Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Kittrie
a a asexualna???
bi je, bi je... ja :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
bi je , bi je, JA...
naravno, kao i svi normalni ljudi...i ja, kad sam bila normalna...
:D
Korisnikov avatar
By Moa
I ja bi je i ja bi je.E da zaboravila sam da kazem,volela bih da budem i sa Memlom ali samo u nekoj ludoj seksualnoj fantaziji gde ona mene vezuje,gricka mi bradavice lize me svuda gde to ne treba da radi a ja vicem ah memla toooooo memloooooooo.Dakle na listu stavljam i Memu
Korisnikov avatar
By Kittrie
hahhahahahahhaha
joj, napal'la sam se,bas sam se napal'la...
qq, ja bih se verovatno potukla sa njom koja bi vise koju, jer mi deluje kao neki domino tip, a ja ne bih mogla biti ni malo mirna pored nje, tako da nista ne bi bilo od sexa, nego bi zavrsile u hitnoj ( za sex) !!

vrat, vrat, sake, guzaaaaaaaaaaaa
a da ja odem da spavam??

ops, ovo nije tema, daj odgovor , postavi pitanje???
:smeh:
Korisnikov avatar
By Moa
Nije,ali moze da se protumaci i tako,pricamo o profilima zena sa kojima bi bile,kao da smo neki god damn fbi profajleri :lol:
A seme Memle ti se nisi izjasnila sa kime bi bila,koji je tvoj profil sem da bude zgodna i sexy to znam,i da ne bude baba jelte i to znam.Ajde ustvari vi ste sve offtopicarile ovde jedino sam ja stavila ontopic jedan post :dude:
Korisnikov avatar
By EYA
ti si neukad bila nourmalna ? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by EYA

kako ide ono, ja i eya se znamo milion godina i znas li ti koliko puta smo mi bile mirne??
- i pogledaj se sad !!

kako ide????????????
Korisnikov avatar
By m..
Uh, propustila sam zabavu. :roni:
Korisnikov avatar
By tramp
eh kad spavas sta ce ti to :shocked:
Korisnikov avatar
By m..
Nisam spavala, no sam se komirala od piva, na ovim vrucinama i ne mogu drugacije da zaspim... Uh.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Bas ste razglabale mile moje.Ako,ako a Dusicu da pohvalim sto je ubacila i muskraca u izbor
Ili jesi ili nisi.....Dusica :kiss:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Skyen
A ja se pitam sto raid ne radi na komarcima. Pa on ubiva muhe, a komancerosi mene :lol:
Uzmi autan, sinoc sam imala agresivca (onaj sto zuji jace i glasnije i slece na svake 2 sekunde negde na tebe, i pregladneo je kao ris, vampir mali) i stavila autan u stiku, tipa pa 2 pruge po svakoj ruci i nozi, komarac zunzao jos 2 sekunde, skapirao otrov i nestao, samo se nadam da nije uspeo da mi izujeda macku.
Korisnikov avatar
By Skyen
Tnx for tips. Probacu. Mada sam se vec i navikla na male predatore. Ali posto se vec neko vreme kanim da dam krv u humanije svrhe, moracu da je iz visih ciljeva branim do poslednje kapi.
Korisnikov avatar
By Frizerka
E samo zenke ujedaju, a ti si je oterala:smeh:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by EYA

kako ide ono, ja i eya se znamo milion godina i znas li ti koliko puta smo mi bile mirne??
- i pogledaj se sad !!

kako ide????????????
nisam bas sigurna da znam od reci do reci, al situlacija je bila nesto tipa:

ona- ma ne znas ti eyu kakva je kad ste same... opasna je
ti- ma daj, bila sam ja nasamo sa njom sto puta i evo... (smesak i pogled u mene)
ona- (samo se ubaci u tvoju recenicu i s osmehom pogleda u tebe) i evo, vidimo te sad (sto je aluzija na tvoju proulupanost tih dana, pa kao to je sve posledica onih 100 puta...)

kako god da je islo, bilo je bas souper :lol:

:katakombe: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by EYA
Originally posted by EYA

- i pogledaj se sad !!

kako ide????????????
nisam bas sigurna da znam od reci do reci, al situlacija je bila nesto tipa:

ona- ma ne znas ti eyu kakva je kad ste same... opasna je
ti- ma daj, bila sam ja nasamo sa njom sto puta i evo... (smesak i pogled u mene)
ona- (samo se ubaci u tvoju recenicu i s osmehom pogleda u tebe) i evo, vidimo te sad (sto je aluzija na tvoju proulupanost tih dana, pa kao to je sve posledica onih 100 puta...)

kako god da je islo, bilo je bas souper :lol:

:katakombe: :pucaodsmeha:

ah, ljubavi, hvala :bouncy:

kakva prolupanost ?? :eya:
ja bas bila mirna. :eya:
sintezijum bleyaze mentalnog i onog sledeceg, fizickog bese nivoa igrica? :eya:
nikako nisam prolupala, nego ste mi stavili listice u pice :wtf:
ok, svidja mi se shirley. :eya: a i memla. :eya: pa sta sad? :eya: a bo'me sam aseexualno latentno blesoseyualna latentna lezbejka :eya: , i znas, kako sve to ide... pice , pa kolac, pa ti nesto drobi u pitu. :eya: toutalni trip je kad se probudis ujutru i shatis da si kresnula nekog bogatijeg od dalaj lame. :eya: zar ne? :eya: jer, ako cemo da se pozabavimo sama posteljina je bila dovoljna za uzdizanje mog ega u tomahavk visine. :eya: jebi se :eya: , znaci sve najbolje :eya: !!

toutalno mi se ne sere, a moram, mnogo sam jela :eya:
Korisnikov avatar
By EYA
znauci nemo' vishe da jedes :burner:
Korisnikov avatar
By Kittrie
:eya: moram :eya: inace :eya: ne :eya: bih :eya: nikad :eya: srala :eya:

:wcsolja:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hohohoho , kaze santa c. svojim sexy glasom obavije te kao vetar i potopi ki val na okeanu koji sadrzi milijarde utopljenih dusa od tuge neobjasnjivog porekla i oblika boje krvi koja tece uz nas samo ponedeljkom dok ostali cekaju na autobuske karte u redu koji postaje sve duzi trag na mojoj kozi dubine svicu svakog dana perem zube a oni su dragulji sa bizuterijom u ratu mozda i sa herc damom bih bila

i j'opet :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, trebalo mi je 3,5 min da ovo otkucam i posaljem, znaci da sam stvarno umorna i da mi je slam net. sranje
ovde sme da se psuje, levo (right) ???
Korisnikov avatar
By EYA
sme, ali saumo sreudom, znauci ok je, psuovi dou mile voulje :eya:
Korisnikov avatar
By Kittrie
u :eya:
jebem :eya: ti :eya: sve :eya: kak :eya: su :eya: ova :eya: fuckin :eya: smrdljiva :eya: proseravanja :eya: kul :eya: ne :eya: ko :eya: neki :eya: kurac :eya: u :eya: cetvrtak
Korisnikov avatar
By Kittrie
mislim :eya: jebeno :eya: cujem :eya: komsijin :eya: alarm :eya: !!
SRANJE :eya: !!
Korisnikov avatar
By EYA
kourac ? :bleya:
Korisnikov avatar
By Kittrie
what :eya: about :eya: (k)meeeeeeeeee??? :eya:
kylie :eya: na :eya: mtv! :eya:
Korisnikov avatar
By EYA
to je bio moj alarma, zvouni ti u glauvi , i znak da ja mouram da paulim jer zvouni alaramtor :love:

:eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :skorpija:
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa :eya: zasto :eya: ti :eya: mislis :eya: da :eya: ja :eya: stauvljam :eya: ouve :eya: smajlije :eya: LOL
pih, :eya: oupet :eya: ste :eya: me :eya: drougirali !!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!