- 05 Sep 2005, 04:00
Ok, vidim da se ovde cesto govori o analnom sexu,ko kako voli da ga upraznjava,koju ulogu da igra,o najboljim lubrikantima i sl; ali ima jedna tema o kojoj se prilicno malo govori (ljudima neprijatno,jebem li ga..); pa mi deluje kao ona fraza o ogromnom slonu koji sedi na sred sobe,a svi se prave da ga ne primecuju
. Naime, svi mi (ili bar mi koji smo iole medicinski potkovani..), znamo da su hemoroidi izuzetno cesta pojava kod ljudi svih doba (iskljucujem one koji nastaju usled oticanja kolateralnih vena kod hronicnih alkosa,njima je verovatno i svejedno), a obicno nastaju jos u ranoj mladosti iz najrazlicitijih razloga. I tako dolazim do zakljucka da sigurno odredjen broj ljudi ovde pati od tog problema ( "hemoroidi pod okriljem foruma"
),a interesuje me sledeca kombinacija: oni koji vole (ili bi voleli) da su pasivni u analnom sexu,a pritom pate od gorenavedene boljke. Da li je moguce uzivati i u tom slucaju? Da li neko ima takva iskustva (ili zna nekoga ko ima), i kako mu polazi za rukom (lepo,malo teze,ili nikako) da ima pritom anal sa partnerom? Takodje,ako ima "pravih" medicinara,posto ja to ipak nisam, voleo bih da saznam sta oni znaju/misle o tom problemu u sexu.
Znam da je malo shkakljiva tema, i mozda bi bilo bolje da sam je postavio na potforum o zdravlju,ali ipak je u cvrstoj vezi sa sexom,tako da sam je ipak postovao ovde ( po cenu da me
),a moderatori mogu da je premeste ako misle da treba.

Znam da je malo shkakljiva tema, i mozda bi bilo bolje da sam je postavio na potforum o zdravlju,ali ipak je u cvrstoj vezi sa sexom,tako da sam je ipak postovao ovde ( po cenu da me