Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

zanima me, kad u razgovoru spomenete (iz bilo kog razloga) neku osobu sa kojom ste nekad bili u nekakvoj vezi, kako je referencirate? da li kažete moj/a bivši/a, prijatelj, poznanik, nešto ?etvrto? zavisi li to od raspoloženja, od sagovornika i sli?no, pa nekad za istu osobu kažete bivši, a nekad je to samo neko nebitan?

ja nemam definitivan stav po tom pitanju. nekad bivši zvu?i previše nostalgi?no, a poznanik isuviše neprecizno, dok je prijatelj pravo preterivanje...

any thoughts?
Korisnikov avatar
By unic0rn
zavisi od kontesta u kome pricam.. i naravno kome pricas...

uglavnom kazem bivshi ili ex to je malo manje nostalgicno jelte il smislim neku sintagmu u trenutku...

ako pricam nekome str8 onda kazem poznanik :) )
Korisnikov avatar
By spark
ako osoba sa kojom razgovaram zna ko je u pitanju, pominjem ime ili nik, ako ne zna, kazem joj status vazan za tu pricu...

ako je vaznije da li mi je to prijatelj od cinjenjice da smo bili u odnosu "akanje sa obavezom" onda kazem prijatelj, ako je za pricu koju pricam vaznija cinjenica da mi je "bivsi" od trenutnog statusa u kome smo, onda kazem "bivsi".

valjda tako radim.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by spark
ako osoba sa kojom razgovaram zna ko je u pitanju, pominjem ime ili nik, ako ne zna, kazem joj status vazan za tu pricu...
:up: upravo tako....uglavnom spomenem ime (a to radim i iz postovanja prema tim osobama.....ne svidja mi se ono EX, zvuci bezveze)......mislim ovde ionako svi sve znaju...tako da nema potrebe da bilo sta objasnjavam....
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by 2Q2Bstr8

ja nemam definitivan stav po tom pitanju. nekad bivši zvu?i previše nostalgi?no
zavisi kako intonarash rech bivši koju inache i sam koristim
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by zbunjena
......mislim ovde ionako svi sve znaju...tako da nema potrebe da bilo sta objasnjavam....
na zalost je tako
cak , neki znaju i mnogo vise od mene u vezi nekih situacija :smeh:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by EYA
Originally posted by zbunjena
......mislim ovde ionako svi sve znaju...tako da nema potrebe da bilo sta objasnjavam....
na zalost je tako
cak , neki znaju i mnogo vise od mene u vezi nekih situacija :smeh:
pa da......vidish meni je nekoliko ljudi reklo da sam ja sada u "HAPPY VEZI" :puzzle: :wtf: pa ovaj....molim dotichnu (ili je mozda i doticni) da mi se javi, pa da mi sreca bude potpuna!!!

:tepih:
Korisnikov avatar
By EYA
aman zeno, vec smo utvrdile da se ta glasina prosirila od naseg sexa u satoru za vreme exitaje... sha se sad cimas, u ljumbavi smo i .

meni je samo cudno sto sam ja to tek od tebe cula... mora da sam zaboravila detalje, al znam da nam je bilo lepo :D
Korisnikov avatar
By zboO
:lol: :lol: :lol:
...ni ja se ne secam, i meni su rekli....meni je onaj udar u glavu pomutio zdrav razum, eb ga....ali ako ti kazesh ta je tako, ondaK je tako i tacka...
sha se sad cimas, u ljumbavi smo i .
ZIVELA LJUBAV!!! :love:
Korisnikov avatar
By Draco
Ma otkud znam?! Zavisi od svega gore navedenog i jos svaceg neceg..
Korisnikov avatar
By Gothrose
Zavisi od osobe sa kojom pricam.Bivse zovem po imenu kada pricam sa nekim ko je u toku stvari.Ako ne-dodam "ex"ili redje "bivshi"-"XY,moj ex.."

:lukavi:
Korisnikov avatar
By tramp
imenom osim ako za pricu nije bitno da je bivsa a imam ih par koje su dragi prijatelji pa ih tako i zovem .. dakle sve zavisi ...
Korisnikov avatar
By HARP
Nikako...
Ako se povede tema o toj osobi kažem po imenu...
Za mene prošlost ne igra nikakvu ulogu,ja samo gledam budu?nost...
Od prošlosti koristim samo iskustvo...
Korisnikov avatar
By bigirl
Kažem bivši ili bivši bivši ili bivši bivši bivši da bih nekako nazna?ila period kad smo bili zajedno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne opterecujem se tim pitanjem i smesna mi je dramatika koju mnogi vole da unesu u izgovaranje reci "bivshi".
Prosto kazem ime i prezime.
Korisnikov avatar
By Moa
Uglavnom kazem po imenu pa onda pocnem da objasnjavam celu nasu vezu i raskid pa onda pocnu da vicu da znamo smorila si nas sve sa njom ne moras opet da pricas o tome,ali nemam nikakav nick za njih,jednu sam jednom nazvala kuckom u jednom razgovoru ali me je stvarno iznervirala.
Korisnikov avatar
By m..
Uh, zavisi da li su mi prijatelji, jer dosta to jesu... nemam pojma, pravim konfuziju, malo ih zovem bivsim, malo prijateljima... nemam ideju.
Korisnikov avatar
By mirth
Nikad ne kazem ime ako ta osoba nije prisutna. U zavisnosti toga koliko je za pricu relevantan moj odnos sa datom osobom upotrebicu termin "bivsi/a", "neko koga znam", ili slicno.

Inace bih se osecala kao da pricam pricu o datoj osobi, sto bi po mom shvatanju bilo poprilicno inappropriate, umesto o mom licnom dozivljaju nekog dogadjaja/anegdote/osobe/ili sta je vec u pitanju.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ako su vredeli kao ljudi,spomenem ih imenom uz dodatak moji bivsi,a one bezvredne ni nespominjem.Necu da ih vadim iz zaborava kada sam ih tamo sa mukom usadila.
By fencysmurf
saradnik na projektu ili prijatelj projekta, zavisi od statusa...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
u 70,4 slu?ajeva "bivši" ... 27% "EX"; a 3,6% ostalo

1% otpada na grešku u sabiranju :nerd:
Korisnikov avatar
By Dina
Bivsi. Ime pazim da ne pomenem, narocito za najznacajnijeg bivseg... To zato sto mi se par puta dogodilo da naletim na nekog koga i on poznaje (poznavao) i to me je samo bespotrebno opteretilo...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
uvek kazem moj bivsi decko
a za jednog kazem "moja bivsa najveca ljubav"...

:hekla:
Korisnikov avatar
By *deni*
E, da...Ima jedna osoba sa kojom sam imao pretezno seksualnu vezu. E , tu osobu zovem SEKSIC.
Ostale po imenu i prezimenu.

:pas:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Hipatija
Bivsi. Ime pazim da ne pomenem, narocito za najznacajnijeg bivseg... To zato sto mi se par puta dogodilo da naletim na nekog koga i on poznaje (poznavao) i to me je samo bespotrebno opteretilo...
Ajoj... desilo se to i meni par puta. Bože, kako glupa situacija onda nastane... :vruce:
By APACH
prijateljima, kako drugacije????
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!