Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Dakle probudim se ja jednog jutra
i shvatim da sam gay !? :hvala:
Da li je stvarno bilo tako , da li je u vasem zivotu jednostavno nesto kvrcnulo i povuklo vas "na drugu stranu "
ili ste od kako znate za sebe malo vise gledali decake/devojcice ...
neki ljudi planireda se izluduju a onda da se smire pozene/ poudaju i otpocnu " normalan " zivot ... da li i vas ceka
" promena " ili mislite da cete ostati GAY FOREVER
Korisnikov avatar
By Zibro
mislim da sam oduvek bio gay , i pre prve devojke i pre prvog poljubca ... samo proslo je malo vremena dok sam to spoznao , a vremenom je naisao i prvi decko i tek onda sam osetio " strast "
ne verujem da ce se tu nesto promeniti ... iako ludacki zelim decu mislim da nikada necu pristati na to da nekoga lazem i glumim brak ljubav i porodicu i "normalan " zivot ako stvarno ne osecam tako ...
Korisnikov avatar
By pogresan*.log
Slabo sam nesto merkao devojcice... a i sada je ista prica. Jako retko se okrenem za nekom devojkom. Ni ja se ne bih mogao pretvarati u nekom str8 braku. Ne znam sta ce biti u buducnosti - voleo bih da osnujem str8 porodicu, ali sumnjam da ce se to desiti... Radije cu biti sam nego da se pretvaram i unistim srce neke devojke koja bi se eventualno udala za mene.
Korisnikov avatar
By pogresan*.log
Nov si Zibro u svemu ovome...jos uvek pun nade. Zelim ti srecu
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam se kao prvo nesto zavaravala da je ona <prva tsushi> izuzetak, gistro normalna faza koju svako prodje <tako mi je mama rekla :doh: >, pa sam onda furala da sam bi dugo, duuuugo.. E, onda sam skontala ekipu koja je sasvim opusteno prihvatala da su neki ljudi i gay, mislim, deo te ekipe je isto u fazonu.. Onda sam skontala da samu sebe zavaravam i da su devojke jednostavno to sto mi treba, na sta padam i sta volim.
Korisnikov avatar
By avalon
Kvrc se dogodio kada sam sebi postavio pitanje: "A zašto želim da budem str8?".....tada sam imao 16 godina :lizalica:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Uh, fuj, pa kako to jednog dana prestanes da budes gay i ozenis se??? :wtf:
Pa ljudi budite ono sto jeste, ono sto zelite, i zbog sebe, a ne zbog zatucane okoline!
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by SouthSide
Pa ljudi budite ono sto jeste, ono sto zelite, i zbog sebe, a ne zbog zatucane okoline!

Upravo tako....Taj "kvrc" u 16. godini pomogao mi je da prestanem da se prilagoðavam okoliki i budem to što jesam :lizalica:
Korisnikov avatar
By Moa
I meni je sesnaesta godina bila presudna isto,ali kod mene nije bilo kvrca,jednostavno ne znam da objasnim,isla sam za osecajima,i sada radim to isto.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Moa
I meni je sesnaesta godina bila presudna isto,ali kod mene nije bilo kvrca,jednostavno ne znam da objasnim,isla sam za osecajima,i sada radim to isto.
Ma išao sam i za ose?anjima, ali tada sam shvatio da je uzaludno, glupo i nepotrebno da sebi upropaštavam živod zbog okoline :cigareta:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by avalon
Originally posted by Moa
Ma išao sam i za ose?anjima, ali tada sam shvatio da je uzaludno, glupo i nepotrebno da sebi upropaštavam živod zbog okoline :cigareta:
Pa jedna stvar je isti za osecanjima a druga stvar je upropascavanje zivota zbog okoline.Recimo moja okolina ne zna za moje seksualno opredeljenje ali zato sto ih se ne tice,a ja i dalje izlazim sa devojkama,tj idem za osecajima jer mi osecaji kazu da je to ono sto ja zelim,i sto mi prija.Zasto smo sad ovo sve pisali kad je skroz jasno,mada ne znam da li sam najbolje razumela tvoj post.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Moa
Originally posted by Moa
Pa jedna stvar je isti za osecanjima a druga stvar je upropascavanje zivota zbog okoline.Recimo moja okolina ne zna za moje seksualno opredeljenje ali zato sto ih se ne tice,a ja i dalje izlazim sa devojkama,tj idem za osecajima jer mi osecaji kazu da je to ono sto ja zelim,i sto mi prija.Zasto smo sad ovo sve pisali kad je skroz jasno,mada ne znam da li sam najbolje razumela tvoj post.

Izgleda da nisi :lol: Nisam rekao da sam se outovao ve? da sam odlu?io da prestanem da izlazim sa devojkama kako bi me svi smatrali za normalnog :smeh:
Korisnikov avatar
By Moa
Sad mi tek nista nije jasno.Pa okolina je takva da te svakako nece smatrati normalnim ako kao decko od 16 godina neces da izlazis sa devojkama a rade ti hormoni?To se primeti vrlo brzo,zeznute su to godine.Zato ja kazem da svi u sustini znaju da smo mi gay,mislim ljudi iz naseg okruzenja,ja imam 23 godine nikad nisam imala decka,pa i meni je sumnjivo a ne nekome drugome.A da li me smatraju normalno,pa ne znam da li to mnogo ima veze sa mojim seksualnim opredeljenjem :D
Korisnikov avatar
By avalon
Meni su otvoreno rekli da me u porodici smatraju za ludaka i da me se plaše :D
Jebi ga, uvek progovori :zmija: iz mene kada krenu da mi se mešaju u privatni život :lizalica:
Korisnikov avatar
By Moa
Zato sam ja rekla samo ljudima kojima sam zelela,to je moja stvar,cim bih rekla da sam lezbejka vec osecam da bi bio sok jedno mesec dana,onda bi naisao period znali smo mi to posto vidimo kakva si,a onda bi verovatno probali da mi nadju devojku.Iz tog razloga,zbog tih mesanja ne zelim da im kazem,ionako im ne govorim nista,moj zivot je moj zivot.Ovo je sad vec malo offtopic izvinjavam se,ali tema je jako interesantna,bravo Zibro
Korisnikov avatar
By avalon
Ja sam tokom godina shvatio da me boli ?oše da li ?e neko da prihvati ili ne ?injenicu da sam gay, ali me užasno smara da objašnjavam...kako, zašto, kada..... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Moa
Pa tako nesto i mene zabole,ima par ljudi koji nisu prihvatili ali onda sam rekla sebi da ti ljudi samim tim sto ne prihvataju tu cinjenicu ne prihvataju ni mene.I tako se zavrsio nas odnos.Ne mogu da kazem da mi nesto nedostaju,tacna je ona izreka koga nema bez njega se moze.Jedino zabrinem sebe ponekad jer nekad ja ne mogu da prihvatim cinjenicu da sam lezbejka,i naravno to povuce brdo pitanja za sobom na koje jos nikad nisam nasla odgovor,ali to me prodje i onda se posle ni ne trudim da odgovorim na njih.
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Ala vas dvoje turirate! Ja cu da upadnem a vi samo nastavite!
I jes', bravo Zibro. Evo da i ja kazem nesto na ovu temu.
Mislim da sam oduvek znala da sam lezbejka, nije postojao neki odredjeni trenutak u mom zivotu kada sam to "spoznala"; kao dete sam se okretala za devojcicama, kasnije za profesorkama, danas za koleginicama. Tu su mi uvek bile jasne neke stvari, nisam bila u dilemi po tom pitanju sama sa sobom. Moja dilema je bila kako porodici saopstiti i nametnuti svoju razlicitost. Jos uvek to ne uspevam u potpunosti, mada, nekako, roditelji uvek znaju.
Saznajte ko ste, pa ako i dalje spekulisete da zarad neznamcega treba da se odreknete svoje prirode, zapitajte se koliko ce vas to uistinu kostati.
Ali ako se odlucite za svoju prirodu, savetujem vam da se dobro organizujete, jacate zajednistvo u gay grupi i uvek budete svesni da niko ne moze da dovrsi vas posao (u porodici, medju prijateljima, u zemlji Srbiji) nego vi sami.
Korisnikov avatar
By Moa
Ja tu tvoju dilemu nisam nikad imala.Ne zelim da im saopstim.A sto se tice toga da li cu biti gay forever,otkud znam,nisam osoba koja je iskljuciva,e ja sam to i to cu da budem doveka.Gledala sam sebe dosta puta kako se menjam,i menjam svoje stavove i ne mogu da kazem da mi nece za neko vreme dunuti da nadjem decka.Kada se to desi onda cu mozda i razmisljati o zasnivanju neke porodice,str8 porodice mislim.Za sada samo pust san.
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Naravno, svi smo mi razliciti i niciji put nije isti, kaze se "ko zna sta nosi dan a sta noc".
Ali rukovodeci se svojim iskustvom, cini mi se da se genetski zapis ne da promeniti.
Korisnikov avatar
By Moa
Ne verujem u gay/lez genetsko nasledje ali kod mene u porodici postoji duga tradicija da se ne zene muskarci,sa tatine strane.Tamo ni nije bilo zenskih osoba puno,uglavnom sve sinovi a zene su rano ostajale bez muzeva i nisu se ponovo udavale.Tako da jedina nasledna samoca koju bih dobila bila bi zbog toga a ne jer je neko bio gay u mojoj porodici.Mislim da nije niko bio,koliko sam malo kopala po porodicno stablu i upoznavala porodicu potanko.
Korisnikov avatar
By Delete
I krenem ja u osnovnu skolu i pocne da me privlaci jedna devojcica...to je meni tad bilo jako cudno, i sa tim cudnim osecajem sam se nosila jako dugo, bila sa momcima i pretvara se da sam so str8, a onda me jednog dana, u mojoj 18. godini drugarica ´zazvali pred celim drustvom i tako to krene...jedna po jedna i sad mi je frka jedino za matorce da ne saznaju, inace svi ljudu iz drustva do kojih mi je stalo znaju da me zanimaju devojke.
By Ulix
Meni su otvoreno rekli da me u porodici smatraju za ludaka i da me se plaše :D
:up: I meni. Al' ne zato sto sam gej (to ne znaju) vec zato sto sam im jednom prilikom sat i po vremena pricao sa odusevljenjem o nekolicini nigerijskih pisaca koji mi se dopadaju :lood: Festus Ijaji :rock:

ontopic: jednom peder, uvek peder, nema spasa :) - bio sam dugo, inace, zaljubljen u jednu devojku, zaljubljen do usiju, onako... kao u Balasevicevim pesmama, ali kad nece da se digne na nju, pa nece :nope:
:lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
BUM je 'dosao' u dvadesetoj. Bila sam tada u vezi sa jednim divnim deckom, sve je super funkcionisalo, ali onda se pojavila Maslacak (to sam ja dala nick devojci u koju sam se zaljubila :D ) i citav zivot mi je postao kao bubanj u vesmasini. Posle sam dugo razgovarala sa samom sobom i shvatila neke stvari. Bilo je dosta traumaticno. :(

Maslacak je moje otkrovenje.
Korisnikov avatar
By zboO
otkako znam za sebe, posmatram i batice i sekice....i skrooz je zbunjujuce ma'ke mi!! :lood: ni levo ni desno...a pravo nema nishta.....ehhhh, s tim sto sam batice izbacila iz upotrebe (za sada) :D .....ja sam GAY u pokushaju :lol: :lol: :lol: :lol: !! :protest:

(...pijem liker od kokosa....sa ledom.....pa sutra kada vidim ovaj post, verovatno cu ga obrisati...)

:mini:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by GALATEJA
BUM je 'dosao' u dvadesetoj. Bila sam tada u vezi sa jednim divnim deckom, sve je super funkcionisalo, ali onda se pojavila Maslacak (to sam ja dala nick devojci u koju sam se zaljubila :D ) i citav zivot mi je postao kao bubanj u vesmasini. Posle sam dugo razgovarala sa samom sobom i shvatila neke stvari. Bilo je dosta traumaticno. :(

Maslacak je moje otkrovenje.
Jao ne mogu da odolim.Ja se BUMnem uvek kad vidim tvoj avatar,imas naredjenje jedne zagorele moderatorke da ga nikada nikada ne sklonis :bale: :lood:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by zbunjena
otkako znam za sebe, posmatram i batice i sekice....i skrooz je zbunjujuce ma'ke mi!! :lood: ni levo ni desno...a pravo nema nishta.....ehhhh, s tim sto sam batice izbacila iz upotrebe (za sada) :D .....ja sam GAY u pokushaju :lol: :lol: :lol: :lol: !! :protest:

(...pijem liker od kokosa....sa ledom.....pa sutra kada vidim ovaj post, verovatno cu ga obrisati...)

:mini:
sre?o, pili?ka, evo ti da ako obrišeš moužeš da se podsetiš šta si pisala :lol:

:trampolina:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Moa
Ne verujem u gay/lez genetsko nasledje
:avalon: :machevi:

Tesko da smo mi sami sebe ubedili tako jednog dana, vidim nekog decka i odlepim i sad to je neka autosugestija :)
Mislim da je stav povezan sa onom zeljom da budes str8 jednog dana.

ot:

Ako sam dobro shvatio temu onda sam i ja tu sa nekih ajd da kazemo 17 definitivno [a dotle sam vec poshteno izorgijao sa svim polovima i rodovima :D tako da se prvo uplivavanje u vode belezi mnogo pre toga, fora je sto naravno kao klinac to nije bilo shvatano ni dobrim ni losim ni strasnim ni ne znam ni ja sta] i skroz na skroz razgranichio neke stvari u zivotu i od tada str8 opcija ne postoji ni zelja da se uklapam u drustvo kao str8.
No to ne znachi da ne bih popio chuvenu str8 pilulu :D

Outovao bih se odma sada odma da znam da vecih posledica nece biti. Kako je mala verovatnoca za to cekam...

Malopre citam Zibrov Aktivizam > Organizujmo se, keva mi donosi doruchak [ :beba: bar neshto ti homofobi znaju da rade :D ] i uzela da chita. A ja kreten nisam spustio prozor kad je ushla jer nikad inache ne chita :D
Nije imala naochari pa je prvo videla zebru i onda od Aktivizam pomislila da pishe Turizam :smeh: :smeh: :smeh:
Sva sreca da nije videla URL u Adress Bar-u :) ))
Korisnikov avatar
By EYA
jos u vrticu sam se zaljubljivala i u decake i u devojcice...
Korisnikov avatar
By waterlily
Moja samospoznaja u tom smislu se dogodila relativno skoro, sto moze da zvuci cudno s obzirom da imam 27 godina. Ranije sam bila u `denial` fazi, gde sam svaki put kada mi se `desilo` da budem sa devojkom, to objasnjavala intoksikansima u mom organizmu ili nekim jos imbecilnijim razlogom.

Sada znam da se zaljubljujem u osobe, nebitno kog su pola. Eto...

Nisam autovana i za moje sklonosti prema devojkama zna samo mali broj bliskih prijatelja. Ostalima ne govorim zato sto se plasim reakcije tj. ne zelim da drugarice krenu da vrte filmove nasih zajednicki prozivljenih trenutaka i tu pronalaze neku seksualnu pozadinu mog ponasanja ( koja nije postojala), a drugovi uglavnom znaju. Roditeljima ne zelim da kazem. Mislim da bi to doziveli kao licni, roditeljski neuspeh, a oni su od onih ljudi koji zive samo za srecu svoje dece. Mada, svesna sam da bi najgore bilo da saznaju to od nekog drugog.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!