Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by *deni*na� narod nema kulturu odlaska kod stomatologa samo preventivno, dakle na kontrole... retki su ljudi kao *deni*...
Svakih 6 meseci, preventivno.
Originally posted by SouthSidei jaaa
![]()
![]()
![]()
MrziiiimAli moram.....uskoro.
Bljak
Originally posted by argentum_infPa da si isla redovno kod cika zube verovatno ne bi morala da ides u hitnu kod "stomatologa u pokusaju"
ma kakav strah,hvata me panika kad samo pomislim:vruce:
na svu srecu,imam doktoricu stomatologije koja ima "laku ruku",tako da bukvalno i ne osetim skoro nista..neki dan mi je izvadila sedmicu..da ne detaljisem..
svejedno,nije mi prijatno kad idem kod stomatologa,verovatno jer sam ranije isla u hitnu gde po svoj prilici rade "stomatolozi u pokusaju"..![]()
Originally posted by kiss addictMisliiiiim... Jedino sto me moze spreciti ( na krace vreme) odlasku stomatologa je novac, sve ostalo uopste ne registrujem! Ne pada mi na pamet da se nadjem u situaciji da pre 30-te krijem zube i stidim se svog osmeha, ili jurim kojekakve proteticare da mi prave vestake.Originally posted by _Osiris_eh, nek si joj rekla
Pa da si isla redovno kod cika zube verovatno ne bi morala da ides u hitnu kod "stomatologa u pokusaju"![]()
![]()
![]()
Originally posted by SouthSideKolega zubofobi?aru, najs tu mit ju...
Ne podnosim zubara, jezim se na pomisao zubara,
gadan mi je i onaj miris karakteristican kad osetim,
a joooj ona stolica za mucenje kad je vidim!!!![]()
Originally posted by Inner-SmileHow bezose?ajno s tvoje strane!
Ne razumem ovaj nash narod, chekaju da ih boli pa idu tek tada a onda tek nadrljaju jer na zapaljenu gnojnu povrshinu anestezija slabo delujei nije mi zao shto ih boli kad nemaju mozga.
Originally posted by MarsUgledala sam se na Marsa pa sam trazila injekciju za popravku zuba. Stvarno jeste lakse (ja do sada uvek trpela), mada ni ovako nije prijatno... Ne znam kada prolazi ova ukocenost...
Od kad je neznani junak izmislio anesteziju-skoro pa da mi i nije problem da idem na opravke. Vise ne trpim da mi ista rade bez nje, i to ne 2, nego 4mg.
Originally posted by MarsZnas da je bila neka fora
Elem, ne znam za te spravice koje pominjes.
Interdentalno koristim samo konac o kome smo pricali.
Prva ljubav. Drugo lice. Treca sreca. Marsovo dupe.
http://www.ivoandric.org.yu/
Originally posted by pcelicane brini se....ti sto su pali zbog 650 eu su sredjivali ispite sa druge godine
Sto mu stetoskopa, kako izgleda
"interdentalna cetkica"???
I gde to ima da se kupi?
I ova Aquafresh (valjda) sto ima kao
gumu za jezik, pa zar ta guma nije idealna
za razvoj bakterija?
I kako, ah avaj sudbo, kako da mi
obicni ljudi verujemo stomatolozima,
kada je palo troje zaposlenih u nastavi
na tom faxu zbog bednih 650E???
:smajli-gde-se-pcelica-zlobno-cereka-
jer-je-docekala-da-stomatolozi-dodju-na-
stub-srama:
![]()
![]()
![]()
Originally posted by poison_boyBitan je princip.Originally posted by pcelicane brini se....ti sto su pali zbog 650 eu su sredjivali ispite sa druge godine
Sto mu stetoskopa, kako izgleda
"interdentalna cetkica"???
I gde to ima da se kupi?
I ova Aquafresh (valjda) sto ima kao
gumu za jezik, pa zar ta guma nije idealna
za razvoj bakterija?
I kako, ah avaj sudbo, kako da mi
obicni ljudi verujemo stomatolozima,
kada je palo troje zaposlenih u nastavi
na tom faxu zbog bednih 650E???
:smajli-gde-se-pcelica-zlobno-cereka-
jer-je-docekala-da-stomatolozi-dodju-na-
stub-srama:
![]()
![]()
![]()
...
nisu strucni predmeti u pitanju,mada ovi na cetvrtoj i petoj godini su jos skuplji![]()
Originally posted by poison_boyOvo je gnusna laz, i ja
svaki fax je korumpiran....medicinski i stomatoloski prednjace....a i za druge ce se saznati....ima ih jos koji su se sakrili sada u misju rupu....
a na stomatologiji je otkriveno sasvim slucajno....prica je neverovatna![]()
Originally posted by poison_boyAh ne.
nisi pogresila, uhvatili su i sa mikroba i sa histologije (asistenta)![]()
a inace od prvog dana na med. i stom. se vec zna cena anatomije![]()
Originally posted by pcelicašto jest jest! bez sexa nema uvoda u Anatomiju, u stvari, to je na?in na koji tu istu anatomiju studentima demonstrirajuOriginally posted by poison_boyTamo se iskljucivo seksaju.
nisi pogresila, uhvatili su i sa mikroba i sa histologije (asistenta)![]()
a inace od prvog dana na med. i stom. se vec zna cena anatomije![]()
![]()
@Kiss Addict: mir mir mir,
niko nije kriv...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!