Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By spark
iako ne mislim da sam nesto hiper zavistan od izlazaka i bla bla bla, ne mogu da kazem da bas nigde ne izlazim i da se bas ni sa kim ne druzim... opet, ni na jednom mestu (zurke, kafici, nvo i sl.) do sada nisam nabasao na slicne brosurice, pa mislim da je jako korisno da, oni koje interesuje, vide sta sve tu o kojim stvarima pise... mislim da je jako korisno, bar sam ja saznao dosta...

u pitanju su brosurice koje su izdali lekari sveta - francuska, u okviru programa smanjenja rizika... a mene nije mrzelo da prekucavam dokumenta o ekstaziju, speedu, lsd-u, kokainu i heroinu, pa evo, koga interesuje, moze da procita nesto, da komentar ili sta vec...

----------

kokain
koka, koks, belo, kokta

zabranjen proizvod
koriscenje i posedovanje ovog produkta je zakonom zabranjeno

cilj ovog dokumenta je da informise korisnike o rizicima koji su povezani sa upotrebom proizvoda

biljnog porekla (izolovan iz lista koke) ili sintetickog porekla (laboratorijski produkt sinteze). prosecna duzina delovanja od 20 do 30 minuta, do 4 sata sa kokainom biljnog porekla.

nacin koriscenja
snifanje, ubrizgavanje, pusenje

distribucija
prah, cvrsta masa, pasta

upozorenje! proizvod se veoma cesto "sece" (amfetamini...), tesko se kontrolise kvalitet.

efekti

fizicki
ubrzava srcani i disajni ritam
povecava krvni pritisak
lokalni anestetik, anestezira gornje disajne kanale i vilicu
smanjuje osecaj gladi i zedji

psiholoski
brzo daje osecaj "da te dize"
psihostimulans
droga komunikacije
borilacki duh, zivahnost, euforija
razdrazljivost, nervoza

rizici
emocionalna depresija, napadi nemira
problemi sa nesanicom, gubitak apetita
nazalna iritacija
opsesija, napadi paranoje, hipohondrija
problemi sa disanjem
znacajna psiholoska zavisnost
jaka tolerancija
apsces prilikom ubrizgavanja
iznenadna smrt
srcani problemi

saveti
odmor, uzimanje sto vise tecnosti da bi se eliminisao kokain
"spustanje" moze biti tesko (kolaps), odmarajte na mirnom mestu i uzimajte raznovrsnu hranu da biste se oporavili
ocistite nos 10 minuta nakon snifovanja da biste izbegli rizike od infekcije. koristite vlastitu slamku da smanjite rizik od virusnih prenosa hepatitisa.

upozorenje! predoziranje je moguce i prilikom snifovanja.

lekari sveta - francuska
program smanjenja rizika

info telefon
+ 381 11 1658 701, 26 56 581
mdmhrbg@eunet.yu
Korisnikov avatar
By KiWi
Wow ... nisam znao da se može na?i i u obliku paste :) .. snimam svaku tvoju temu i uredno pakujem u folder ''NarkoInfo'' .. Fala za info Sparki :)
Korisnikov avatar
By Lovecraft
nisu te brosurice nista novo.. od prosle godine se bas te dele po zurkama i kod nas..

a kod nas emprona deli slicne stvari vec jako dugo..

ali uvek je lepo siriti informacije!!!

no, celo selo voli belo.. :lukavi:
Korisnikov avatar
By spliff
mala ispravka

sinteticka koka (lidokain, novokain....) koristi se samo u medicinske svrhe. nemozze se zloupotrebiti... ne izaziva euforiju i ostale nuspojave (tako drage kod pravo kokte)
toliko
Korisnikov avatar
By Gothrose
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Oziris
Been there, done that... don't like the impossibility to control my actions and behavior...
U svakom slucaju, podrzavam akciju info-a!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!