Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By * NajS *
Da li ste bili u poseti Velikoj Gradishki i Srebrnom jezeru na Istoku Srbije!

Ja bio i nishta spec!
Podseca skroz na Adu Ciganliju, stim shto je valjda voda chistija i shto ima manje ljudi!
Ali ima i manje zabave, nije urbanizovano kao Ada, nema toliko kafica, niti ima peska kao na Adi.

Beogradjani imaju srecu da poseduju tako fino jezero Adu Ciganliju koje je maltene u centru grada!

Jedino interesatno shto se moze videti su kuce nashih gasterbajtera od Pozarevca ka jezeru!
Lavovi, labudovi, orlovi krase kapije i terase velelepnih gradjevina - koje zvrje prazne! (podseticu da je tamo natalitet najmanji u Srba, a i ono malo tamoshnjeg sveta mozete sresti po Bechu i kojegde po Jevropi).

Tuzno je videti babu u marami kako sedi sama ispred ogromne kucerine sa bazenom, kako gleda prolaznike i kola koja tuda prolaze putem!
Korisnikov avatar
By SouthSide
Sto tuzno ?
Babac je rintao po Becu godinama, i sad se vratila i coolira kraj bazena koji je zaradila, sad su deca njena ovde znoje se po baustelle,
pa ce kad se penzionisu i oni na Srebrno jezero (what a fuckin name), pa ce njihova deca stopama njihovim u Wien, i tako sve u krug ide, smena generacija na beckim gradilistima i cardacima po istocnoj Srbiji.

:hyper:
Korisnikov avatar
By EYA
ja bila prosle godine na kampovanju tamo... vrh super extra se provela, al to je zbog ekipe... inace samo sreb. jezero je nish posebno... mada smo im ih mi malo radrmali pa su nam cak u jednom kaficu pustali i trance (mi poneli cd) i tako... posle 5 dana su nas izbacili iz kampa, jer smo ometali ljude, spavali kad oni ustaju, a galamili kad oni spavaju... :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Srebrno jezero definitivno nije za neke urbane vidove zabave, pre za odmor u prirodi. može svašta lepo da se vidi, a pitanje je samo šta koga zanima...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Bash je bilo okupljanje cc foruma, na kome sam bio i bilo je ok, sa sooper ortacima zabava je svugde sooper, a jedino ju je kvarila svadba i narodjnjaci koje su pevali neki "medenjaci", ali vatromet je bio wow.....

Zao mi je shto smo videli sasecheno drvece starije od 50god, odvratno zanemarivanje prirode, i popoe u kupacim gacama.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Cuj, ne posecujem vodene povrsine koje su predstavljene kao tackica na mapi. Nemam pojma gde je to, osim, valjda, da treba dase skrene ka Srpskom Kumrovcu 1 sa autoputa...
Korisnikov avatar
By ciceron
Pa da, ti posecujes samo zbunove, sumice i sumarke.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Morgan Le Faye
Bash je bilo okupljanje cc foruma, na kome sam bio i bilo je ok, sa sooper ortacima zabava je svugde sooper, a jedino ju je kvarila svadba i narodjnjaci koje su pevali neki "medenjaci", ali vatromet je bio wow.....

Zao mi je shto smo videli sasecheno drvece starije od 50god, odvratno zanemarivanje prirode, i popoe u kupacim gacama.

Srebrno jezero A.K.A. Biserno jezero :lol: :kiss: :tumble: :vestica:
Korisnikov avatar
By Loni
Bio sam.
Srebrno jezero je bolje od Savskog jezera (iliti Ade Ciganlije) jer je vece. Dugacko je 17 km, a Ada svega 4 km.
Cim je jezero vece može da se kupa više ljudi a da se ne zagadi.

Beograd nema srece jer ima jezero koje je jako malo za njega. Šta je to 4 km, za grad od milion i po stanovnika. Kako tu održavati idealnu cistocu?
Kad bi Beograd imao takvo jezero od 17 km, bilo bi mnogo, mnogo bolje.

Šteta što se tako lepo jezero nalazi u pasivnom podrucju pa je od 17 km iskorišteno samo prvih 300 - 400 metara.

Pitanje za Njuškala?
Kakva je to glupsot da ne posecuješ vodene površine koje su kao tackice na karti?
Znaci li to da su ti baeni gori od nekog ogromnog, ali užasno hladnog mora ili jezera?

Najtoplija i najbolja jezera za kupanje su u ravnicarskim predelima (Srebrno, Palicko, Belocrkvena jezera, Ada Ciganlija) pa bez obzira kolika ona bila.
Kakvu korist imam od planinskih jezera gde je voda svega 15 stepeni, kao što je Vlasinsko ili Prespansko u Makedoniji, samo zato štu su velika?
Korisnikov avatar
By marvuk
Ja bio samo na Prespanskom koje izgleda kao more, predivno je i na Palickom (poslovno :evilwait: ) koje je bljak, :shtap: (ovde mislim na vodu)

Hehe, moje pile kaze da je Srebrno jezero krsh ali je zato Vlasinsko zakon. Hm, odlichno, IDEEEEMOOOOOO!!!!
Korisnikov avatar
By m..
Uopste nije srebrno, braon je i dooosadno. Najzanimljivije sto mi se tamo desilo je sisata koja je upala u vodu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!