Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Eksperimentalna vakcina protiv nikotina pomaže puša?ima da se odviknu od cigareta, saopštili su švajcarski istraživa?i, a prenosi Fonet. Iako su potrebna opsežnija istraživanja, prvi testovi pokazuju da je 40 odsto puša?a uspelo da se odvikne od pušenja u roku od šest meseci posle primanja vakcine, kažu nau?nici. Firma "Sajtos" iz Ciriha planira tre?u fazu ispitivanja ?iji je cilj da pokaže da vakcina, koja na tržištu treba da se pojavi do 2010. godine, nije samo sigurna, nego i delotvorna, rekao je direktor firme doktor Volfgang Rajner. Na sastanku Ameri?kog društva za klini?ku onkologiju doktor Žak Kornuz, sa Univerzitetske bolnice u Lozani, rekao je da se vakcina bazira na bakteriofagima, vrsti virusa koji napada bakterije. Sajtos je pronašao vakcinu u koju je ugraðen deo proteina virusa koji je geneti?ki reprogramiran tako da izaziva imunoreakciju na nikotin. Pacijenti koji dobiju vakcinu razvijaju antitela koja neutralizuju nikotin. "Više nemaju ose?aj da ?e se posle cigarete ose?ati bolje", rekao je Kornuz, prenose agencije. (Glas javnosti)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ajmo "duvandzije", ima nade za vas! :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Šta bih dao za tu vakcinu :) (nisam ja puša?, ali svi momci oko mene koji mi nešto zna?e puše ko turci)... Zveki, javi kad stigne u apoteke :)

Btw, super tema :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mislim da drzava treba to da uvede kao obavezno vakcinisanje sto pre!
Ako smo bili test polje za uranijumske rakete sad mozemo za nesto pozitivnije kao sto su vakcine protiv pushenja!
A jednog dana i side!
:teg: :oklagija: :love: :perezube:
Korisnikov avatar
By Bole
Lepo zvuci
Ali samo tesko da ce to preci u komercijalnu upotrebu jer se velike pare okrecu u duvanskoj industriji :misli:
Korisnikov avatar
By unic0rn
buahahahahahahahahahhaa
ima da vas istrebe!!! :evil: :eevil: :evilgrin: :meduza: :sekirica:
Korisnikov avatar
By Rei
Alo uni gde zhurish, pa reche zvezdana da na trzhishtu treba da se pojavi tek 2010...

Inache, super stvar, samo shto duvanska industrija nije mala, bice tu dosta otpora, shto sa strane glavonja kompanija, shto sa strane politichara i ekonomije koju pokrecu dotichne kompanije...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by unic0rn
buahahahahahahahahahhaa
zamisli sav taj chist vazduh, bez dima..... :muzika: :trampolina:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ne, ali stvarno, mislim stvarno nemam nista protiv ljudi koji pushe (dobro ajd imam ponekad :D ) ali jel se vi pusaci zapitate nekada kako ja nama kada smo prinudjeni da trpimo taj duvanski teror?
Jebi ga narode, malo dobre volje i spasavate nas nepusace, svoj dzep a prevashodno svoje zdravlje! Mislim da vredi pokusati
Korisnikov avatar
By greeny
Zvezdas, ostavi nas da pushimo na miru.....
:lol: :lol: :lood:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by greeny
Al mi se osladilo gadjanje komsiluka sa petog sprata paklicama cigareta..... :lol: :P
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by bojandjo
:uplasen:
Lucky, Pall Mall, Marlboro, Davidoff....
Sta te muci njofra? :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Super Mario
Originally posted by unic0rn
buahahahahahahahahahhaa
zamisli sav taj chist vazduh, bez dima..... :muzika: :trampolina:
Zamisli dodjes kuci s zurke i ne smrde ti odeca ali i KOZHA i kosa na cigare... ah.....
dream on dreamer.......... :hail:
Korisnikov avatar
By greeny
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by greeny
Al mi se osladilo gadjanje komsiluka sa petog sprata paklicama cigareta..... :lol: :P
Ostaces ti bez ruku, vidim ja...
:njanja:
Korisnikov avatar
By Black_Rain
A, ne nema sanse.... U trenucima depresije i nervoze nista mi bolje ne dodje nego da zapalim cigaru:cigareta: :cigareta: :cigareta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!