Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Evo,ja sam bash pre koji dan rekao opet drugu (i drugarici dodushe koja mu je devojka...), i sve je proshlo veoma lepo, mada sam se ja 'isfrkisao' malo previshe. neshto sam intenzivirao to moje outovanje, za godinu dana vec chetiri osobe c c c......nisu tu chista posla (ili ja to gubim zivce polako od laganja) :burner:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Mislim da svi moji bolji prijatelji znaju. Svi su sooper odreagovali

Citat oca: "ma, shta me briga sa kim se j*besh, ti si moj sin i volim te takvim kakav si".

Majci kada sam rekao, ona se bila malo smorila, jer je mogla da pretpostavi kako mi je bilo teshko, ali nikad mi nije neshto zamerala.

A, prvo sam se outovao najboljem drugu, koji se u stvari prvo outovao meni, a to je bilo pre nekih 4 god. Posle je usledilo outovanje svima redom sa kojima sam se druzhio/druzhim i nikad nisam imao nikakvih neprijatnosti :P

Jedino ko ne zna je moja sestra i smatram da nema potrebe da zna, jer je pravoslavni mudzahedin pa nemam ni potrebe da joj se autujem
:cigareta:
Korisnikov avatar
By _Inthezone_
JA sam se prvo outovao drugarici koja se meni outovala da je lez.Kasnije (posto ona to ne krije ni malo,cak ide hodnicima paradirajuci da je lez,mada to je neki njen fix problem u glavi,pitanje je i da li jeste ili bi da je u centru paznje,whatever) posto me je ona po tom pitanju malo "oslobodila" rekao sam najboljoj drugarici,pa drugoj,pa trecoj...A sada ih zna (u ovom trenutku brojim na prste) oko 8-9...I svi su bili toootalno ok...Doduse nikad se nisam out-ovao muskoj osobi...valjda mi frka kako ce prihvatiti...

Roditeljima nisam rekao,ali keva naslucuje,cak smo jednom pricali na tu temu i nagovestio sam joj nesto,tipa ma bio bi ja i sa tipom,a ona je to skontala kao "a ti si onda bi" ...od tada ni jednu rec na tu temu nismo pricali...A caletu nikada ni necu jer je po tom pitanju...no comment...

Kevi cu uskoro sve da kazem,samo da nabavim guts 4 it!
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Na svom prvom autovanju sam bio pijan. I ja i "objekat" (jedan od najboljih drugova).
- resio sam da ti kazem nesto, mislim da tebi mogu da verujem.
- Mozes, kazi
-...mislim da sam biseksualac...
- A to li je? nisi valjda... I ti? (imao je vec jednog druga)
- pa dosta stvari ukazuje na to...
- Pa, moracu da te razocaram, ja nisam takav...
- Ne mogu da verujem na sta si pomislio... Ne treba mi decko, treba mi podrska!
- Ma ok je, zezam se, imas podrsku, razumem ja sve....
I dalje se druzimo, u poslednje vreme malo manje aktivno, ali o onoj noci vise nikad nismo pricali. I ne mora.
Kasnije sam se otvorio najboljem drugu (bar sam to mislio). Uspeo je da prihvati samo onaj deo kad imam neke fantazije, i izneo zakljucak da sam ja i onako lud, da ga nije iznenadilo, i da je to samo prolazna faza i da ne smem ni da pomislim na kontakte sa muskarcima jer je to bolesno, da ja ne mogu biti gej (zaboga pa imao sam dosta riba do sada), i da mu vise ne govorim te stvari. Inace smo nastavili da se druzimo, neko vreme, ali smo otisli na studije pa smo se udaljili. Skoro skroz. A i on je los covek.
Poslednji put je bilo mom najboljem drugu. Ali stvarno. Prvo nije mogao da veruje. Dokazao sam mu. Onda me je malo zezao ali nista strasno, neko sitno peskanje koje je u stvari znacilo da me je prihvatio i da moze bez "cimanja" da se zeza na tu foru. Naravno prestao je ubrzo, shvatio da je ozbiljno i terao me da mu ispricam sve. Od toga kad sam prvi put otkrio, do nekih detalja vezanih za istopolni seks. Nase prijateljstvo je postalo mnogo cvrsce i cesto pricamo na tu temu. Malo mi smeta to sto se cima kad se zezam s njim (stipkanje, udaranje po dupetu, pipkanje...) ali mozda i ima razloga. Bojim se da me ponekad on pali, i da to primecuje, mada nije rekao nista. Ali ne bih ja nista s njim...sto je prava steta jer super izgleda...
Za ostale ljude - ne znam da li da se otvorim jos nekom. Drugaricama nisam a i ne planiram, nekako ne mislim da zensko moze da bude dobar drug (izvinjavam se osobama lepseg pola, postujem ih, ali tako govori moje iskustvo). Mislim da bi posle autovanja drugaricama bilo ocekivano da postanem njihova drugarica sto nikako ne bih voleo. Odgovara mi uloga muskarca.
Porodici ne planiram uskoro, barem dok ih ne navucem na neku tesku drogu od koje ce im biti svejedno, jer jedino tako mogu da ih oslobodim homofobije. Mislim da vise mrze pedere nego sto ja volim muskarce, sto je stvarno mnogo.
Ali zato cu da se autujem svima koji ovo citaju.

JA SAM BISEKSUALAC.
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Izvinjavam se svima koje je smorio moj predhodni post. Malo sam se zaneo, raskenjao.
-------za vise informacija pogledati sliku s leva, ispod nick-a------
Korisnikov avatar
By Nocturnal
usamljeniLepotan
Za ostale ljude - ne znam da li da se otvorim jos nekom. Drugaricama nisam a i ne planiram, nekako ne mislim da zensko moze da bude dobar drug (izvinjavam se osobama lepseg pola, postujem ih, ali tako govori moje iskustvo). Mislim da bi posle autovanja drugaricama bilo ocekivano da postanem njihova drugarica sto nikako ne bih voleo. Odgovara mi uloga muskarca.
Morao sam da odreagujem na ovu glupost. Ja imam 2 BAS prijatelja (znaci ne drugova nego PRIJATELJA), za koje bih svasta uradio, a verujem i oni za mene. Oboje znaju da sam gay, jedan momak i jedna, zamisli, devojka. I meni odgovara muska uloga i uopste se ne osecam ugrozeno time sto mi je devojka jedan od najboljih prijatelja ili pak kao njena "drugarica" (niti se ona tako ponasa prema meni) samo zato sto nas oboje privlace momci.
Triput meri, jednom kucaj post.
:wink:
NOX
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Meni odgovara uloga najbolje drugarice mojih drugarica. Samo da me ne teraju da sa njima idem u shoping...
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Originally posted by Nocturnal
usamljeniLepotan
Morao sam da odreagujem na ovu glupost. Ja imam 2 BAS prijatelja (znaci ne drugova nego PRIJATELJA), za koje bih svasta uradio, a verujem i oni za mene. Oboje znaju da sam gay, jedan momak i jedna, zamisli, devojka. I meni odgovara muska uloga i uopste se ne osecam ugrozeno time sto mi je devojka jedan od najboljih prijatelja ili pak kao njena "drugarica" (niti se ona tako ponasa prema meni) samo zato sto nas oboje privlace momci.
Triput meri, jednom kucaj post.
:wink:
NOX
U pravu si za triput meri... mozda sam malo bio brzoplet, lose sam se izrazio.
Radi se o tome sto je imam drugarice, i super se druzim sa njima, nisam im drugarica nego drug. Znam da je svejedno da li je prijatelj musko ili zensko, ali ovo DRUGARICA je nesto sasvim drugo od prijatelja. Bojim se da bi mozda moji prijatelji zenskog pola pogresno protumacili moje autovanje, mozda bi promenili misljenje o meni, ne znam kako one u stvari dozivljavaju homoseksualce. Mozda za neke od njih voleti muskarce uvek znaci i osecati se kao zensko, a da opet ne mozes da ih krivis sto su pogresno upucene, vaspitane.
Inace, kad ponovo procitam svoj prethodni post...mogao sam i bolje, ali *ebiga
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam prvo rekla svim ortacima (onaj sa kojim sam se svojevremeno pijana posexala se bas izbezumio, lol), a onda sam rekla i najboljoj prijateljici (koja je to ionako znala, dodjavola ljubile smo se milion puta pre toga i to sve, nego sam je drzala u uverenju da sam bi, inace u nju sam bila bash bash zaljubljena u 7. osnovne)... Onda su ionako svi saznali, nije bash da sam pretila ovima da cute, mislim svako ko me poznaje me je bar jednom video kako se ljubim sa nekom devojkom, pola grada je to ionako skapiralo pre mene...
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Resio sam da kazem drugarici! Zivecemo zajedno od oktobra pa reko bolje da joj kazem pre nego posle, da se ne bi selili ako nesto ne bude valjalo u vezi s njenim prihvatanjem moje seksualnosti. Samo ne znam kako i kad!
Korisnikov avatar
By _Inthezone_
javi kako je proslo...nekako imam bolja iskustva sa devojkama...tipovi umeju da se istripuju da ih muvas kada im se outujes
Korisnikov avatar
By Escobar
Nakon shto sam rashchistio stvari sam sa sobom, odluchio sam da najboljem drugu poverim shta mi se deshava u glavi itd itd.....

Sedimo jedno veche ispred moje osnovne, i ja pricham, kako sam bio zaljubljen, kako mi je bilo jako lepo u vezi sa bivshim dechkom, a on me gleda onako belo... :whatever:

Zavrshim prichu, on odcuti par sekundi, baci cigaretu, i poche da mi pricha o tome kako se lozi na komshiju...i kako je spavao sa jednim nashim drugom....

:dvaprsta: :dvaprsta: :dvaprsta:

Od tad smo josh blizi, i prosto je divno imati gay najboljeg druga...
Najbolje od svega je to shto smo ostali drugovi, iako smo mislili da cemo se kad-tad smuvati....
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Sinoc sam pricao sa drugaricom... Primetila je da sam se s jednim deckom kao kroz salu muvao, kao smesci i neki gestovi ali kroz otvorenu zajebanciju, kao aludiranje na muvanje momka i devojke.
Pitao sam je da li zna sta to znaci, kao nije znala i pitala da li ja znam;
rekao sam - pa radi se o tome da ja znam! I istog trenutka je shvatila.
Nisam morao da objasnjavam, da pravim uvode i te stvari - znaci odmah me je skapirala, odusevila se, rekla kako joj je drago sto sam srecan. Da, i otvorila mi se za neke male istopolne perverzije iz detinjstva i skole. Cvrsto me zagrlila i pitala da li znam koliko me voli. Prvi put smo bili toliko bliski. Ucvrstio sam prijateljstvo. I da, drugarica je bolje prihvatila nego drug, ali to ne zavisi od pola nego od licnosti, valjda?
Korisnikov avatar
By vanillapuff
.......Ja sam se dugo pripremala da kazem najboljoj drugarici.... I nikako nisam mogla da prelomim preko jezika da sam lez.... 1) plasila sam se da istog trenutka ne pobegne 3 bloka dalje od mene vristeci
2) plasila sam se da ne pomisli da je muvam, a onda, jos ako se ispostavi da je homofobicna, nista od naseg prijateljstva...smrc.
Ali! Jednog finog dana jednostavno nisam vise mogla da cutim, i rekla sam joj........ :fige:
Kad, gle cuda moga - ona mi rece da je to negde i pretpostavljala, samo je cekala da joj kazem.... :pokazuje:
......Od tada smo mnogo blize, ja sam sigurnija u sebe, a prijateljstvo je mnogo jace.... Eto. :obraz:
Korisnikov avatar
By bothways
Eto, ja bas imam vise autovanja drugovima nego drugaricama. Rekao sam petorici prijatelja i apsolutno svi su to prihvatili kao najnormalniju stvar. Jedino sam najboljoj drugarici rekao, i u pocetku je bila malo weird, ali je na kraju prihvatila. Sto je najgore, oduvek (a vazi i danas) sam imao vise drugarica nego drugova, ali nekako nemam neku zelju da im kazem: jedna bi se razocarala, druga bi rekla "Whatever" i prokomentarisala nesto sarkasticno, od cega bi mi se prevrnuo stomak (mnogo je volim, ali ima svoje tripove), treca bi rekla "Zar i ti?" (vec ima bar dva jako dobra gay druga), itd. Jedino razmisljam da uskoro kazem jednoj drugarici, koja me, uvek kad me vidi, pita da li sam nasao neku devojku i tako me smara pola sata (sve dok se smeskam)... Sledeci put kad me bude pitala, jasno cu joj reci ko me privlaci i da ce ona morati da se potrudi da mi nadje devojku, ako bas toliko to zeli.

Od petoro drugara, jedan je bi, a ostali su str8. Jedan (kome sam prvo rekao) je manje-vise nezainteresovan da prica o tome, dok su dvojica str8era toliko zainteresovani za moj istorijat da sam im obojici ispricao nesto sto nikad nisam pomislio da cu ikad ispricati - moju najdublju intimu (kad sam im vec rekao svoju najvecu tajnu, sta fali da im kazem i ostatak).

Sve u svemu, svi kojima sam rekao imaju apsolutno isti odnos sa mnom kao i ranije. Medjutim, s obzirom da je sve to bilo jaako skoro, i dalje je podlozno promenama... Ali imam osecaj da ce sve biti uredu, s obzirom da sam pazljivo birao kome govorim...

P.S. sorry za vadjenje tema iz naftalina, ali sam ovih dana u "autujmo se" fazonu... pa imam ogromnu zelju da pricam ljudima svasta :D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Prvo sam rekla drugu....a odmah zatim drgc....oboje su super podneli...s tim sto je ona plakala ...ne znam zasto...Meni je lakse reci drgc...ne znam zasto...valjda zato sto imam vise drgc :)
Korisnikov avatar
By Escobar
Edit: Vec sam se gore izjasnio, bas sam senilna :mama:
Korisnikov avatar
By bothways
To je tako kul... Hocu i ja gej prijatelje. Za sve kojima sam rekao (sem jednog za koga sam znao da je bi) sam se potajno nadao da su i oni "na ovoj strani". But no dice
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Jednostavno biram gay-friendly prijatelje.Ne druzim se sa homofobichnim osobama.To naravno znachi da imam 3 druga i 15 drugarica,s obzirom da su mushkarci homofobichniji.Kada sam drugovima rekao,davno to beshe,nije bilo nikakvih problema
Korisnikov avatar
By bothways
Upoznao sam sinoc jednog geja preko zajednicke drugarice... I druzicemo se... a mozda cemo se "druziti" :bouncy:
Korisnikov avatar
By new_queer
Drago mi je cuti da ima toliko ljudi koji u ovome nisu imali problema mada ne znam zasto ali mislim da je vise onih kojima nije bilo bas najprijatnije!!!

Ja zivim u zemlji homofobije a u skladu sa tim i sa homofobnim ljudima.

Da sam bio jednom sa likom rekao sam najboljoj drugarici(ziveo klise) i naravno sve je ok..podrzava me maksimalno.
Cak se i vrlo zainteresovala za celu pricu....

Pokusao sam to isto i sestri da kazem mada ona mislim da je to bolest bla bla....mada sada kada je raskinula sa deckom porastao joj je senzibilitet tako da sada na sve reaguje drugacije....ma necu nista da joj govorim.. na kraju i zasto bi....svojim stavom ne moze da me povredi jer je ja volim iznad svega!!!!
Korisnikov avatar
By Hys.
ako ne moze da te povredi svojim stavom sto joj ne kazes?
Korisnikov avatar
By proudgirl
Rekla sam svojoj najboljoj drugarici jos davno,i prihvatila je bez problema. Mada cini mi se da je to ona odavno i slutila, jer sam se uvek okretala za lepim devojkama, a ne deckima!!!
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by bothways
Upoznao sam sinoc jednog geja preko zajednicke drugarice... I druzicemo se... a mozda cemo se "druziti" :bouncy:
Iju... mi vec skoro mesec dana zajedno :D

U medjuvremenu je jos drugarica (i poneki drug) saznalo. I mogu da kazem da sam od svih njih imao jako dobru reakciju... Mada, biram kome sta govorim. :beba:
By Hans
Originally posted by Sutekh
Mislim da svi moji bolji prijatelji znaju. Svi su sooper odreagovali

Citat oca: "ma, shta me briga sa kim se j*besh, ti si moj sin i volim te takvim kakav si".

Majci kada sam rekao, ona se bila malo smorila, jer je mogla da pretpostavi kako mi je bilo teshko, ali nikad mi nije neshto zamerala.

A, prvo sam se outovao najboljem drugu, koji se u stvari prvo outovao meni, a to je bilo pre nekih 4 god. Posle je usledilo outovanje svima redom sa kojima sam se druzhio/druzhim i nikad nisam imao nikakvih neprijatnosti :P

Jedino ko ne zna je moja sestra i smatram da nema potrebe da zna, jer je pravoslavni mudzahedin pa nemam ni potrebe da joj se autujem
:cigareta:
TI SI SREĆAN ČOVEK SA OVAKVIM OCEM :)
imam druga i drugaricu,znamo se od malena...nepodobni su za to...bilo je par nagoveštaja ali sam odustao iako se dugo,dugo znamo. Ne bi oni to razumeli naprosto..
Ja sam imao sreću da na fakultetu upoznam drugaricu koja je ubrzo shvatila i razumela jer je zrelija i starija i sada najnormalnije pričamo o tome...Znate, gadan je osećaj kada vas izneveri neko na najsitnijim stvarima a spremate ga za krupne. Pored toga,znam da bi oni to istrtljali svojim roditeljima...zašto- ne razumem,ali jednsotavno znam da bi...da bi bili dobra deca ili ko zna šta...i dalje živim u uverenju da imam prijatelje...
Sa tom drugaricom razmenjujem sve priče,probleme....poverila mi se za neke svoje jako velike tajne..moj je savet da ne žurite,jer nije potrebno da baš svako zna...taj neko dodje sam po sebi...meni je feeling neopisiv i ne čini me manje muškarcem..ja sam to od rođenja... pozzz
Korisnikov avatar
By Sutekh
U medjuvremenu sam se outovao i sestri, tj, nisam joj se outovao ja, nego me je outovala pokojna keva, a to beshe pre nekih, pa barem 3 god.. Naravno, komentari su veseli :kletva:

A shto se cjaleta tiche.. Pa pazi, iskreno, sa cjaletom ne zhivim, video sam ga mozhda, 6-7 puta u zhivotu (ukupno vreme provedeno sa njim, hmm... mozhda 4 meseca za ovih 23 god), tako da bi svaka drugachija reakcija za mene bila u potpunosti suluda :) No ok od njega, shto je tako odreagovao, nije chovek sa Balkana :)
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Ja u svom razredu imam jednu otvoreno lez devojku, mislim da znam da je lez, a ona ima 10ak drugarica koje su isto lez, ili bi. Najjace je bilo kada sam joj rekao kako se lozim na jednu devojku, a ona mi je rekla kako je ta ista devojka u vezi sa njenom bivsom... Ko je tu lud?
Do sada nisam upoznao gay likove iz moje skole. Muskarci izgleda imaju veci trip od outovanja... :closet:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Imaju vecji trip od outovanja.. To je chinjenica :)

Koliko chesto vidish dve devojke da se drzhe za ruku u gradu, a koliko chesto dva mushkarca? :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Nije za ovu temu, ali sam morala da prokomentarisem..

To drzanje za ruke je cista nepravda....

Kod nas je sasvim normalno da se dve devojke drze za ruke,
ali nije normalno da se dva decaka drze za ruke..

Dakle totalna neravnoteza...

Ima jos gomila cudnih pojava, kao na primer da majke
svoje cerke oslovljavaju sa 'sine' i slicne pojave..

Prilicno bizarno za jednu Srbiju..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!