Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
to ispadne da svi koji su u vezi su nasli pravog/u? :bubblegum:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Nasla sam...7. juna ... samo cekam da se nesto desi :rool:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
netrazim pravog, tako neshto nepostoji u mojoj dimenziji, tako neshto je davno umrlo jednog sna,
od sada je samo jedna osoba bitna u mom zivotu a to sam :ja

love, sex and rock`n`roll is so last season:chilling:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja se izvinjavam sto se ja "uvezana" eto mesam ovde, ali nije mi jasno zasto ljudi nikada ne uce na svojim i tudjim greskama... Valjda, jel' te, svi znamo da je veza jedan veeeliki uzajamni kompromis, i da tako nesto kao savrseno poklapanje i funkcionisanje bez premca ne postoji. I nije mi jasno zasto ljudi i dalje upadaju u isti saht na putu, tj. i dalje traze "pravog/u" umesto da porade na sopstvenoj sposobnosti kompromisa i zrelosti za brojne tolerancije koje jedna "prava" veza nosi sa sobom.
Korisnikov avatar
By *deni*
Koliko dugo trazite onog(u) pravog(u)?
Trazim dugo , taman do duzine kurca.
:lol:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by _Osiris_
I nije mi jasno zasto ljudi i dalje upadaju u isti saht na putu, tj. i dalje traze "pravog/u" umesto da porade na sopstvenoj sposobnosti kompromisa i zrelosti za brojne tolerancije koje jedna "prava" veza nosi sa sobom.
zato sto ponekad mozes da radis na sebi koliko hoces ako ta druga osoba (ocito ne prava za tebe) nije isto tako spremna da radi tvoj rad je cist gubitak vremena
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by tramp
I nije mi jasno zasto ljudi i dalje upadaju u isti saht na putu, tj. i dalje traze "pravog/u" umesto da porade na sopstvenoj sposobnosti kompromisa i zrelosti za brojne tolerancije koje jedna "prava" veza nosi sa sobom.
zato sto ponekad mozes da radis na sebi koliko hoces ako ta druga osoba (ocito ne prava za tebe) nije isto tako spremna da radi tvoj rad je cist gubitak vremena
true, so fuckin` true
Korisnikov avatar
By spark
pa onoliko dugo dok ne pronadjem...

glupo je reci, ok, jos 5 godina cu traziti nekog za ceo zivot, a onda cu da sedim kuci i gledam tv.

mislim, o cemu pricamo ovde? i koliko uopste znamo da li zelimo nekog pored sebe za ceo zivot? i da li je to ta osoba?

neko verovatno uvek razmislja da je ta osoba bas ta za ceo zivot... neko razmislja drugacije...

ja, kad sam u vezi, bez obzira da li trenutno vidim sebe u vezi do kraja zivota, ili vidim sebe u vezi neko odredjeno vreme i znam da ce mi posle nekog perioda nedostajati solo varijanta, uvek se ponasam tako kao da je to veza do kraja zivota, uvek gledam je je negujem i resim sve eventualne probleme...

kad znam da ne zelim, ni vezu na odredjeno vreme ni vezu za koju cu verovati da je za ceo zivot, nikad ne kazem, dobro, vise necu cekati onog pravog, nego se opustim i uzivam u zivotu, dok mi trip o lovu i potrazi za onim pravim, do kraja zivota, ponovo ne proradi...

i tako u krug. sva sreca, do sad mi taj trip, o potrazi za onim pravim, do kraja zivota, nikada nije proradio dok sam vec bio u vezi sa nekim, na odredjeno vreme, ili do kraja zivota... i to me jako raduje....

dakle, trazi dok ne nadjes...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, hajte, molim vas, vreme gubite i ovako i onako, sta ste se sad bas nad ljubavno-seksualnom problematikom zamislili ?
Ne kakite !
Lepo je Nada Topcagic rekla:
"Propade, sreco, nase vencanje
ostade samo razocaranje
Tvoj prsten vidjam na ruci druge zene
znam da je bio kupljen za mene..
:spank:
By argentum_inf
ja nasla,ali me je ooooostavilaaaa..eh,tugo,nesreco.. :zid:
jos uvek hodam..
Korisnikov avatar
By zboO
Ja se izvinjavam sto se ja "uvezana" eto mesam ovde, ali nije mi jasno zasto ljudi nikada ne uce na svojim i tudjim greskama... Valjda, jel' te, svi znamo da je veza jedan veeeliki uzajamni kompromis......
da, s'tim sto vecina veza opstaju zahvljujuci tome sto je JEDNA strana uvek spremna na kompromise....a kada i to nestane, onda puca i veza.
]Originally posted by tramp
to ispadne da svi koji su u vezi su nasli pravog/u?
bash vala....malo je bezze pitanje (pogreshno formulisano).....nikad ne znash ko je prava osoba....to moze biti neko sa kim si bio/la 15 dana, pa je prslo zbog nesporazuma (zato sto su obe strane tvrdoglave), a moze biti neko sa kim si 2 godine...koj ce ga znati?? Nisam sigurna da vecina ovde "vezanih" moze reci da je nashla "pravu" osobu!!

ja nisam pronashla pravu osobu...priznajem (mada mislim da nema svrhe traziti, ako naidje, naishla je).... :neznam: :sladoled:
Korisnikov avatar
By Val
A smem li ja da pitam sta je to "prava" osoba? Zar svi mi prvih nekoliko meseci ne mislimo, da je (sto bi rekla Ivory) to TA/J ? I uvek ponavljamo recenicu: "E ja vise ne trazim. Nadjoh je/ga!" :rool:
I na kraju krajeva opet "trazimo" ili nas nadju.

A dokle trazimo? Paaa...sve dok se ne sretnu dve osobe koje isto razmisljaju i koje su spremne da mali delic svog "ja" daju drugome i koje poseduju sposobnost kompromitovanja.

U suprotnom cemo celi zivot da :pas: ...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by gaylove

samo za one koji nisu u vezi - Koliko dugo trazite onog(u) pravog(u)?
Ima tome vec tri godine...
Poljubio sam za to vreme gomilu zaba,ali od princa jos uvek nista...
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Morgan Le Faye
true, so fuckin` true
yap :yes:

a sta ce nam veza da bi smo pravili kompromise ?

zar nije dosta kompromisa sa ostatkom sveta, na poslu, u skoli... ajd to se kao ono nesto mora !
al mi pravimo kompromise i sa komsijama, i sa prijateljima, pa onda jos i u ljubavi, sred moje oaze mira opet moram da mislim sta neko drugi hoce, a sta nece...
nista ne tolerisem ! ili je dobro i tebi i meni, ili mars napolje iz mog sveta :bic:
meni samoj je skrouz doubro u njemu, i ne dam da mi to neko jos i iznutra rushi.

i sto rece zbunjena "nema svrhe traziti, ako naidje, naishla je"
a to vazi za sve u zivotu !
zivi i uzivaj, uci i razmisljaj... sve ce doci kad zasluzis , ni pre ni posle nego sto treba !
trazenje je gubljenje energije i vremena na uzaludne misli.
isto kao i cekanje. radi nesto dok cekas, ako bas nekad i mora da prodje neko vreme do necega iskoristi ga za nesto, bar sedi i misli o bilo cemu sem o tome kako cekas ili trazis..
Korisnikov avatar
By tramp
...sedi kuci, prekrsti ruke i noge, jedi kokice i gledaj tv a taj neko ce samo da uleti kroz prozor... doduse bolje je ako otvoris prozor (da ne lupi u zatvoren, ko golub)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ni ja se ne slazem da se radi o gomili kompromisa.
Potrebni su u istoj meri, ako ne i u manjoj nego u svakodnevnom zivotu.

No, ne trazim, desice se kad tad.
Korisnikov avatar
By EYA
...sedi kuci, prekrsti ruke i noge, jedi kokice i gledaj tv a taj neko ce samo da uleti kroz prozor... doduse bolje je ako otvoris prozor (da ne lupi u zatvoren, ko golub)
aloo bwee, rekla sam :
zivi i uzivaj, uci i razmisljaj... sve ce doci kad zasluzis , ni pre ni posle nego sto treba !
a to nikako ne znaci sedi kuci, prekrsti ruke i noge, jedi kokice i gledaj tv !

samo znaci da ne treba da mislis i osecas da nesto trazis i cekas vec samo zivis svoj zivot i onda ti u njega ulaze razni ljudi koji su bar toliko opusteni, sretni i zadovoljni svojim zivotom kao i ti sam sto si postao... a oni koji skrstenih ruku cekaju i oni koji ocajnicki pretrazuju svet ne radeci nista drugo za to vreme - e takvi vam lepo izadju iz zivota :D

mojne mi se (bar ti) hvatas za slova i reci, citaj smisao, prati i ono izmedju redova :bic:
By argentum_inf
kad otvorim prozor,obicno mi ulaze komarci,a to nije ono pravo.. :cekam:
naletece vec neka,na metli..:vestica:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
a opciju dimnjak si zaboravila?
sada ce nova godina, jest da je malo stariji, i da je pedofil, i da se uzasno smeje, i da nema smisla za oblachenje, al niko nije savrshen
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by EYA
samo znaci da ne treba da mislis i osecas da nesto trazis i cekas vec samo zivis svoj zivot i onda ti u njega ulaze razni ljudi koji su bar toliko opusteni, sretni i zadovoljni svojim zivotom kao i ti sam sto si postao...
:up: :up:

zleya....hit's it again!! :lol:

ma skroooz se slazem sa tobom!
Korisnikov avatar
By switchon1234
Ne trazim 'pravu' osobu. Svaka osoba je prava za mene u pravom trenutku bez obzira koliko dugo taj trenutak traje.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Morgan Le Faye
a opciju dimnjak si zaboravila?
sada ce nova godina, jest da je malo stariji, i da je pedofil, i da se uzasno smeje, i da nema smisla za oblachenje, al niko nije savrshen
nemam bwe dimnjak, imam radijatore a kroz njih mi samo ulaze buba svabe i to sve familije ..

off topic:
kod mene na faxu jednom organizovali bozicni party i kako niko nije hteo da bude deda mraz morala ja :sirota:

nije to uopste lose - sve neke silne ribe htele da mi sednu na krilo da se slikaju :dm:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by EYA
aloo bwee, rekla sam :

a to nikako ne znaci sedi kuci, prekrsti ruke i noge, jedi kokice i gledaj tv !
pa ja sad da imam vremena da gledam tv to bi mi bilo uzivanje...
samo znaci da ne treba da mislis i osecas da nesto trazis i cekas vec samo zivis svoj zivot i onda ti u njega ulaze razni ljudi koji su bar toliko opusteni, sretni i zadovoljni svojim zivotom kao i ti sam sto si postao... a oni koji skrstenih ruku cekaju i oni koji ocajnicki pretrazuju svet ne radeci nista drugo za to vreme - e takvi vam lepo izadju iz zivota :D
razumem ja tebe :kiss: samo sto sam ja toliko radim i uzivam u zivotu da ljudima treba neonska reklama da ih primetim :eya:
mojne mi se (bar ti) hvatas za slova i reci, citaj smisao, prati i ono izmedju redova :bic:
ne tuci me bwe... i dista mi je citanja izmedj redova na faxu, hocu malo jasnoce u zivotu :smeh:
Korisnikov avatar
By EYA
jasno je da je jasno ono sto je jasno... ne mougu ti ja sad razjasniti i ono sto tebi nije... :D

:kosa:
Korisnikov avatar
By Draco
A sta, oni koji su u vezi nisu nikada trazili pa nisu kompetentni da odgovaraju na temu?:hejt:

Mislim da postoji jedno 1000 varijacija na temu na ovom forumu, na nekoj od njih sam se vec izjasnila, ovde sam dosla samo da hejtujem. :spin:
Korisnikov avatar
By EYA
VIVA LA :heytklanje:
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
E pa ja necu nego cu da odgovorim na lepo priupitano pitanje ko svako dobro vaspitano dete:
Originally posted by gaylove
Samo za one koji nisu u vezi - Koliko dugo trazite onog(u) pravog(u)?
Suvise dugo, al' ne mogu to sad da obrazlazem, idem da trazim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!