Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Neko je ukrao moju sliku sa mog profila na gaydaru i stavio na svoj profil...
Svi znaju tu moju sliku koja je jedno vreme bila i na avataru predstavlja se pod nick-om malojamaloti...
Imate neki savet sta da se radi...
Jeste slika gde se ne vidi lice,ali moja je...

p.s.Sigurno je neki gabor,pa krade tu�e slike,ali to je ruuuu�no...

Evo linka tog slu?aja...

http://gaydar.co.uk/malojamaloti
Korisnikov avatar
By Gothrose
Zar to nije bio tvoj avarat jedno vreme :puzzle:
Zali se moderatorima...neka individua nadje drugu sliku...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By tramp
nista javi mu se i onda kad se nadjete uslikaj ga i reci da ce postaviti njegovu sliku u svoj profil ako ne skine tvoju sliku posto pise da je "diskretan" i "van scene" i trazi nekog NORMALNOG a ako ja razumem to znaci "glumi da je str8" pa ce odmah da skine sliku :D

ovo je inace kako gej mafija sredjuje kradju slika

:sarana:
By Thomas
Bogami stvarno kradja...

to je ona slika, kad smo navijali, da ti pukne gacni lastish... :lol:

Poslushaj Tramp.
By Director
ma nemoj da se nerviras, posalji mu poruku... on verovatno ne shvata da je to slika nekog iz BGa... Uzgred, guza ti izgleda fantasticno!

Mom drugu je skoro neko iz Hrvatske "ukrao" sliku kite i na isti nacin postavio na svoj profil. Ovaj je slucajno video i poslao mu poruku tipa "Jadna li je Hrvatska kad kradete Srpske kite" :)
Korisnikov avatar
By KiWi
:lol:

Meni se jednom desilo da sliku moje kite tip meni pošalje na mail uz dve slike guze sa nekih drugih profila (verovatno) i tvrdi da su njegove... Tako sam se slatko nasmejao :) .. Mislim, imponuje kada neko ko želi da predstavi sebe u što boljem svetlu koristi tvoje slike ... Ja sam liku odgovorio da se javi kad bude imao svoje slike, a on odgovorio (prenosim mail):
''Ma nosi se bre u tri lepe pizde materine! To shto si ti tetka pa ne verujes da sam to ja to je tvoj problem samo da znas ja sam na svim slikama i ne saljem tudje slike.

Perica''

Ako neko želi da se našali sa ovim macanom, mogu i njegov Yahoo mail da ostavim :smeh: ... Dakle nemoj se ne nervirati, budala ?e uvek biti. Boli njega stojko što se ti nerviraš, on najverovatnije tu sliku ne?e mrdati (jer je slika extra)... Napiši mu lepo porukicu preko gaydara, pa ako ne odgovori iskuliraj, macane, ti si iznad tog nivoa!
Korisnikov avatar
By Oziris
Miiiisliiiiiiim, sta reci?? Ma nije to meni neobicno... Ti si bre lep decko, a on mora da je neka gaborcina, pa sta ce jadan, ajd' da malo zavara sebe time sto ce ga drugi hvaliti... Btw, trampolinin savet mi se cini urnebesno dobrim, nije na odmet da je poslusas... Mislim da mu vise nece pasti na pamet da to radi. Ajd' ostaj zdravo, vidimo se na "napisi nesto osobi iznad sebe" :kiss:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Zato je moja cica maca zakon, to niko nece da kopira...

:nokti:
Korisnikov avatar
By Njuskalo

Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Sto link ne da na uvid tu sliku?
Ako nisi kontaktirao coveka, sto ne pokusas?
I konacno, sto se sekiras? Po meni, covek ti je svojim potezom samo podigao rejting i udelio ocigledan kompliment.

:roll:
Korisnikov avatar
By Stripi
Slika maknuta. barem koliko ja vidim :D
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Njuskalo

:smeh: ....
pa da :cobanica:
Korisnikov avatar
By HARP
Eeee,vidite kako lepa re? sve može...
Poslao tipu poruku da skine sliku koja je moja,da ne komplikujemo bez potrebe.U protivnom sam mu rekao da bih kontaktirao nadležne za to sa gaydar-a...
Dobio sam poruku od njega,?ak se i predstavio i izvinuo.Rekao je da nije on sebi otvarao profil,ve? prijatelj i da je to u?inio sam ne bi se desilo.Obe?ao je da ?e je skinuti.
Društvo hvala na podršci,jeste svi zaslužili pi?e...
@Tramp originalno...
@Direktor hvala,tvoj drug je izjavio originalnu stvar... :smeh:
@kiwi kiss

Svima ostalima veeeeliki :kiss:
Sre?an sam što više niko ne zloupotrebljava moje slike... :D
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Kiwi

Meni se jednom desilo da sliku moje kite tip meni pošalje na mail uz dve slike guze sa nekih drugih profila (verovatno) i tvrdi da su njegove... Tako sam se slatko nasmejao :) .. Mislim, imponuje kada neko ko želi da predstavi sebe u što boljem svetlu koristi tvoje slike ... Ja sam liku odgovorio da se javi kad bude imao svoje slike, a on odgovorio (prenosim mail):
''Ma nosi se bre u tri lepe pizde materine! To shto si ti tetka pa ne verujes da sam to ja to je tvoj problem samo da znas ja sam na svim slikama i ne saljem tudje slike.

Perica''
Kiwi ako mogu da primetim ti si mislio i za mene da sam fejker na osnovu mojih slika:-)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mishicavo mache
Kiwi ako mogu da primetim ti si mislio i za mene da sam fejker na osnovu mojih slika:-)
Nije teško to pomisliti, izgledaš bolje od polovine macana sa naših avatara
Korisnikov avatar
By HARP
Koliko bolje? :smirk:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by GOX
Koliko bolje? :smirk:
Dovoljno bolje da ga upamtiš :) em sladak :) em fotogeni?an :) em zgodan :) em fin :) em zauzet :(
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by GOX
Neko je ukrao moju sliku sa mog profila na gaydaru i stavio na svoj profil...
Svi znaju tu moju sliku koja je jedno vreme bila i na avataru predstavlja se pod nick-om malojamaloti...
Imate neki savet sta da se radi...
Jeste slika gde se ne vidi lice,ali moja je...
Smatram da bi ovaj dogadjaj trebalo da dozivis kao kompliment tvom liku i delu.
Ako su se tvoji fotosi nekome toliko dopali da ih je pozeleo na svom profilu ili avatru, to je onda za svaki respekt. Respekt tebi, naravno. Taj koji se kiti tvojim perjem i pretenduje da, lazno se predstavljajuci narodu, obogati svoj emotivno-ljubavni zivot, bice svakako provaljen i prezren od strane onih koji,zahvaljujuci tvojoj slici, budu navuceni na upoznavanje s njim.
S druge strane, ti si se vec toliko afirmisao kao javna licnost na Interenetu, da ce svi znati da je na fotosu,ma gde se on pojavio - GOX i niko drugi nego GOX. Izlozivsi sopstvene atribute javnom oku, ipak si, kao i sve ostale javne licnosti, izgubio deo privatnosti. :sweet:
Ali, gledaj na stvari ovako: Isto kao kada neko odabere fotos Bred Pita ili, u mom slucaju, Cece Raznatovic za avatar, nikom nece pasti na pamet da to stvarno Bred ili Ceca pisu po Forumu.
Tako ce svi doziveti i tvoj lik na tudjem avatru. Sve je to, sto bi Brena rekla, SOU BIZNIS, dragi moj Goxy !
:vatroslava:

btw Ni u kom slucaju ne mozes upotrebljavati termin - kradja - za ovaj dogadjaj, ako fotku nisi formalno zastitio u odgovarajucoj agenciji za zastitu autorskih i izvodjackih prava.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by *deni*

S druge strane, ti si se vec toliko afirmisao kao javna licnost na Interenetu, da ce svi znati da je na fotosu,ma gde se on pojavio - GOX i niko drugi nego GOX.
A baš nisam voleo da do toga ikada doðe... :(
Korisnikov avatar
By Aksa
A zamisli dodju svi oni ljudi cije su slike stavili na ovaj forum, i pocnu da se bune. Krenimo od Cece i silnih ma?i?a. Gde su prava tih ma?i?a? Zamisli da doðe Ceca i kaže: Ko se to bre koristi mojom slikom?! :smeh: :smeh: smeh:

Gox, treba da si sretan što je neko uzeo tvoju sliku. To valjda zna?i da je dobra, ne? He he he... Gox celebrity!

Btw više nema tvoje slike tamo. Mora da si mu dobro pripretio :smeh:

Btw, ako ste to ve? napisali, sorry. Mrzelo me da ?itam sve postove. :smeh:
Korisnikov avatar
By pogresan*.log
I meni su maznuli jedan moj rad X1 [nije fotka, vec nesto iz Photoshopa sa mojim inicijalom], i naslov profila X2... Nije prijatno, ali sam skontao da se to ljudima dopada, sto mi imponuje... ali sada moj profil nije u potpunosti autentican... ma i onako se niko znacajan nije javio... :no:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by GOX
Originally posted by *deni*

S druge strane, ti si se vec toliko afirmisao kao javna licnost na Interenetu, da ce svi znati da je na fotosu,ma gde se on pojavio - GOX i niko drugi nego GOX.
A baš nisam voleo da do toga ikada doðe... :(
Bez ispoljavanja pseudo skromnosti, molicu lepo.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By HARP
Eto sada mi prijatelj kaže da mu je de?ko pri razmenjivanju slika na chat-u poslao moju...naravno da je provalio da je prevarant...
I to koriste onu od leða.Šta misle da pri upoznavanju to ne?e da se provali...ili ljudi ladno tako prolaze sa tuðim slikama...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by amnesia
Misliš da je toliko smešno,pa dobro kada ti se nešto tako desi ti se smej...
Ustvari šta se ja utripovao,daj i ja da se smejem :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Ova tema je hit
Od prvog do poslednjeg posta :')
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!