Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Bvlgarijev au the blanc, nista drugo mi se nije svidelo... Kada ponestane koristicu Diorov Dune - muski, ali mirise fenomenalno na meni...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
trenutno imam (i koristim) Hugo Boss lopticu, Gautlier Le Male, D&G (onaj mali žuti prelepi), Armanijevu Maniu i neki Cathrine Lancoom (valjda se tako piše) koji je odli?an, ima miris dinje... ovi svi savršeno upotpunjuju moj izgled. a planiram da proširim (obnovim) kolekciju, ali nemam pojma šta bih uzeo. mora?u da razgledam...
Korisnikov avatar
By Oziris
Dodala bih jos da su mi jedni od omiljenih i Aqua di Gio - Armani, i Higher - Dior
By Shoplifter
Originally posted by argentum_inf
str8-zeleni.. :lol: :lol: :smilegrin:
morbidno..
mrzim te!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ja sam kupio taj str8 after shave - adventure, ako se ne varam. korak po korak... :lol:
By argentum_inf
nemoj da me mrzis,bar mirisemo isto.. :lol:

i,naravno,korak,po korak..a i sta fali str8-u,bas lepo mirise..hmmm..
Korisnikov avatar
By Frizerka
Naomi-Exult, Kenzo , J`Dore.......... ma sve ih volim i samo ih kupujem

"Kad cujem korak tvoj,sa sebe skidam sve,na meni bice samo kap parfema".............

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Escobar
:sise:
Armani mania
i the favorite one-Paco Rabanne- Ultraviolet
By sablebomb
Do sada moji najdrazi parfemi su:

Spark Seduction Liz Claiborne
Very Sexy for Him Victoria Secret
Korisnikov avatar
By Gothrose
Dobila Davidoff "Cool Water" taman na vreme jer sam CD "J'adore" potroshila.
No,sve mislim da cju da se vratim na D&G "Light blue",nekako osecjam da mi stoji a i pali :D

:lukavi:
Korisnikov avatar
By one of the people
moja kolegica svaki dan na poslu lansira
samo njen "preprženi pasulj"

da ti pamet stane ... :bljak:
By High Maintenance
na prvom mestu Armani Mania pa onda Paco Rabbane Ultraviolet i Just Cavalli Him
Korisnikov avatar
By Oziris
Pre par dana kupila Premiere Jour - Nina Ricci.... just love it!!!
Korisnikov avatar
By IriS
verna sam neodoljivom 212 Carolina Herrera, dugo sam tražila parfem koji najbolje ide uz moju ličnost i kad sam ga pronašla, neću da ga menjam :yes:
Korisnikov avatar
By Val
Jos uvek ne menjam. CK- Be :mljac: i jos poneke povremeno. DG, Chanel, Ralph Lauren, Jil Sander...
Korisnikov avatar
By Skyen
Skorije kupila Hugo Bossa Shimmer Edition for W, not bad at all
Ali jos uvek neprevazidjeni su mi Escada Sport i Kenzo beli

Btw, odlepim kad neko mirise na Freyu, tako mi prija taj miris da to nije normalno
By littlejohn
Originally posted by _Osiris_
Dodala bih jos da su mi jedni od omiljenih i Aqua di Gio - Armani, i Higher - Dior
Zbog Aqua di Gio me spopadaju cice na faxu (upomoc!!!). Naravno, u poslednje vreme nosim pretezno Noa pa ko voli nek izvoli da ponjusi... ;)
By littlejohn
Ubedljivo najlepse parfeme ima Laura Biagoti... U principu, bitno da je skup. Mrzim jeftine toaletne vodice koje uglavnom ljudi kupuju...
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by littlejohn
Ubedljivo najlepse parfeme ima Laura Biagoti... U principu, bitno da je skup. Mrzim jeftine toaletne vodice koje uglavnom ljudi kupuju...
A ako kupujes parfeme kod nas, i dajes mnooogo para za njih, odusevi te oglas u novinama " Kupujem ambalazu original parfema", a znala sam likove koji su rasturali "original" parfeme po 200 din, a musterije su im bile mnoge parfimerije iz Beograda (bili su u stanju da utope sleper toga za nedelju dana), pa ti vidi
Korisnikov avatar
By Vlada T
YSL M7
+
Gucci Rush

(Uzgred, ovo je recenica koju sam pronasao na netu: M7 is YSL's first mens fragrance launch from perfume guru Tom Ford. Sad mi jasnija veza).

Clinique Happy

Joop! (tradicionalne, proverene vrednosti)

Issey Miyake L Eau Bleue

Burberry Weekend
By littlejohn
Originally posted by waterlily

A ako kupujes parfeme kod nas, i dajes mnooogo para za njih, odusevi te oglas u novinama " Kupujem ambalazu original parfema", a znala sam likove koji su rasturali "original" parfeme po 200 din, a musterije su im bile mnoge parfimerije iz Beograda (bili su u stanju da utope sleper toga za nedelju dana), pa ti vidi
Italija i Hrvatska rivijera. Iskljucivo.
Korisnikov avatar
By shumadinac
Obožavam parfeme, ali sad da bi dao na to neku suludu sumu novca-ne pada mi napamet!Kupim ono što mi se sviða bilo da je toaletna voda ili pravi parfem.Imam Bossovu kuglu i dojadio mi je tako da ga špricam bezveze, i Diorov Fahrenheit koji je fenomenalan.Ostalo su toaltne vodice za svaki dan:skoro sam potrošio Puma Jamaica ( i kupi?u ga opet), onda Puma Flowing i novi Tom Tailor...i na poklon sam skoro dobio Newyorker koji i nije nešto...:zen:
Korisnikov avatar
By Extrayung
Ja trenutno koristim novost iz "oriflame" parfem se zove "NOMADIC" I LUDILOOOOOO JE
Korisnikov avatar
By radoznala
PARFEMIIIIIII!!!!!! MMMM i like it!
Obozavam stvarno, i hvala bogu pa je sestra ukapirala da mi ne salje neke gluposti koje u zivotu necu obuci i prebacila se na PARFUMES!
DG, DIOR :love: :love: :love:
Miracle, eternity....:love:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!