Eto, ja bas imam vise autovanja drugovima nego drugaricama. Rekao sam petorici prijatelja i apsolutno svi su to prihvatili kao najnormalniju stvar. Jedino sam najboljoj drugarici rekao, i u pocetku je bila malo weird, ali je na kraju prihvatila. Sto je najgore, oduvek (a vazi i danas) sam imao vise drugarica nego drugova, ali nekako nemam neku zelju da im kazem: jedna bi se razocarala, druga bi rekla "Whatever" i prokomentarisala nesto sarkasticno, od cega bi mi se prevrnuo stomak (mnogo je volim, ali ima svoje tripove), treca bi rekla "Zar i ti?" (vec ima bar dva jako dobra gay druga), itd. Jedino razmisljam da uskoro kazem jednoj drugarici, koja me, uvek kad me vidi, pita da li sam nasao neku devojku i tako me smara pola sata (sve dok se smeskam)... Sledeci put kad me bude pitala, jasno cu joj reci ko me privlaci i da ce ona morati da se potrudi da mi nadje devojku, ako bas toliko to zeli.
Od petoro drugara, jedan je bi, a ostali su str8. Jedan (kome sam prvo rekao) je manje-vise nezainteresovan da prica o tome, dok su dvojica str8era toliko zainteresovani za moj istorijat da sam im obojici ispricao nesto sto nikad nisam pomislio da cu ikad ispricati - moju najdublju intimu (kad sam im vec rekao svoju najvecu tajnu, sta fali da im kazem i ostatak).
Sve u svemu, svi kojima sam rekao imaju apsolutno isti odnos sa mnom kao i ranije. Medjutim, s obzirom da je sve to bilo jaako skoro, i dalje je podlozno promenama... Ali imam osecaj da ce sve biti uredu, s obzirom da sam pazljivo birao kome govorim...
P.S. sorry za vadjenje tema iz naftalina, ali sam ovih dana u "autujmo se" fazonu... pa imam ogromnu zelju da pricam ljudima svasta