Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Bombina
ja nikad ne pusim ja sam nepusacima
nemogu da podnosim ovu prasinu zbig cigareta

Slika
Korisnikov avatar
By Oziris
Prestala sam da pusim pre skoro 2 meseca... Pusila sam nesto preko pakle dnevno, ali je pocelo bas da mi smeta. Jako sam ponosna na sebe sto ne osecam nikakvu potrenu da zapalim. Iskreno, mislila sam da ce biti mnogo teze to ostavljanje, ali valjda je zato sto sam se toliko naostrila tako insignifikantno proslo.
Korisnikov avatar
By Black_Rain
da pusim.
to me smiruje kad sam nervozan:cigareta:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Pusio sam skoro 10 godina. Minimum jednu paklicu jakih cigareta dnevno (Winston ili Rothmans). Palio sam cigaretu i na +50 i na -25, nista nije moglo da me spreci i da mi smeta.

Ostavio pre vise od 2 godine u jednom jedinom danu. Probudio sam se kao pusac, dovrsio 5 - 6 cigareta koje su bile u paklici, ogrebao sa za jos 2 i onda me je mrzelo da odem do trafike. Resio sam da sam od tog trenutka nepusac i kao takav zaspao uvece.

Od tada sam samo jedan jedini put uzeo par dimova posle jednog jako dobrog seksa. Nisam mogao da popusim celu cigaretu...

(Ah, trebalo je ispostovati onu narodnu mudrost da su 3 najlepse stvari na svetu dobro pice pre i dobra cigara posle!)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Mr.Ja
Ahm, 3 kapi nikotina brze bi ubile coveka od 3 kapi cijanida :regan:
zato se cigarete i ne jedu, vecc pushu....

:cigareta:
Korisnikov avatar
By one_life_
pusim samo najboljim drugovima:lood:

salu na stranu, pusim od kad sam napunio 15 godina. u celoj srednjoj skoli sam pusio, i sad isto na faxu.
ali imam komplekse od pusenja, pogotovo kad se upoznajem s nekim. znaci ne smem da izvadim cigare i zapalim pred nekim koga jos ne znam, s kim sam na prvom dejtu a ne znam sta misli o cigarama. mozda je to savest, ili ko zna sta.
poceo sa west, pa presao na lucky, pa na memphis, pa sad opet lucky, ili vision kad se nema para. a u proseku 1 kutija za dva dana. naravno na zurci nekad odu i po dve kutije, ali to zbog grebanja.
a meni su cigare jako eroticne - pa sad vi vidite
By Markky
Ne pusim niti sam ikada.
By ^djavoljeva^
hehehe... :klap:
duvanim skoro godinu dana i to crveni winston ili lucky!
recimo oko 10 cigareta dnevno....i nema shanse da prekinem...
probala sam par puta...i nije bilo bash lepo...
...ali ako nekome smeta dim,necju zapaliti,solidarisacju se :alexis:
By ^djavoljeva^
uf da...zaboravih-cigareta posle sex-a,nikad bolja stvar!!!!!! :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Mars
Moj je savet samo ne praviti gresku tipa: Rodjendan mi je, samo cu tog dana.. Ili nova godina. Ili koncert Diane Krall. Ili nesto.

Moja drugarica nije lepo pusila 1.5 godinu, zapalila samo za docek, i od tada joj trebaju 2 cele pakle dnevno.
Ma jok, ro?kas prošao, neam pojma hu da fak iz Diane Krall a Novu ?u do?ekati sa strepnjom i tvojim upozorenjem :yes:
Korisnikov avatar
By zboO
ne pushim.....

ja sam neko vreme drzala nalepnicu "zabranjeno pusenje" na vratima sobe, ali slaba vajda od toga....sada jednostavno vise ne donosim pepeljare...mada uvek postoje neki izuzetci...eb ga, mora se (p*** sam priznajem) :P .....Chak ni u kolima ne dozvoljavam da se pushi, a ako je nekome bash bash hica, onda trese kroz prozor, nedao bog da mi neko zagadi pepeljaru, pa da ceo auto bazdi na duvan.... :hand: :hand:

ne mogu reci da mi duvan extra smeta....ali svez vazduh je svez vazduh!!!
Korisnikov avatar
By Oziris
Dok sam pusila, vrtela sam se negde oko brojke 20 ( naravno, ne racunam izlaske sa vecim drustvom kada za 5-6 sati popusim paklu)...
Ne pusim vec 4 meseca i mnogo se bolje osecam... A i velika je usteda :D
Korisnikov avatar
By IriS
dok se ne otrujem :cigareta:
Korisnikov avatar
By spark
do 40, vikendima ili ako izlazim i blejim celu noc, do 60.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ne vise od 3 kurca.

Oooops, I did it again! Nije o tome rec...
Korisnikov avatar
By Kupper
3 kutije Winstona.

P.S. Nesto sam brojao - ova tema vodi po broju ponavljanja iste u poslednje 2.5 godine....

:cigareta: na n-ti,

Sign - :smokin:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jako, jako mnogo. Od 20 - 40 komada, a kada ucim jos i vise...
:cigareta:
Korisnikov avatar
By rothmans
Originally posted by gaylove
Koliko cigareta popusite dnevno, ja oko 30 i to 100s:cigareta:

2 pakle 120's

katastrofa :cigareta:
Korisnikov avatar
By spliff
20 do 30...
ako izlazim (chitaj pijem alkohol) onda do 50
Korisnikov avatar
By Delete
Otkad sam propusila (a to je bilo pre 3 sedmice) brojka se povecava, sad se krece oko 25 cigara dnevno.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by bojandjo
30ak :blush:
Sto li sam ja mislio da si ti nepusac, fin decko:rool:???
Korisnikov avatar
By SouthSide
Imam pusacke i nepusacke faze u zivotu, ranije sam to zvao prestajanjem pusenja, ali posto sam uvideo da nikad necu moci da prestanem potpuno imam faze :burner:

Npr. kad pijem alkohol, popusim celu paklu. Inace desetak dnevno. Nekad vise. Nekad manje. Kad sam u Srbiji pusim stalno (zbog cene a i svi oko mene puse), ovde se malo porazmislim kad treba da kupim cigare, pa ne pusim toliko.
Evo vec ima 10 dana kako nisam zapalio
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!