Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Moa
Nemoj draga,neka ovo bude open mind pokret,bez vodje i obelezja.Vidis da je zarazno i ovako zamisli jos da je sekta
Korisnikov avatar
By EYA
bolje ne:odbij:

i ovako misle da smo sve tri (mozda i jos pokoja) prsle i da samo bleyimo :D
Korisnikov avatar
By tramp
sramota :durenje: ja sam asexualna ovaj mesec sto moram a vi po izboru...pih... strasno :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Moa
Pa izboru dabome,necu da dopustim sebi da volim,da ljubim nekog,to slabi bice,slabi mene kao licnost,postanem zavisna,postanem sva raspekmezena,a opet sve to radim,i volim ludo i iskreno.
Korisnikov avatar
By EYA
oooooo vid i trampolina se pridruzila bojkotu kexa :cool:
Korisnikov avatar
By tramp
sta ova gore prica o ljubavi :durenje: ja pricam o sexu koji moram da bojkotujem :rida: jer nemam vremena :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Moa
Pa seks mozes imati kad god hoces sa kime god hoces,on je nebitan,mogu ja jebati i tebe sada a nemam trunke emocije prema tebi,mozes i ti sebe i bice ti super lepo,a ljubav je nesto drugo :sunce:
Korisnikov avatar
By EYA
ja danas ne znam ni o cemu ja pricam, a kamoli vi ostali :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
e duco, ajmo da porastemo ??? :kiss:
bweeeeeeeeee, nisam ja zato asexualna!! ima i tu neke istine, ali nije poenta u bolu ili ne znam cemu, to je ok jer se iz toga uci postajes jaci, a ne zavistan ili tako nesto- to i nije prava ljubav;
btw, posto me nisu pitali da li zelim da budem asexualna, nego se samo dogodilo, najblize izboru bi bilo da je to odradila moja podsvest! ma bre treba mi da budem malo sama sa svojim glasovima... bez nekog sexy body da me distractuje, mene , vko zivotno fokusiranu na bitne ciljeve...

neka me neko zaustavi, prosracu svoja crevaaaaaaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By tramp
ne mozes ti mene sad trebalo bi ti bar 15tak sati do mene a ja cu do tad biti na poslu zato ne kreci sad nego za 5 sati da stignem kuci s posla i po mogucnosti se istusiram pre sexa

a za ljubav mi ne treba vremena pa to praktikujem iako nemam vremena za sex :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Moa
@kitt
Pa znam da nisi zato aseksualna upravo sam ti pricala sat vremena zasto mislim da si aseksualna i ti si se slozila samnom odrasti mlada lezbejko :kiss:
A to da ni treba telo koje ce te odvlaciti,rado cu da ucestvujem u pokusu gde cu ja da budem gola a ti probaj da me ne dotaknes :D
Korisnikov avatar
By EYA
ja bih mogla taj testopokus da prodjem :yay:
Korisnikov avatar
By Moa
Znam da bi mogla,raspolozenje ti sve kaze :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa ok, cekam nesto ili nekog pa cu da se sexualisem, ali je poenta u okretanju ka sebi , jer ocigledno da nisam dovoljno snazna da se oduprem takvim pozeljnim uticajima, (sta cu kad sam drolja), pa zarad mog daljeg hipotetickog duhovnog sazrevanja moram se odreci tih spoljnih prijatnih uticaja i naci dovoljno mira i lepote u sebi !! autoerotika, baaaaaa
a sta rece, ti gola , a ja radim sta? :sladoled:
Korisnikov avatar
By Moa
Ne nisam rekla da sam gola samo rekla da cu za 30 sekundi biti sa spustenim gacicama i da mislis o tome.I ostavi taj sladoled ima puno boljih stvari za lizanje,ali o tome bi ti mogla mene da ucis ja sam vise slucaj za :psiholog:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Dušica
Znam da bi mogla,raspolozenje ti sve kaze :)
ma ne zbog njega!
ni najmanje moje raspolozenje nije uzrok toj retkoj sposobnosti koju sam stekla mukotrpnim bleyanjem... upravo obrnuto, moje raspolozenje je proisteklo kao logicna posledica moje blesexualnosti :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By tramp
blegicna posledica
Korisnikov avatar
By Kittrie
hahhahhahha
ok
prvo ste asexualne, pa me prozovete blesexualnom , pa se deklarisete tako... sta sam ja, dezuni idol za idiotije u 8 ujutru??? :jerry:
Korisnikov avatar
By Moa
Tema je profil zene,pa evo da dam konkretne primere.Primeri su EYA,tramp,kittrie,Sutekh...Recimo neki od ljudi sa kojima bih mogla da budem na intelektualnom planu su dosta jaki sto meni odgovara a i zgodni.Zadovoljni svi sad?
Korisnikov avatar
By tramp
blesexualnost se siri planetom
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Kittrie
sta sam ja, dezuni idol za idiotije u 8 ujutru??? :jerry:
yap hanny, to ti je cista blegicna posledica bleyne kacije :smeh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
a izvalite duci koja za profil zene ubacuje sutheka, LOL
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by tramp
Dušica
:hail2: :jezik: :maca:
Sta ti sad ovo znaci,obozavas me sa sve svinjcetom kao zadnjim smajlijem (ne to nije maca to je svinja) :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
izavalile smo, extra trip , mis;im da ce se i njemu svideti :D

:eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ej, pa kako da izgovorim da sam blesexualna kad sam pijana???
ljudi ce samo da cuju da sam sexualna i onda ce da me siluju , a a asexualna???
Korisnikov avatar
By Moa
Dobrou,trampolina me nesto zeza sada,oprosticu joj spasla me cyber sexa nocas bila je tu da caskamo :lol:

Ja se izvinjavam sto sam stavila Sutekha u profil zene ipak je on musko hahaha ali kad mi je sladak a pitanje sa kime bi bile,pa ima nas koje smo i biseksualne valjda mozemo da kazemo i tipove sa kojima bi bile.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!