Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by gothroseBiti fensi-stil zivota koji podrazumeva pracenje modnih trendova,kako u oblacenju tako i u svim aspektima zivota.Dalje-pojavljivanje na IN mestima,druzenje sa trenutno popularnim ljudima,do u detalj razradjen stil koji svakako nema veze sa novcem.Moze neko imati puno para pa izgledati kao Indira Radic a moze se imati i nesto manje para pa izgledati svetski(a nase!)kao Snezana Dakic.Sneki naime nema puno love,da razocaram one koji tvrde da ima,zena radi za malo jacu prosecnu platu i to krvavo radi,po 12-13 sati dnevno...Da je puna love ne bi se toliko maltretirala.Jeste-cesto nosi odecu sponzora ili je dobija po nizoj ceni-ali odeca se ne jede!
Ne-ja sam u nekom SVOM fazonu koga mnogi nazivaju gothskim iako ja ne volim da me bilo ko stavlja u neku kategoriju!
ps.sta uopste znaci "biti fancy"?
![]()
Ja sam goth i zato sam cudna,interesantna i posebna?! S tim sto zboravljas da pored tebe ima jos mali milion teen goticharki,jos chudnijih od tebe!Vas dve se bash ne GOTHivite. Na svakom mogucjem threadu se prepucavate, ccc.
Originally posted by bambolaMislim da je pitanje jasno...
Da,da bas te zanimalo koliko ljudi ovde znaju...Da si stvarno to htela da saznas tako bi i napisala-sta mislite,koliko vas zaista zna sta znaci taj termin?
Sta se izvlacis...Zasto bih se izvlacila i pravdala bilo kome po pitanju svog oblacenja tj stila oblacenja?
S tim sto zboravljas da pored tebe ima jos mali milion teen goticharki,jos chudnijih od tebe!
Originally posted by SutekhZnam tacno na sta mislis...A o tome i pisem,samo ocito nisam najjasnija ni onima koji me znaju...
... goth devojke. Pritom ne izgledaju kao da su izashle iz groba ili kao da su sishle sa tornja Notr Dama, vecj jednostavno furaju neki fazon 80ih.
Originally posted by deniNe.
Po rezultatima ankete, najbrojniji su oni koji nisu fensi, a u stopu ih prate oni koji preziru taj fazon....
Ima li nade da se ova obeshrabrujuca statistika promeni?
Originally posted by *deni*
Da li ste, u klasicnom smislu, fensi ?
Pod klasikom podrazumevam ono sto su:
Bosko
Sneki Dakic
Sani Armani
Luna Lu
Isidora Bjelica
Vendi
Ceca Raznatovic
Ako se pronalazite u bilo kojoj od ponudjenih varijanti, glasajte za opciju jedan.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!