Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li vam je smesno kada neko,recimo, kaze:

"Cuo sam se sa Pitomim oblakom, on ce otici po Ljubicastu suzu, a onda svi idemo do operativnog kadra...."

Smesno, zar ne?
Bas sam sa Diogeniusom pricao na tu temu i toliko smo se smejali, da nas je stomak zaboleo....
Dobro je da jos niko nije odabrao nick "ruzicasto prasence", jer bi tek onda nastala komendija... :cheer: :hyper: :yay:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Preferiram imena, ali ponekad ih ne zapamtim, ili su dupla pa je mnogo lakse koristiti nickove:)
Korisnikov avatar
By KiWi
meni je slatko kada spark kaže.. kiwi ovo, kiwi ono... on jako lepo naglasi w u re?i kiwi ... prosto odjekuje u ušima... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... a druge pamtim po nikovima.. jer Vlada, Aleksandara, Ivana ima koliko ho?eš ... a baš i prezimena da im pamtim.. bilo bi previše.. lakše je upamtiti nik

Što se ti?e teme, mislim da je slatko kada se koriste nikovi ... ja muziku od Avalona ?uvam u folderu Avalon a od statusa (logi?no) u folderu Status ... i moja šveca kad 'o?e da pusti neku mjuzu uvek pita ko su ti peva?i .. a ja kažem: ''Draga moja to su oni iz Granda, ne slušaš ti to :) ''

Ume da bude veselo kada se nikovi koriste..
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pizdim kad ljudi koriste virtuelne identitete u svakodnevnoj komunikaciji! :mad:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by 2Q2Bstr8
pizdim kad ljudi koriste virtuelne identitete u svakodnevnoj komunikaciji! :mad:
Pa mrzis zbog svog nicka,eto recimo nadjemo se ja i ti kod Miletica da odemo na kafu i ja pocnem da vicem za tobom ej tu kjut tu bi str8 ej ti sto nisi str8,aloooo,mislim pola centra bi se okrenulo da vidi kako taj gay mladic izgleda,dok meni to ne smeta,mene svi zovu po mom virtuelnom identitetu,cudim se i zasto :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Ja sam Gox,to je prosto,a i ovako me zovu Gox,lakše je i lepše zvu?i od Goran.A i strancima lakše da ga zapamte :)

Bilo mi je samo smešno kada drug upoznao jednu devojku sa foruma,kaže prišla mi je i rekla:Ja sam "zbunjena"... :)

Zbunjena :kiss:

Jao zamislite kada bi se neki ljudi sa chat-a zvali po nick-u po gradu,zamisli:

Hej "Aktivan24",a to si ti "pasivan20",ma evo bio sa "kuronjom" do "Blesavog",ti? Ja idem da se nadjem sa "kitom20cm"..... :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by operativni kadar
Originally posted by Morgan Le Faye
:drkanje:
pa ti mene ne voliš :kopanos: :alikako:
otkud ti to:doktor:
Korisnikov avatar
By *deni*
I da li je neko, inspirisan ovom temom, resio da promeni svoj nick u "ruzichasto prasence" ?
:smeh:
Korisnikov avatar
By Moa
Imala sam neku drugu zivotinju na umu,razmisljam da promenim nick u Latentni Zmaj
Korisnikov avatar
By Gothrose
Takodje...
A isto tako sam i navikla da 'live' pri upoznavanju kazem svoje pravo ime.Najgore mi je kad me neko onda zbunjeno pogleda i sve vidim nesto ceka..."Gothrose" :rool: .Ok,jeste na neki nacin normalno jer Jelena nikom nista ne znaci(a sa nikom te ljudi "ukace" sa tvojim postovima) ali mi je stvarno nekako glupo...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Sutekh
I moje ime i nick su podjednako neobichni, tako da mi je sve jedno kako me zovu :P

Ali da, jeste malo, ono.. Kao da smo neki tajni agenti pa se zovemo po code name-ovima :) :lol:
Korisnikov avatar
By m..
meni egipatska bozanstva najrulaju. Ali Direktor, Grandova Pevaljka i Operativni Kadar su neprevazidjeni.
Korisnikov avatar
By *deni*
Slazem se da je Grandova Pevaljka bas "krvav" nick, ali su jos "krvaviji" nickovi Melanija Bugarinovic i ZaZa Gaborka.
Secate li ih se?:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Jep, secam se Zaze.
Korisnikov avatar
By *deni*
A Melanije Bugarinovic seca li se iko?

:pas:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Dušica
Pa mrzis zbog svog nicka,eto recimo nadjemo se ja i ti kod Miletica da odemo na kafu i ja pocnem da vicem za tobom ej tu kjut tu bi str8 ej ti sto nisi str8,aloooo,mislim pola centra bi se okrenulo da vidi kako taj gay mladic izgleda,dok meni to ne smeta,mene svi zovu po mom virtuelnom identitetu,cudim se i zasto :lol:
ja volim svoj nick, ali i svoje pravo ime. prosto smatram nekulturnim upoznavanje gde mi se tip/cura predstave nickovima sa foruma. prvo što mi proðe kroz glavu je - alo, bre, imaš li ti život??? :puzzle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
hmmm pa da, ali i ako ti kaze samo ime neces ni skontati ko je i sta je :)

ja zato uvek kazem ime pa nick i ondi svi kazu AAAAA ti si taj
:smeh:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by deni
A Melanije Bugarinovic seca li se iko?

Jel to neki Maxoriov alter ego?
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemam pojma, znam samo da mi je to - Melanija Bugarinovic - bilo upecatljivo i smesno !
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by deni
Da li vam je smesno kada neko,recimo, kaze:

"Cuo sam se sa Pitomim oblakom, on ce otici po Ljubicastu suzu, a onda svi idemo do operativnog kadra...."
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
qq, da to cuje neki normalan svet ko zna sta bi pomislio, bozemeoprosti, da smo neka sekta pu pu pu :pop:
By Mudolog
Zove me majka telefonom u autobusu i kaze "Sine, di si?" Reko"Evo ispratio sam Pitomog oblaka pa idem kuci..."

"Nisam te chula? Jao konachno malo oblaka, ova sparina je nepodnoshljiva..."

Zamalo da je pitam : a ko je Sparina?
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by Diogenius
Zove me majka telefonom u autobusu i kaze "Sine, di si?" Reko"Evo ispratio sam Pitomog oblaka pa idem kuci..."

"Nisam te chula? Jao konachno malo oblaka, ova sparina je nepodnoshljiva..."

Zamalo da je pitam : a ko je Sparina?
Aaaaaaaaaaaaaaaha ha ha ha ha ha ha ha ha

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da stvar bude jos uvrnutija, mi smo navikli na takvo oslovljavanje, pa nekad i nismo svesni kako to zapravo cudno zvuci:

"-Sjaj u oku- i -SUNNY GIRL- ce nas cekati na cosku, a onda bi trebalo da nam se pridruzi i -bombica-, pa idemo da pokupimo -pticicu-..."
:wow:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!