....tako da ne zavisi bash sve od nas samih....ja se iskreno trudim da doprem....ako mi je do nekoga stalo naravno....ochi su ogledalo dushe....mada ja retko nailazim na "nevinost" u nechijim ochima...nekako mi se chini da je mnogo zlobe u svima....
Da li ste u stanju da je zavolite, ili pak na to gledate kao na manu.?
da, naravno da sam u stanju,nekako na to prvo i padnem (naivchina :rool: ).....i daleko od toga da je to mana....
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Morgan Le Faye
Da li Vam je potrebno da vidite nevinost u nechijim ochima, i pored izgleda i pored maske, da li ste u stanjuda doprete do nevinosti kod ljudi?
Uf... nije mi sasvim jasan pojam "nevinosti", kod "dece", "ljudi" i sli?no...
deca umeju strašno gadne stvari da rade i da ne trepnu, jer im je u tom trenutku zabavno :backstab: :testerica: :burner:
Ako misliš na onu opštu dobro?udnost povezanu sa kontinualnim prili?no dobrim raspoloženjem, koja se nekada veli?ala kao poželjna osobina, nažalost mislim da se zaista javlja uglavnom kod malo tupavih (Pollyana)ljudi, koji jednostavno ne vide šta se sve dešava oko njih (i mislim da je u pitanju disbalans hormona... normalno je biti oprezan u ovakvom svetu). Teri Pra?et je stanje nas inteligentnijih opisao kao "knurd" (ili nešto sli?no) -gorko stanje sli?no depresiji jer vidimo šta se dešava... (imao sam to negde zapisano) pa onda tražimo neke pozitivne impulse da nam daju neko svetlo za kraj tunela
Korisnikov avatar
By *deni*
Sad sam se setio onih divnih stihova koje interpretira Tanja Savic:

"Ne zalim se sto mi rusis do detinjstva most
Zao mi je sto mi oci gube nevinost...." :hypno: :hypno: :hypno: :pare: :pare:

Sjajno se uklapaju u temu !
By Simor
I rece im: Zaista vam kazem, ako se ne povratite i ne budete kao deca, necete uci u carstvo nebesko (Matej, 18:3)

Volim ljude koji su se oslobodili arogancije; volim da pronalazim "nevinost" u njima, i u sebi.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by *deni*
Volim iskusnije ljude, tako da nevinost nit` mi je potrebna u tudjim ochima, nit` je trazim.
Deni to lepo rece, meni ostaje samo da se slozim...a, slazem se u potpunosti.... :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Galateja
@Morgan - Mnogo dobra tema! :up:

Mislim da se nevin pogled moze simulirati. U opticaju je godinama ona fraza da su oci ogledalo duse i bas zbog toga ljudi obracaju paznju na to 'kako ce da pogledaju'.

Meni su zanimljive ruke. 'Teorija' o rukama me jos nije prevarila. ;)
Korisnikov avatar
By Tot
Jesu o?i ogledalo duše al pogled može da zavara naro?ito boja o?iju. Skoro sam ?uo pri?u o ?oveku za koga niko ne zna kakva mu je zapravo boja o?iju jer on stalno nosi so?iva razli?itih boja.

:misli: :nerd:
Korisnikov avatar
By Tot
Da posle nekog vremena kao što zbunjena kaže. U pogledima su reakcije i neiskazane re?i, meni je uvek bila dodatna informacija šta neko kaže svojim pogledom.

Da, uspevao sam da uo?im nešto što je nevin pogled odnosno samo iz pogleda do uvidim iskrenost i onda da uzvratim poverenjem. Ipak to su trenuci, ali bitni trenuci, kada doðe do jedne vrste uzajamnog poverenja i kada ti je jasno da taj pogled ne laže.

Možda nemaju svi tu de?ju nevinost u sebi ali ponekad ona se ispolji i možda je baš to ispoljavanje bitno za datu osobu, elemenat na osnovu koga ?ete je oceniti na pravi na?in. Takav pogled ne može da se simulira, nije stvar poze ni pretvaranja.
By J...
Originally posted by V I V I S E C T
Stalno to pokusavam, maske me ne zanimaju.
To je nesto u sta se odmah "zaljubljujem". Mana je ako osoba to ne poseduje.
By mikka
Lepa tema :)
Uvek volim da pronadjem dobricu u svakom coveku, a jos mi je draze ako su u pitanju ljudi koji drze gard, jer se ponekad plase da budu povredjeni, a u stvari su dusice :meda:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam po prirodi vrlo taktican i strpljiv i umem kod svakoga ako hocu da posle nekog vremena doprem do njega uprkos gardu te osobe ili nekoj emotivnoj blokadi koju ta osoba moze da ima.

I da, potrebno mi je da neko ima tu nevinost i taj sjaj u ocima da mogu da se topim u njegovom pogledu i njegovim ocima :)

I ne vidim kako bi to mogla biti mana :hipnotizer:
By alexandermagic
Da li Vam je potrebno da vidite nevinost u nechijim ochima, i pored izgleda i pored maske...
Ne nužno, zavisi o kome se radi.
...da li ste u stanju da doprete do nevinosti kod ljudi?
Svi u sebi imaju tu 'nevinu' stranu, razlika je samo da li je dobro prikrivaju ili ne. Ukoliko sam jako zainteresovan za nekoga, da, u stanju sam da doprem i do te strane ličnosti dotične osobe.

Da li ste je u stanju da je zavolite, ili pak na to gledate kao na manu?
Kad volim, volim osobu kao cjelinu, pa i njen 'nevini' dio.
Korisnikov avatar
By Dina
:giggle:

Ovo je zanimljivo. Tako je nekako i kod mene. Prvo vidim lepotu i neosvojivost i iskustvo, u to se zaljubim. A u kasnijoj fazi, ako do nje dodje, upoznam i druge strane osobe. Ali ne trazim specijalno nevinost. Cak ja nesto i ne volim te osobe koje na prvi pa i na drugi pogled deluju nevino, valjda uticaj romana Agate Kristi gde su se takvi uvek pokazivali kao ubice :lol: A pogotovo ne podnosim one izreke - muskarci su kao deca i slicne :bljak: Kad god mi je neko to rekao ja sam odgovarala da mi muskarac-dete ne treba, ako zelim dete rodicu ga, a u partnerskom odnosu mi je potrebna odrasla osoba.
By pipinveliki
ne trazim nevinost u ocima vise me privlaci bezobrazan, prkosan izazovan pogled :cowboy:
Korisnikov avatar
By Hton
Obozavam to kod ljudi i u stanju sam to da prepoznam :klap: To je nesto najdivnije!!! :love: Takve ljude je najlakse zavoleti i voleti!!! :minibounce:
By ...Sitnicava...
Mnogo mi se svidja ova tema!!!

Odgovoriću sa slašću čim pre...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne volim bezobrazan i prefrigan pogled... :regan:
Mislim da se po necijim ocima moze videti kakav je, ali stvarno... ja cim nekog vidim i pogledam mu u oci znam kakav je :D
Nevinost u pogledu je nesto najlepse :love: Padam na to:trep:
Korisnikov avatar
By Seaman
Slazem se sa Denijem osim kod podjele ociju. :lol: Dijelim ih na predivne tamne i na ostale. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Volim.
Korisnikov avatar
By Mars
U ovim očima bih bio u stanju da vidim SVE.
Slika
Slika
Slika

Naslušah se gomila gluposti, samo da bih gledao te oči...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Neka mi samo niko ne kaze za nekog: nevin je. Samo to ne. Jer ovde nema nevinih. Niko ovde nije slucajno. Je li presao prag ove Avlije, nije on nevin. Skrivio je nesto, pa ma to bilo u snu. Ako nista drugo, majka mu je, kad ga je nosila, pomislila nesto rdjavo. Svaki, dabogme, kaze da nije kriv, ali za toliko godina koliko sam ovde, ja jos nisam nasao da je neko bez razloga i bez neke krivice doveden. Ko ovde dodje, taj je kriv, ili se makar ocesao o krivca. Phi! Pustio sam ih dosta, i po naredbi i na svoju odgovornost, da. Ali kriv je svaki. Ovde nevinog coveka nema. Ali ima ih na hiljade krivih koji nisu ovde i nikad nece ni doci, jer kad bi svi krivi dospeli ovamo, ova bi Avlija morala biti od mora do mora. Ja ljude znam, krivi su svi, samo nije svakome pisano da ovde hleb jede.

lepo rece karadjoz.

inace ja obicno u ljudima budim ubilacke porive.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by mikka
Lepa tema :)
Uvek volim da pronadjem dobricu u svakom coveku, a jos mi je draze ako su u pitanju ljudi koji drze gard, jer se ponekad plase da budu povredjeni, a u stvari su dusice :meda:

:hail:
Korisnikov avatar
By Darling
:hail: (Ovog sam htela da stavim) :-)

Oci i osmeh govore mnogo o osobi!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Potrebno mi je da barem u jednom paru ociju moj pogled dopre do kraja.
Taj osecaj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!