Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Znam da postoji slicna tema u arhivi Estrogena, no ajde...

1. Koliko su vam bitne boja kose i frizura kod devojke???
2. Da li je to za vas jedan od erotskih detalja???
3. Kakvu boju kose i frizuru najvise volite da vidite???
4. Kakvu boju i frizuru izrazito ne volite???
5. Kovrdzava kosa ili ravna???

BONUS PITANJE: Kakvu boju kose i frizuru vi imate???
:serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok:
By Bombina
xe xe
i ja imam satirano eya:
i neke devojke vole plavuse dugu i kratke kose
i za mene je plava i crvenkosa ili tako meni se cini nijedna se moze da zaljubi
a drugi mogu ja da zatvorim usta neke detelja o erotskim inace ne bi mogla da opisem
trece odgovaram -plava i crvenkosa
cetvrto kovrdzavu
peto
nije bitno kakve one kose nose bitno je ravna ,duga i kratka i s spiralima friz
Korisnikov avatar
By zboO
... ovako, devojka da nije celava.....decko da nije "metalac" (znash na sta mislim) :D ...i naravno vazno je da je chista (naaajbitnije je to)....boja koja god....kovrdze obozaaaavam.....ma nista nije bitno, ni boja, ni duzina.....
Korisnikov avatar
By tramp
ako planiram da je dovodim kod sebe u stan onda nikako duga kosa - posle mesecima kupim dlake na sve strane a i inace ne volim kad moram da joj prdirzavam kosu non stop - zato uvek nosim gumice i kape za tusiranje po dzepovima - nek se nadje

ako cu samo da je gledam onda moze i duga kosa - to onda vise dodje kao kad si u muzeju

a moja kosa se menja svakodnevno u zavisnosti od perike koju stavim pa nema smisla da privilegujem samo jednu pa makar to bila i ova sto mi izrasta non stop ... :drama:
Korisnikov avatar
By EYA
ja volim da kosim travu... to me bas opusta, za razliku od bilo kakvog rada sa mojom il tudjom kosom, sem kad me neko dugo i nezno ceska :mazi:
By argentum_inf
svidja mi se sve sto je suprotno od mene,a ja imam kratku kosu..Elem,da ne pojasnjavam mnogo..:evil:
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
:oklagija:

Ja sam taj Hair the Movie gledala u svoje vreme nebrojeno puta i bio mi ono bash...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by tramp
ako planiram da je dovodim kod sebe u stan onda nikako duga kosa - posle mesecima kupim dlake na sve strane
Ovo mi zvuci poznato. :roflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Pa, natrag na temu.

1. Koliko su vam bitne boja kose i frizura kod devojke??? Bitne, da, poprilicno. Procelavu devojku ili neku sa zbunom masne lomljive kose necu bas pozeleti da pipkam po glavi. [mislim sve i da je procelava i ima masnu kosu, to se da koliko toliko srediti pravilnom negom i dobrom frizurom, ne?]
2. Da li je to za vas jedan od erotskih detalja??? Pa nije fetish, necu da pasem kosu ili neshto, ali neko ko ima grozomornu kosu me nece privuci.
3. Kakvu boju kose i frizuru najvise volite da vidite??? Pa i nije stvar bash u odredjenoj frizuri ili boji, bitno je da joj stoji, da je ta kosa lepa na oko, pod prstima, necu da kazem da mi je bitno da je frizura specificna jer moze biti pogreshno protumaceno, ali frizura je donekle statement, ne svesni, ali je onaj info koji popasemo u prvih 5 sekundi. Dodjavola to mora biti njena frizura.
4. Kakvu boju i frizuru izrazito ne volite??? mahagoni i narandzasto na taman ten - vrati se u selo, onda one konfekcijske frizure, mogla bih reci da preferiram duzu kosu, a onda se setim kako Draco i Tramp avrseno stoje njihove kose...
5. Kovrdzava kosa ili ravna??? Obe. I talasasta i ostra i nezna. I plava i braon i crna i narandzasta i svaka moguca, bitno da je u skladu sa nosiocem.

BONUS PITANJE: Kakvu boju kose i frizuru vi imate??? Ehm, prirodna je braon-smedja sa crvenim odsjajem i par sedih, ono sto ljudi vide je crno, daklem farbam se. A frizuru je malo teze opisati, izgleda kao kosa sa siskama, kad vezem kosu spreda izgleda kao da je kratka, ako stavim kosu iza usiju dobijem mullet. Kao Mogli, otprilike.

/uh upravo su mi dosla 2 pandura na vrata zbog burazovog saobracajnog prekrsaja. Isuse, koji nacin da zapocnes dan, i stojim tu krmeljiva u spavacici, grous/
Korisnikov avatar
By bona

boja nije toliko bitna, frizura jeste + da je njegovana

soooo is!!! b'e, njena kosa ima take moci... :love: bas, bas, bas turns me on :mljac:

duga kosa, ravna... al mora da umije da je nosi ta koja je nosi. boja - hm, nema pravila.

ono kad neko ima tamnu kosu, pa izvuce jako tanke i jako ceste i jako bijele pramenove. a frizuru - nemam pojma. znam kad vidim, sad ne mozem se sjetim.

ravna!!!!!!!

malo preko ramena, ravnu, smedju al ce se uskoro boji :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
E nemam pojma....znam da sam se kao palila na celave...a kad saberesh najvishe mi prija njena kosica koja me golica dok pajkimo :)
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Volim da namestam njenu kosu..kojoj u proseku treba tri kila gela da se da izvinite digne...ali onda nocu bode..
Korisnikov avatar
By tramp
a onda se setim kako Draco i Tramp avrseno stoje njihove kose...
hvala hvala

hehe malo je porasla od onda - a ta frizura je bila cista reakcija na izjavu mog oca da je homosexualnost neprirodna i ja odem da se sisam i kazem sisajte me neprirodno molim (i tako odbijem zelenu farbu i izgubim veci deo kose) - bar sam zabavila salon, kad mi je zena ponudila crvenu farbu ja rekla necu to je mnogo femasto i ceo salon se okrene a tatina supruga umre od smeha ...al odoh ja u off topic

a on topic sam vec rekla ... nista sto opada, po meni, stanu, stvarima ... nikako produzetci - ispadaju na sve strane, dred je ok jer se uglavnom zadrzi na glavi ako je ok uradjeno i uglavnom me privuku zene sa kratkom kosicom ali bilo je i podosta izuzetaka (doslednost mi nije bas jaca strana)
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa nekako je u realnom zivotu (bar do sada) bilo pravilo da me privuku zene sa kratkom kosom - sve moje devojke su u momentu kad sam ih upoznala imale kratku kosu... Mada, volim da vidim dugu, lepu, negovanu kosu... :) Boja mi zaista nije bitna. U sustini, nije mi bitna ni duzina, ali frizura jeste. Ne volim glupave, demode frizure, ili frizure tipa neznamstacusakosomanecudaobrijemglavu, i ne volim onu jarko zutu (plavu). Nije mi bitno da li je ravna ili kovrdzava, sve dok nekome lepo stoji. A moja kosa? Pa raste, raste, hvala Bogu :) I crna je, posle 3 godine "plavusarenja" :D
By SUNNY B
vrlo sam jednostavna po tom pitanju: nebitno koja je boja u pitanju (osim toga sto plavuse ne primecujem, tj. nepostojeca kategorija, plavuse izvinite..), znaci ne sme biti plava, a ono sto preferiram jeste tamna kosa (po mogucstvu crna tako da se na suncu presijava u teget) + ako je kratka, moze slobodno da me zaprosi i jos ako je cupava , e onda odoh u raj... a da, i ova poslednja finesa - nisam bas zaljubljenik u talasaste kose....

ja, naravno, nosim ono sto zahteva najmanje nege i cimanja :lenjodupe: , tj. kratku i cupavu tamno smedju varijantu...:tetka:
By Gost
Originally posted by SUNNY GIRL
vrlo sam jednostavna po tom pitanju: nebitno koja je boja u pitanju (osim toga sto plavuse ne primecujem, tj. nepostojeca kategorija, plavuse izvinite..), znaci ne sme biti plava, a ono sto preferiram jeste tamna kosa (po mogucstvu crna tako da se na suncu presijava u teget)
Dakle, ružo moja bela, ala si crvena...
:smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja koristim ovu priliku kako bih saznao tajnu ženske njege kose. :D
Kako uspjevate kosu zadržati gustom i izad 30-te? :blush:
:blenta:
Korisnikov avatar
By m..
ne cupamo kose ko u pricama tetke Stefice Cvek. Stajaznam, redovna nega i izbegavanje kojekakvih bensedina i slicne kemijetine.
Korisnikov avatar
By hush
U principu mi nije vazno..cak ni boja...jbg ak` je talasasta, shta tjes...

moja je kratka, sa pramenchitjima..chupa-chups, xixixi!!!

:)
By SUNNY B
Originally posted by cLawT fRcaT
Originally posted by SUNNY GIRL
vrlo sam jednostavna po tom pitanju: nebitno koja je boja u pitanju (osim toga sto plavuse ne primecujem, tj. nepostojeca kategorija, plavuse izvinite..), znaci ne sme biti plava, a ono sto preferiram jeste tamna kosa (po mogucstvu crna tako da se na suncu presijava u teget)
Dakle, ružo moja bela, ala si crvena...
ne znam zasto, ali imam utisak da srbija ulazi u evropsku uniju onoga dana kada klot frket bude prestala da zakera.... :gatara:

uzgred, spanski : PREFERIR - vise voleti (prim. prev.) e tako. a jasam napisala da preferiram a ne nesto drugo..... dakle, mama, zrela si za penziju....:deda:
By Gost
A šta na sunny španskom zna?i "ne sme biti plava"?
:P
Korisnikov avatar
By m..
Znaci: cabron, maricon de playa, marimacha i puta madre!
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Znaci: cabron, maricon de playa, marimacha i puta madre!
Maricon de plava?
Korisnikov avatar
By waterlily
1. Nebitne su mi boje kosa i frizure
2. Nije nesto da se na to ekstra palim, ali kosa lepa na dodir moze delovati podsticajno
3. Volim da vidim boju kose i frizuru koja nekom dobro stoji
4. Ne volim sprzenu kosu, ni blajhano plavu (ta je obicno i sprzena)
5. Nebitno

Moja kosa je duga, old gold plava sa nekim svetlijim pramencicima i malo stepenasta. Toliko!
Korisnikov avatar
By Vega
Kosa na devojci mi je bitna, i definitivno jedan od najerotskijih detalja. Boja i frizura (dal ceslja na levo, il na desno, dal nosi rep ili pustenu, dal raschupano...) mi generalno nisu bitne. Ono sto mi je bitno je kvalitet kose i neke osobine: trshava, ne skroz ravna, gusta i dovoljno dugacka da mi se prsti potpuno izgube. Najvise volim crnu i ridju kosu.
Ono sto izuzetno ne volim je retku kosu, kad se skalp providi, i izgorelu, a ni masna me bas ne privlaci. Nema neke frizure koja me preterano odbija. Jedini shiz-friz koji mi izaziva dugoroche traume je na srecu ispao iz mode negde krajem osamdesetih/pocetkom devedesetih- ona fora kad su se shishke shishale ukoso pa onda tapirale i zalivale gipsom ne bi li zauzele trajno vertikalnu pozu sa na unutra uvijenim krajevima sto je izgledalo ko mala tenda, sa velikim nusefektom gde trcanje postaje nemoguca misija jer se otpor vazduha ustostruci :wtf: .
Sto se moje kose tice ona je gusta, ostra, crna i uredno kratka.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by GALATEJA

1. Bitne su. Uglavnom volim prirodnu boju, ili da bude negovana i odrzavana ako je farbana. Nista gore od isprane farbe, ili visebojne kose sa izrastkom.
2. Jeste, naravno. Sto estetski, sto na dodir...
3. Rekoh vec....prirodnu. Volim dugu kosu na devojkama, nesputanu, dobro osisanu.
4. Ne volim frizure koje zahtevaju puno gelova, lakova, vremena za napraviti i ne volim kosu na kojoj je previse experimentisano (elem, ako se neko sa smedjom kosom ofarba u plavo, pa opet pozeli da bude smedj, kosa moze da dobije i zelenu nijansu, sto je fuj.)
5. Ravna kosa je sjajnija, samim ti i primamljivija

Moja kosa nije farbana, prirodno sam smedja, duzine je vrlo promenjive, ali sad je do ramena i dalje stepenasta, sa kosim siskama (koje mi zaista nisu bile potrebne).
By Gost
Originally posted by m..
@CC - Playa!
aj nou, aj nou...

Odli?an ti onaj link, btw. KENO je mnogo zajeban :lol:
Šta kaže KENO kad:
a) vidi cicu koja mu se dopadne
hocemo li se karat - do you want to fuck with me
/note/ BY KENO when see some nice girl

b) vidi cicu koja mu se NE dopadne:
kurvo razvaljena - fucking bitch
/note/ BY KENO when you don't like some girl

By Çâðê_DUP
Kosa kao radioaktivni, samozapaljivi element ne igra presudnu ulogu.
Nema pravila, samo da nije obrijana do glave sa istetoviranim sekircetom Labrisa.

Zorica Brunclik, kratko i jasno.

Ravna

Bela, s siskicama i stepenasto osisana, s repicima, kraca pozadi, repici napred.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by GALATEJA
Znam da postoji slicna tema u arhivi Estrogena, no ajde...

:serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok: :serlok:
1. Obozavam da vidim kvalitetnu i negovanu dlaku, ukusno ofarbanu i brizno oblikovanu u lepu frizuru na glavi.
2. Ne mora nuzno da bude, ali volim da, u trenutku zara, scepam osobu za gustu grivu.
3. Plavu boju dlake oblikovanu u stepenastu frizuru.
4. Izrazito ne volim neprirodne nijanse, tipa zelena, parisko plava i sl.
5. I ravna i kovrdzava, samo da nije iskrzana od `ladne trajne.

Ja imam crnu kosu ( farbanu ) , a frizura mi je kratka, jer zbog prirodno talasaste kose ne mogu da dozvolim sebi duzu kosu, posto imam malo vecu glavu, pa kad pocne kosa da mi raste i da se kovrdza, glava mi ispadne kao bundeva.
Zato - kratka i moderno fazonirana frizura - uvek na mojoj glavi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!