Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Markky
Ja sam vec isao do Gold Coast 14 dana,a mozda odem do Tajlanda u Decembru.
Korisnikov avatar
By Loni
Ja sam svoj godisnji odmor iskoristio i bio sam (ako neko ima sklonost da umire od zavistinek ne cita dalje) u Portugalu, Španiji i Italiji cheljadi moja.

Odnosno u Portugalu 7 dana, a usput (jer se do tamo putuje autobusom 3 dana, sa stajanjima u Italiji i Spaniji po 8 sati), video i španski (baskijski) grad San Sebastijan, koji je jedan od najlepših letovališta na svetu, kao i italijansku Savonu, koja se nalazi izmedju Djenove i San Rema.

Portugal je vrlo interesantna zemlja. Mora im nije baš mirno i toplo i ne znaju engleski ali mi se tamošnja atmosfera dopala.

Šta reci u tako malo reci?

Nadam se da ce forumaš Nbegi prikljuciti ovoj temi jer i on je putovao sa mnom. (Uhvatio Portugalca, ja Holandjanina)
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Olele. Svratih samo da pozdravim drage forumashe.
Pre 2 dana sam stigao iz Blgarije, pokusavam da se naspavam i odmorim, za 23 dana sam radio sve, samo se nisam odmorio.
Izvinjavam se onima kojima sam rekao da se vracam 3. avg., trebalo je da se vratim tad, ali sam produzio 'odmor' jos 10 dana, bio u Nesebaru, Suncevom Bregu, Obzoru, Varni, Chajki, Zlatnim Pjascima, Balchiku, Albeni, proveo se nikad bolje, upoznao gomilu gejeva from all over the Balkan, navatao 2 Makedonca i 3 Bugarina, u Varni sam se bio odomacio, po gradu su vec pocele da mi se javljaju poznate tetke iz kluba, cim cuju da si Srbin svi zabalave. U poredjenju sa nasim klubom, njihov je mnogo bolji, sredjeniji, veci, trandze su lepse i prijatnije od nasih, muzika ne moze da se poredi s onom iz X-a, gejevi su mnogo opusteniji i slobodniji, steta samo sto je retko ko str8 looking.
@tramp
Nadam se da nisi mislila da su me stvarno kidnapovali. :kiss:
Cujemo se ljudi, odoh da odmaram. :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!