Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by trampIzgleda...
to ispadne da svi koji su u vezi su nasli pravog/u?![]()
Originally posted by m..Kad se malo bolje razmisli--
Ceo zivot.
Originally posted by mirthStvarno si nepoverljiva. Mislim da je bolja opcija da se opustiš i uživaš.. pa dok traje, traje! ... Ljubav je ve?na dok traje...
Ja nesto i ne trazim bas, ali nekako mi stalno upadaju neki ljudi u zivot.
Inace sam onaj gorespomenuti lik sto sedi kuci uz kokice i gleda tv.
A sto se tice prave, kapiram da i kada je nadjes - pa ne mozes znati da je to to sve dok ne prodje taj rest of your life ili se taj krug ne zatvori na neki drugi nacin, ne? Ili ja ispadoh neko mnogo nepoverljivo bice...![]()
Originally posted by Ljubicasta_SuzaSa prvom recenicom se apsolutno slazem. Ali, ona po mom misljenju govori samo jednu stvar: eto novog rizika da osoba za koju mislis da je prava nece biti prava za tebe ceo zivot.
Pa i sa upoznavanjem sebe ne zavrsavas koliko god zivot traje.
Mozda, ako prihvatis "pravu" osobu (znaci osobu koja zadovoljava bar tvoj "osnovni minimum") "u paketu", shvatis da je vrednija od tvojih ustolicenih zahteva i kriterijuma i da je nekako poenta u otvaranju, sezanju, prilagodjavanju, i davanju i uzimanju...?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!