Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by gothroseja se testiram svake godine... ima slucajeva iako retkih gde su zene prenele zenama samo sto se o tome puno ne prica
Dva puta.
![]()
ps.nista protiv GoranD-a,ali jel ne bi bilo interesantno cuti i rezultate?Ili se bojimo diskriminacije?
![]()
Originally posted by trampZaista?Na koji nacin?
ja se testiram svake godine... ima slucajeva iako retkih gde su zene prenele zenama samo sto se o tome puno ne prica
Originally posted by gothrosekoliko se ja secam tog clanka koji sam skoro citala radilo se o zajednickom koriscenju igracki pri cemu je sex bio malo zesci pa je bilo i krvi na igrackama (nisu objasnili detalje ali ako se dildo razmenjuje nakon recimo analnog sexa ne treba puno da bi na tom istom dildu bilo malo krvi pogotovo ako je u pitanju grublje "igranje") ... spomenuli su da je i ranije bilo mogucih slucajeva ali nije bilo dokaza jer kad se rade testovi ako zena spomene cak i jedan odnos sa muskarcem u zadnjih par godina klasificiraju je kao bi a ne lez i pretpostavka je da je ta osoba dobila hiv kroz strejt odnos.Originally posted by trampZaista?Na koji nacin?
ja se testiram svake godine... ima slucajeva iako retkih gde su zene prenele zenama samo sto se o tome puno ne prica
Ako cemo iskreno nije bas ni tako lako preneti hiv sa muske osobe na zensku i obrnuto(to narocito-zene su ugrozenija vrsta)ali da se drzim tri osnovna nacina prenosenja,da ne bi bilo nekog zbunjivanja.Ako se radi o oralnom sexu-u ljudskoj pljuvacci nema dovoljne kolicine virusa za prenos hiv-a putem poljubca.Ako cemo o "igrackama"-virus van tela umire za 6 secundi,ako se ne varam...
![]()
Originally posted by DiogeniusA najcrnje od svega je sto
Morala sam da lazem da sam se tucala sa narkomanom da bi me testirali na hep C.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!