Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Ako moj sagovornik poznaje doticne osobe, ili zna ponesto o njima iz prica, onda ih imenujem, ako ne, onda kazem moj/a bivsi/a.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by spark

ako osoba sa kojom razgovaram zna ko je u pitanju, pominjem ime ili nik, ako ne zna, kazem joj status vazan za tu pricu...
Isto tako... :hekla:
By nsideu
ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahh

:smeh: :smeh:

o jesi zaludan, svete
By Shoplifter
stoka.

:lol:

khm, shala. :evil:

nego, one sa kojima su se odrzali nekakvi odnosi nazivam imenom, jer sada imaju status prijatelja/poznanika/neprijatelja :evilgrin:
one koji su bili i prosli - bivshi. mada ponekad kazem i ime. ma kad ja to uopste pricam o bivshima?!... :kafa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Toliko imam bivsih muzeva i propalih brakova, vise od Elizabet Tejlor, bozemeoprosti.
Ko ce im sve popamtiti imena? :alexis:
Stono kazu : Jedan se otegao, drugi se protegao....
Mada, koliko su mi ti bivsi muzevi krvi popili i energije iscrpeli, da sam od svakog po 100 dinara uz`la, sad bih, vala, kucerak na Dedinju sazidala.
Korisnikov avatar
By Bole
Nikako, uglavnom ne volim da ih spominjem......
Korisnikov avatar
By gaylove
Pile, Maza, Mace, zavisi kako sam im tepao, neki imaju i epitet, stoka, kreten, djubre :) ))
Korisnikov avatar
By Gemmy
Bivsi/bivse, kres-varijante. Ne nostalgisem u spominjanju bivsih. Cini mi se kao da su se desili nekom drugom.
Korisnikov avatar
By Seaman
Kad sam u drustvu pred kojim nisam outovan onda je moj "prijatelj" , a inace je bivsi.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Neke nazivam bivsim muzevima, a neke jernostavno, bivsim deckima. Zavisi od toga kako sam koga doziveo.

Aj, lkjubi te baka!
By Greg
...
oni sa kojima sm se razisao jer smo skapirali da nismo bas jedan za drugog: ex / bivsi

one koje ne zavredjuju da im se ime pomene, jer su ispali neiskreni bezprizorni egocentricni samoljubivi ... : skot, pederchina, bezlicni, idiot, utripovani i sl. ne bih mogao da ih nekome predstavim kao poznanike jer takve, kao sto su gore opisani, ne zelim vise da poznajem.

a one koji su otisli jer nisu sporemni za gayhood ili nisu spremni da se priblize, a nije da nece, znam iz cistog pijeteta ka necijom privatnoscu da zovem - drugar.

a sto ti pade na pamet to?

tebe kao da je skoro neko bas povredio...
... kako li je samo mogao!!!
Korisnikov avatar
By marvuk
Za moje bivshe me vezsu lepe uspomene i nikada, ni u kom kontekstu ih ne pominjem loshe. Kada ih spomenem, spomenem ih po imenu, dodam samo bivsha i kao shto neko napisa, pochnem celu istoriju ili neki zanimljiv i samo meni lep detalj, neku njenu rechenicu koja je mene dotakla. Jedina mana u celoj ovoj prichi je to shto mogu na prste jedne ruke da ih nabrojim :smokin:
A bivshe simpatije vec mogu da nabrojim na... uh, nemam toliko ruku. Chudno, ali za te bivshe simpatije svashta josh mogu da napricham i napishem.
By SUNNY B
u vecini slucajeva koristim citavu sintagmu "bivsa zena" ili "bivsa supruga", pre svega , iz postovanja. ja sam malo psycho po tom pitanju jer imam abnormalan odnos sa svima njima, tj. cujemo se, druzimo se, izlazimo, jadamo se, one se medjusobno druze, i o moj boze, jednom sam sedela u nekoj kafani i posle vise litara piva, osvrnula se oko sebe, bacila pogled na one koji sede za stolom i shvatila da sedim ja sa svojih 5 bivsih :lood: i dobro se zabaljam....a sto je najgore, stvarno je bilo slucajno..... bivse zene su zasebna, tacnije, prioritetna kategorija....:hvala:
Korisnikov avatar
By spliff
imenom, ako zasluzzuje...
ako ne ex, ili bivshi

:eevil: :eevil: :eevil:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Zovem ih srećnicima. Imali su tu neopisivu sreću da im podarim sebe na ograničen vremenski period.:kafa:
By Sixto
Uglavnom bivsi, a ponekad kad sam u takvom raspolozenju i skot!
Korisnikov avatar
By decko
Posto o tome pricam samo sa bliski ljudima, ne volim o vezama i sl da pitam svima, uglavnom govorim ime osobe o kojoj pricam.
Korisnikov avatar
By .L O S T
pa kad pricamo o ok ljudima sa kojima smo bili obicno je to ex-(pa ime)
a ako je neko za koga se (ispostavilo)saznalo kasnije da i nije bas ok onda onaj majmun ili stoka (pa ime) :piski:
A za samo moje bivse vise i ne znam, em uspesno potiskujem ta secanja em ne mogu da vredjam zivotinje pordeci ih sa njima, tako da uglavnom ih i ne spominjem:jutro:
:zvizdi: :zvizdi: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Hys.
bivsi+ime
u slucaju jedne osobe, samo ime, posto mi je postala prijatelj, i epitet bivsi apsolutno nije primeren :)
Eh, vidi, pa on je postovao na ovoj temi pre sto dina :giggle:
dobji majvuk :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!