Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
"ne svidjas mi se, nista mi se kod tebe ne dopada, dosadan/na si, zbog tebe imam nocne more, okani me se!"

Kako sve to reci, a da ne zvuci okrutno?

Ja obicno pribegavam glupom laganju... pomirila sam se sa deckom, trenutno sam jako zauzeta, boli me osma trepavica na levom oku, postala sam mizantrop itd. itd.

Svi pricaju o tome kako sve kazu u lice, ili kako cene kada su ljudi iskreni, ali sta ako ta iskrenost boli, i ako vas nisu vaspitali da drugima govorite takve stvari u lice?
By Ulix
Reci prosto ne svidjas mi se i gotovo. Nije kraj sveta. Mene bi, recimo, vise uvredilo smisljanje takvih izgovora.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Uglavnom izjavim nešto kao: "Mislim da ne treba više da budemo zajedno", pa kud puklo da puklo. :drama: :cekam:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nije do tebe do mene je.
Postao-la sam str8 posle tebe.

ova dve izjave jako dobrto deluju, ako bash hocesh da budesh zlatna i da joj ne saspesh istinu u lice
Korisnikov avatar
By Oziris
Uglavnom kazem da mi je simpaticna, ali da tu nema niceg vise ( ukoliko je nova muvaza u pitanju ), a ukoliko raskidam vezu zbog prestanka emocija, onda kazem nesto u stilu: "Mislim da bismo trebale da ozbiljno porazgovaramo o nasim emocijama (nastavak pretpostavljate)".
Korisnikov avatar
By KiWi
Ako neko tako misli o meni, nikada mi nije rekao. Mene, kada neko odbije (a dešavalo se :gotika: ) to odradi tako, da ja o toj osobi ne mogu da imam loše mišljenje. I uvek su krive okolnosti, a ne ja kao pojava. Na tome sam im svima (iako ih je malo) zahvalan :mazi:

Ipak, dešavalo mi se da ja tipove koji su mi neprivla?ni odbijam u fazama. Prvo im kažem da nema fluida, a na kraju im tek kažem da nisam zainteresovan. Samo jednom je bilo suza, i to smo brzo rešili ... dakle, bolje je biti iskren, nego bežati od istine.
By argentum_inf
hm..obicno se trudim da izbegnem istinu,nije mi bas specijalnost da povredjujem nekoga..nekako se nadam da ce sama da skapira u cemu je stvar..zapravo,moji postupci mogu mnogo vise da kazu od reci,tako da ne treba puno vremena da shvati da sasvim sigurno nisam za nju..

u slucaju da bas nece da shvati,upotrebim proverene recenice:"u mojim snovima si..jos uvek si deo mojih kosmara.." :lol:
(danas bas nesto ne mogu da budem ozbiljna..)
Korisnikov avatar
By Delete
Ma izbegavam tu osobu maximalno, jer ako se sretnemo neizbezno je da cu joj u lice reci sve sto mislim...ali u sustini kad mi je bas stalo do toga da ne povredim tu osobu onda napravim neko sranje tako da mene ta osoba otkaci...nakon nekog vremena se sve sredi, ali vise nema muvanja :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Nisam dolazio u takve situacije, privatno, jer prosto ne biram drustvo osoba koje mi se ne svidjaju,kod kojih mi se nista ne dopada,koje su mi dosadne i zbog kojih bih jos mogao imati i nocne more.
Na poslu mi se desavalo da mi se nakaci neko koga ne gotivim, sa vidnom zeljom da mi se priblizi ne bismo li se druzili posle radnog vremena, ali sam takve "nalete" uvek vesto eskivirao.
Ne treba biti grub i nepristojan, jer se svakom na lep nacin moze dati do znanja da je nepozeljan.
Jedino ako se radi o nekom bas zescem smaracu, e onda mu treba reci SIKTER !
Korisnikov avatar
By Aksa
Nije do tebe, do mene je.

Uvek pali.

A nikad nije istina.
Ili uvek jeste.
By Gost
Ma reci da si se zavetovala na celibat zarad postizavanja duhovnog pro?iš?enja. :astral2:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by cLawT fRcaT
Ma reci da si se zavetovala na celibat zarad postizavanja duhovnog pro?iš?enja. :astral2:
darling, a jel mi to i ne radimo ??? :puzzle:
je, je , i ja to kazem liku on , naravno ne shvati ouzbiljno , i onda da se izvucem dodam da i ako bi me IKO mogao BILO KAKO zainteresirat', to bi bila zena !! - oni (muskarci) tek tad polude i opsedaju :drama:
By Bombina
trudila sam i morala sam da izbegnem i jednostavno neki strejtovci jer se dopadaju meni ,al meni se ne svidja kako se ponasa
jedno i drugo
nisam imala nameru i sumnjala sam sta oni nameravaju
ne nasedaju nista
nema sta
nemuvam tacka
Korisnikov avatar
By IriS
Uh, ja ne mogu da kažem u lice, bar ne tako iz prve, sve se nadam otka?i?u na finjaka, pa onda glumim ludilo, izmišljam kojekakve gluposti i tada mi se obi?no popnu na glavu, pa onda ska?u ska?u ska?u i meni naravno pukne film, i ono što je trebalo odmah da kažem u blagoj varijanti, ja jadni?ke napušim da ostanu obi?no zapanjeni i bez teksta... i tako napravim sebi neprijatelje... mada je bilo i onih koji su se tek posle toga naložili... šo bi kazali *ima gi raznih*
Korisnikov avatar
By zboO
kada mi se ne svidja devojka, ja joj kazem da sam str8 (a nekada Bi, i da sam trenutno sa tipom) ...kada mi se ne svidja dechko...ja mu kazem da vec imam dechka :lol: :lol: i takoccc....opushteno skrooz....ne mogu vishe da izmisljam lazi...ponekad i samu sebe ubedim u to sto kazem...

:teletabisi:

bolje je odmah biti direktan...ono okolo-naokolo samo moze da zas**** stvar....i mnogo iskomplikuje celu "situaciju".....bolje je biti iskren,to boli...ali bol i tuga krace traju....kod obe strane!!
Korisnikov avatar
By HARP
Mene prozvali diplomata....hahahaa...ja to uvek spakujem tako fino,da se niko ne može na?i uvreðen,a da shvati da tu nema budu?nosti.Sa osmehom se rastajemo,kako smo se i upoznali...
?esto mi se to dešavalo u poslednje vreme,ali niko meni dobar nije bio....
Mada pojavio se de?ko kome sam direktno rekao da mi se sviða...tu je diplomatija bila suvišna... :D
By Gost
Originally posted by Kittrie
Originally posted by cLawT fRcaT
darling, a jel mi to i ne radimo ??? :puzzle:
Onaaaj... Tko zna, if it's true that everything happens for a reason... :lol:
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
"ne svidjas mi se, nista mi se kod tebe ne dopada, dosadan/na si, zbog tebe imam nocne more, okani me se!"

Kako sve to reci, a da ne zvuci okrutno?

Ja obicno pribegavam glupom laganju... pomirila sam se sa deckom, trenutno sam jako zauzeta, boli me osma trepavica na levom oku, postala sam mizantrop itd. itd.

Svi pricaju o tome kako sve kazu u lice, ili kako cene kada su ljudi iskreni, ali sta ako ta iskrenost boli, i ako vas nisu vaspitali da drugima govorite takve stvari u lice?
Ja obicno pribegavam iskrenosti, jasnom i glasnom izrazavanju... pa ako osoba kojoj se obracam ne razume i ne odgovara na moju iskrenost, onda je to njen problem, ne moj.
Istina moze da zaboli, svakako, ali ako znas da si u pravu, ne odrici je se; mozes eventualno da se postaras da je saopstis probranim, iskontrolisanim recima, a da opet kazes sve.
Mada pod jasnim i cistim obracanjem ne podrazumevam izraze poput "smor", "dosadan si mi", "nocne more" i sl.
Ono sto znam: kada nekog hocu da odaljim od sebe, nemam potrebu da to cinim udarajuci na ego te osobe.
Jednostavno didn' t match, i to je to. Idemo dalje.
Ako imam potrebu da udaram na ego te osobe, onda pouzdano znam da se jos nisam "razvezala" od nje.
Realno, nije moguce da sam ja sva superiska i fit a ta druga osoba sva smor i dosada.
Iskrenoscu pored ostalog dajes vasem odnosu sansu da se transformise i poprimi neki drugi oblik, mozda lepo drugarstvo.
Naravno ako zelis.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by kiss addict
Uh, ja ne mogu da kažem u lice, bar ne tako iz prve, sve se nadam otka?i?u na finjaka, pa onda glumim ludilo, izmišljam kojekakve gluposti i tada mi se obi?no popnu na glavu, pa onda ska?u ska?u ska?u i meni naravno pukne film, i ono što je trebalo odmah da kažem u blagoj varijanti, ja jadni?ke napušim da ostanu obi?no zapanjeni i bez teksta... i tako napravim sebi neprijatelje... mada je bilo i onih koji su se tek posle toga naložili... šo bi kazali *ima gi raznih*
To je izgleda najgora varijanta. Iz mog iskustva, cure obicno citaju izmedju redova, pa obicno i upali kad im se lepo kaze da trenutno nisam za produbljivanje odnosa. Muski malo teze... desilo mi je jednom da me zove tip koga sam otkacila pre pola godine, na fin nacin, i da me zove na neku glupu promociju sta ti ja znam cega. Kad se tad nisam slogirala, nikad necu. Elem, decko je ono "trenutno" skontao vrlo bukvalno, pa mislio da me je trenutak prosao. Onda sam lepo izmislila kako imam decka. Za dva dana je od moje lude drugarice cuo kako nemam :happysmoke:

Svesna sam da niko nije savrsen, ali sta sa totalno nekompatibilnim osobama, koje ni u ludili ne zamisljate pored sebe?
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Aksa
Nije do tebe, do mene je.

Uvek pali.

A nikad nije istina.
Ili uvek jeste.
Ja sam bas u obrnutoj varijanti - it's not me, it's you.
Ako ja raskidam, ocigledno da je problem u tom nekom. :superheroj:
A ako nije u pitanju veza, nego neko levi pokusava da mi se intrudira u life, onda nista ni ne govorim, sam/a shvati da necu nista po nacinu na koji se postavim - napucano i/ili nepristupacno.
Korisnikov avatar
By waterlily
`Iz ovog kratkog vremena sam shvatila da si stvarno ok lik, ali ja trenutno zaista ne mogu da ulazim ni u sta ni sa kim. Pokusavam da prebolim nekog... i treba mi vremena`

I pali.
By Prettyone
Hmm........ :evilwait: Meni se desavalo da u startu mozda i ne kazem istinu.......tek da nekog ne bih povredila :sekirica: pa kazem kako je `DO MENE`, kako `NISAM SPREMNA` i tako ta sranja.............a ako je taj neko bas uporan.............onda mi ne preostaje drugo do da kazem ISTINU! :bye:

A kad pogledas.........to i JESTE istina-nisam spremna sa TOM OSOBOM da budem ! :smeh:

:opacupa:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Prettyone
Hmm........ :evilwait: Meni se desavalo da u startu mozda i ne kazem istinu.......tek da nekog ne bih povredila :sekirica: pa kazem kako je `DO MENE`, kako `NISAM SPREMNA` i tako ta sranja.............a ako je taj neko bas uporan.............onda mi ne preostaje drugo do da kazem ISTINU! :bye:

A kad pogledas.........to i JESTE istina-nisam spremna sa TOM OSOBOM da budem ! :smeh:

Joj...i ja funkcionišem sli?no....U stvari, meni je mnogo lakše da mene neko otka?i nego da to radim ja....Neprijatno mi bre...Imam grižu savesti :lizalica:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Znachi otkrivamo tajne?

hhmmm, hajde:

"Mislim da cu pokusati sa nekom devojkom"

"Nisam rascistio sa svojim bivshim, mislim da cemo se pomiriti sutra" ;)

"Nisam spreman za ozbiljnu vezu" (ali obichno on kazhe da pristaje i na neozbiljnu vezu)

i sada HIT:
"decko u koga sam vec dugo zaljubljen, sinoc mi se autovao"

:elektro: :D
Korisnikov avatar
By avalon
E da....u poslednje vreme koristim nešto što i jeste istina - "Nema hemije" :lizalica:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by avalon

Joj...i ja funkcionišem sli?no....U stvari, meni je mnogo lakše da mene neko otka?i nego da to radim ja....Neprijatno mi bre...Imam grižu savesti :lizalica:
ti grizu savest?
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Morgan Le Faye

ti grizu savest?

Aman ljudi (a i ti ?erko, koja ipak spadaš u božanstva) šta vam je bre....Stalno pokušavate da mi nametnete image ku?ke, a vrlo dobro je poznato da ja nisam takav :lizalica:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Morgan Le Faye

ti grizu savest?

Aman ljudi (a i ti ?erko, koja ipak spadaš u božanstva) šta vam je bre....Stalno pokušavate da mi nametnete image ku?ke, a vrlo dobro je poznato da ja nisam takav :lizalica:
ne pada iver daleko od klade, a shto se kuchki tiche one dodju za tebe kao :opatica: :opatica: :opatica: a ti kao Seve za njih :bubblegum:
Korisnikov avatar
By avalon
Fala ti ?erko što me saranjuješ ovako javno :vatroslava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!