Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by bg frajer 111Obe, jer smo seke.Originally posted by pcelica
0 Rh+Originally posted by zimizamizumUopste nisi lupila.
U stvari, sad lupih. Znam da sam ja mogla da napravim probleme za moju mladju seku jer sam bila - a ona +, da je ista od moje krvi ostalo u majcinoj utrobi. Ali posto nije, nije bilo problema. Elem, ne znam da li si + ili -![]()
U tim stanjima tzv. Rh inkompatibilije
(majka Rh-, otac Rh+) se po rodjenju deteta
u prvih 72h radi tipizacija. Ako je dete Rh+,
majci se daje RhoGAM, da bi se sprecile
komplikacije svake naredne trudnoce.
Ako je Rh-, nista se ne radi.
E SAD STE OBOJE LUPILI !
naravno zimizamizum se prasta a sto se pcelice tice
( ako sam dobro shvatio ona je med. student pa sam zato malo stroziji prema njoj )
savetujem prvo da malo osvezi svoje znanje a drugo da se ne pravi pametna i ne upotrebljava strucne izraze tipa serotipizacija , anti rho gam i sl sem ako se ne obraca drugom med profesionalcu ...
Originally posted by AksaTakodje jedna od varijanti koju
Ali ako je majka Rh-, a otac Rh+, bez obzira se majci daje RhoGAM.
Originally posted by Mr.JaJa mislim da je 0 grupa najcesca u mediteranskom podrucju...
sta je ovo? svi gay ljudi su 0 (dobro vecina), a trebalo bi da je najredja ja licno 0+ pet puta dao krv![]()
Originally posted by pcelicaMa mozda covek vise nije gledao ovu temu.
Ja sam zaista dugo cekala da bg frajer 111
(sad videh da je promenio nick u Zibro)
odgovori na jednostavno pitanje "sta sam to lupila".
Jako volim jebeno samopouzdane ljude, koji imaju
zavidno medicinsko znanje.
Medjutim, agresivan nastup, bez ikakve realne
potpore u tom znanju mi je prostacki i otuzan.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!