Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ne, zasto bismo ih se oslobadjali?

Ja bas volim da gledam ovu, kako li se zvase - Mariju na PINKU ( ova sto je nevina bila u zatvoru, pa je izasla, a njena deca ne znaju da im je ona majka etc.)

Dok serija ide, ja turpijam mami nokte , uvijam joj kosu, masiram je, a ona mi prepricava sta se desava u epizodi koja ide.
:sweet:
Korisnikov avatar
By jukie
Ne?emo se NIKADA ali nikada osloboditi latino sapunica, a ni španskog... sad kad preuzmu Ameriku onda ?e i ove ameri?ke serije da budu na španskom... svet po Džimu, ko živ ko mrtav, njujorške plavce, sve ?e da snimaju na španskom... u južnim SAD je ve? skoro sva nastava u školama na španskom...
Korisnikov avatar
By IriS
Milslim da ne?emo, kod nas nešto kad uzme maha, toga je teško osloboditi se...
Ja mislim da je to ubedljivo najgledanije na našim podru?ju... ki?erica=srpska doma?instva, da ne kažem doma?ice :povez:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by unic0rn
Mislim da ovo vise nije normalno, po ceo dan na 70% televizija...
Ogadio mi se spanski jezik, kad ga cujem bezim ko djavo od krsta..

Hoce li se raja vishe zasititi ili cemo doveka da se patimo sa ovim kicherajem?
Tako ti je to Unikorne kad si navu?en na TV. Kod mene TV uklju?uju ponekad samo prijatelji koji mi doðu u posetu.

Ima samo jedna španska serija koju sam odgledao u kontinuitetu i to nije bilo tako skoro. Da, zvala se Marisol. Priznajem, priznajem, priznajem da sam ovu seriju gledao svaki dan mesecima.

A onda sam se zasitio. Postoje i neki intimni razlozi zašto sam je gledao ali sad ne?u o tome.

Elem, saznao sam od tebe da su na 70% televizija španske serije. Mislim da to nije loše ako budeš odlu?io u?iti španski jezik. Baš mi je jedan prijatelj koji dobro zna španski rekao da su mu španske serije bile velika pomo? u u?enju ovog jezika.
By fencysmurf
Nunca, tu usurpadora, nunca !!!

(zlokoban smeh i mracna muzika)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Tot
Mislim da ovo vise nije normalno, po ceo dan na 70% televizija...
Ogadio mi se spanski jezik, kad ga cujem bezim ko djavo od krsta..

Hoce li se raja vishe zasititi ili cemo doveka da se patimo sa ovim kicherajem?
Tako ti je to Unikorne kad si navu?en na TV. Kod mene TV uklju?uju ponekad samo prijatelji koji mi doðu u posetu.

Ima samo jedna španska serija koju sam odgledao u kontinuitetu i to nije bilo tako skoro. Da, zvala se Marisol. Priznajem, priznajem, priznajem da sam ovu seriju gledao svaki dan mesecima.

A onda sam se zasitio. Postoje i neki intimni razlozi zašto sam je gledao ali sad ne?u o tome.

Elem, saznao sam od tebe da su na 70% televizija španske serije. Mislim da to nije loše ako budeš odlu?io u?iti španski jezik. Baš mi je jedan prijatelj koji dobro zna španski rekao da su mu španske serije bile velika pomo? u u?enju ovog jezika.
A znas sta je najgore?
Sto palim TV triput nedeljno na 15 minuta.
I sta god da okrenem samo plakanje kukanje grebanje i chupanje za kosu...
Korisnikov avatar
By Mars
Nikada.

Obzirom da znam neke mlade ljude koji ih gledaju.Dakle gledalaca ima.
Novih serija uvek, tu vec nema rasprave.

Rekli su o Marsovom dupetu:
"Garant su silikoni! Nema sanse da je prirodno!"
(Jelena Karleusa, pevacica i pocasni doktor uporedne silikonologije na univerzitetu Braca Karic)

http://www.balkanmedia.com/magazin/kolumne/7/7.html
By Çâðê_DUP
Originally posted by deni
( ova sto je nevina bila u zatvoru, pa je izasla, a njena deca ne znaju da im je ona majka etc.)

Fascinantno! Nevina, a izrodila decu! Ima li ta serija neku misti?no religijsku notu?
:evil:
Korisnikov avatar
By +PanDemonium+
Ne, necemo se nikada osloboditi tih sapunica. Meni lichno ne smeta, jednostavno ih ne gledam. Smetalo mi je ranije jer su se kod mene u kancelariji skupljale koleginice da preprichavaju i komentarishu. Laknulo mi je od kada vishe ne moram to da slusham.

Btw, proshle nedelje sam na kablovskoj dobio novi kanal, mislim da se zove Romantica, na kome se 24 chasa, 7 dana u nedelji vrte latinoamerichke serije. E to bi trebalo zabraniti, mislim da nam preti totalni kolaps kada domacice pochnu da se drogiraju tim sranjem noc i dan. Sindrom smrti pred televizorom od iscrpljenosti postace masovna pojava.
Korisnikov avatar
By Moa
Ne vidim zasto vam smetaju latinoamericke sapunice,ljudi vole da ih gledaju jer su napravljene tako da ljubav i dobro uvek pobede sva zlodela.Kad zivimo u ovakvom svetu prepunom nasilja,gde ima jako malo ljudi koji mogu da kaze da su srecni,zasto vam smeta to sto neko pokusava da da tracak nade nasim majkama,zenama,domacicama koje po ceo dan idu trckaju za nama udovoljavaju nam itd.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dušica
Ne vidim zasto vam smetaju latinoamericke sapunice,ljudi vole da ih gledaju jer su napravljene tako da ljubav i dobro uvek pobede sva zlodela.Kad zivimo u ovakvom svetu prepunom nasilja,gde ima jako malo ljudi koji mogu da kaze da su srecni,zasto vam smeta to sto neko pokusava da da tracak nade nasim majkama,zenama,domacicama koje po ceo dan idu trckaju za nama udovoljavaju nam itd.
Pa, kao što re?e Unicorn:
"šta god da okrenem samo plakanje kukanje grebanje i chupanje za kosu... "
I to mi je neka nada... treba da živiš sto epizoda u svetu u kome se samo cvili i pišti, kre?i i dre?i, ?upa i lupa, i onda navodno u zadnjoj epizodi dolazi hepiend, i onda gledalac I NE VIDI kako su oni sre?no živeli... Ako uživaš slušaju?i dreku i ciku, lepo idi do najbliže škole u 9:30, škole su strateški rasporedjene po gradu tako da ti je uvek neka na desetak minuta od ku?e, sedi na klupicu, po?e?e veliki odmor i mo?i ?eš da se nauživaš galame i nasumi?nog ispuštanja humanoidnih glasova... Što je još bolje, ima i repriza poslepodne u drugoj smeni...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by cLawT fRcaT
Originally posted by deni
( ova sto je nevina bila u zatvoru, pa je izasla, a njena deca ne znaju da im je ona majka etc.)

Fascinantno! Nevina, a izrodila decu! Ima li ta serija neku misti?no religijsku notu?
:evil:
Nevina po krivicnom zakonu, maco.
Nemo` bre da se raspravljamo oko notornosti !
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by jukie
Ako uživaš slušaju?i dreku i ciku, lepo idi do najbliže škole u 9:30, škole su strateški rasporedjene po gradu tako da ti je uvek neka na desetak minuta od ku?e, sedi na klupicu, po?e?e veliki odmor i mo?i ?eš da se nauživaš galame i nasumi?nog ispuštanja humanoidnih glasova... Što je još bolje, ima i repriza poslepodne u drugoj smeni...
Zna?i, bravo :klap: :klap: :klap:

:smeh: :smeh: :smeh:
By Bombina
joooj znam ovu seriju
neko ko hoce da gleda latino americku seriju
ne svidja mi se ova serija
svadja
osveta
ljubomora
makar meni se nerviralo
ovu seriju
makar sam saznala ima neki casopis scandal ima tu pise sapunica serija
ja gledam onu seriju Srce u plamenu
i to je prica dve bliznakinje odavno su izgubile u pozaru,nijedna je prezivela,dok je njen otac je spasao..
ja upravo gledam u sest sati na pink
nista mi ne fali druga serija
Korisnikov avatar
By reveal
dokle god ima gledalaca.... NE!

izludjujeme to sto svaki put kad upalim tv, bude neka sapunica. vise sam i odustala od glednja, ovako samo pogledam sta ce biti i to je to... :zev:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Iako nisam pristalica latinoamerickih sapunica ali "I bogati placu" je zakon.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by pazzaz
Iako nisam pristalica latinoamerickih sapunica ali "I bogati placu" je zakon.
Mislim da i bogati pla?u nije prava sapunica... to je ustvari TV drama u nastavcima, sa elementima sapunice. A i prvi i drugi deo serije su prili?no razli?iti, ovaj drugi deo ve? kre?e u sapunicu. E onda kad su videli da se ljudima svidja, onda su po?eli da prave turbofolk sapunice tako što su sve u I bogati pla?u žestoko iskarikirali...
Ina?e mi je bilo jako drago kad su onu maslac-babu zamenili ovom koja izgleda kao koleginica u?iteljica... koja je rekla onoj maloj plavoj sa šiljastim licem da prestane toliko da drami. Ta scena mi je jako prijala.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Moram priznati da je bas i nisam bog zna kako pratio ali sam obozavao uvodnu spicu jer je ona wooow
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
A znas sta je najgore?
Sto palim TV triput nedeljno na 15 minuta.
I sta god da okrenem samo plakanje kukanje grebanje i chupanje za kosu...
pa nemoj da pališ TV, probaj da ga uklju?iš. jer je ve?a šansa da ?eš tad i mo?i da gledaš neki program, a i prebaciš kanal ako je na programu sapunica. btw, što se španskog jezika ti?e, on je meni predivan, ali ne ovaj meksi?ki iz serija, ve? pravi katalonski...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by 2Q2Bstr8
što se španskog jezika ti?e, on je meni predivan, ali ne ovaj meksi?ki iz serija, ve? pravi katalonski...
(kastiljanski, katalonski je posve drugi jezik koji se govori u kataloniji, prestonica barcelona) :povez: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bojandjo
što se španskog jezika ti?e, on je meni predivan, ali ne ovaj meksi?ki iz serija, ve? pravi katalonski...
(kastiljanski, katalonski je posve drugi jezik koji se govori u kataloniji, prestonica barcelona) :povez: :zvizdi:
Kad smo kod katalonskog, to mene stalno podse?a na katalonsku kobasicu iz jedne bajke... a sada kad pomislim na tu bajku ona ima jake "metafori?ne" seksualne elemente...
elem, nekoj bolesnoj kraljevoj k?eri kažu da ?e ozdraviti samo ako pojede odredjenu krušku. Neki ?ovek je imao tu krušku u svom dvorištu pa je odlu?io da pošalje svoje sinove da odnesu po krušku.
Prvi krene i naidje na patuljka koji ga pita da mu pokaže šta ima u korpi, a ovaj kaže da je to šargarepa i samo proðe. Kad je stigao tamo, u korpi je stvarno bila šargarepa.
Drugi isto nije hteo da pokaže patuljku šta ima u korpi nego mu je rekao da je katalonska kobasica. Ovaj put je morao ne znam kako da moli stražare da ga puste u dvorac ali se tamo ispostavilo da je u korpi katalonska kobasica.
Tre?i je pokazao patuljku svoju "vo?nu korpicu" i veselo nastavio dalje. Posle je morao i stražarima da pokazuje vo?nu korpicu da vide da je stvarno kruška unutra... i onda pri?a ide dalje... elem, meni sada sve više li?i kao da se tu radi o obliku p*nisa...
Korisnikov avatar
By reveal
ej, ljudi... priznacu vam da sam gledala Marisol... i mnogo sam se palila na nju i njenu "cerku" Vanessu.... bash su slatke :love:

:piggy:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by bojandjo
i takoðe zvani?ni u Španiji, kao i naj?istiji književni oblik tog jezika...
By Storm
A sada, samo za ljubitelje serije "Salomé", preciznije muzike iz špice.
Neko ?e se možda setiti i da je ovo deo soundtracka iz "Y tu mamá también".

"Si No Te Hubieras Ido"
(Marco Antonio Solís)

Te extrano mas que nunca y no se que hacer
despierto y de recuerdo mal amanecer
espera otro dia por vivir sin ti
el espejo no miente me veo tan diferente
me haces falta tu

La gente pasa y pasa siempre van y van
el ritmo de la vida me parece mal
era tan diferente cuando estabas tu
si que era diferente cuando estabas tu

No hay nada mas dificil que vivir sin ti
sufriendo en la espera de verte llegar
el frio de mi cuerpo pregunta por ti
y no se donde estas
si no te hubieras ido seria tan feliz

y no se donde estas

La gente pasa y pasa siempre van y van
el ritmo de la vida me parece mal
era tan diferente cuando estabas tu
si que era diferente cuando estabas tu

y no se donde estas
:saksofon:
Korisnikov avatar
By * NajS *
:usamljen: :usamljen: :usamljen:

Hm, hm.....gledao sam chuvenu 'spansku' seriju Rose Salvaje i bas mi je ista ostala u secanju!

Rosa Salvaje (Salvahe) je siromashna devojchica (devojka pre bih rek'o) iz predgradja u koju se zaljubljuje zgodan, lep i dobar bogatash.
Medjutim njegove dve sestre zlobnice (koje se kroz celu seriju mrshte i beche) ne pristaju na takvu vezu i chitavu seriju prave smicalice kako da unishte tu ljubav!

Rosa Salvaje (Ruza Divljakusha) iako najvishe voli da igra klikere sa dechacima iz njenog komshiluka (chovek bi pomislio da je ratardirana), i pretpostavljam da nema nikakvo obrazovanja, ipak svojom dobrotom i nevinoshcu osvaja srce bogatog mladica!
Na kraju se chak ispostavilo da je Rosa u stvari davno izgubljena cerka bogate veleposednice....
:usamljen:

Inache serija je bila pionir takve vrste kod nas i pochela je da se daje u kasnim nocnim satima na Trecem kanalu. Trajala je svega 20 minuta i imala je milion epizoda.
Na svakih 2 minuta nakon neke napete scene ishao je dzingl sa prepoznatljivom melodijom i stihom ''Rosa Salvahe ooo''

I da stavimo tachku na i, nakon svake epizode je ishao kontakt program koji je vodio neki 'nash' koji je chitao pisma obozavatelja Rose Salvaje!
Pisali su ljudi iz razlichitih krajeva u Srbiji, pa su slali crteze Rose Salvaje, kovali joj stihove, i pisali zashto vole tu seriju i njenu glavnu junkinju!!!

:gotika: :gotika: :gotika: :gotika: :gotika:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Dosta mi je latino serija u realnom zivotu tako da ih i ne gledam.
Porazavajuce je da uzivaju toliku popularnost, kada se uzme da su kreirane za stanovnishtvo koje nije pismeno. Prosto se chovek zapita gde nam je kultura zivota!?:nesiguran:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Dušica
zato i nisu srecni sto uzalud trose svoje vreme,misli za to vreme (nazovima to ipak nekim radom mozga), energiju, emocije potrosene na iluzije, umesto da malo mucnu glavom, posvete se sebi i porodici, prijateljima, na kvalitetan nacin... mozes misliti sto nam cine uslugu dok peru i peglaju za nama, kao da mi to ne bismo mogli sami, pa jos bi se i zadovoljniji i ispunjeniji osecali... kao da ti zivi ljudi oko tebe, razgovor, i osmesi, ne mogu pruziti utociste, resenje, srecu ?

inace ne gledam TV at all !
ni spanske serije ni vesti !!
Korisnikov avatar
By EYA
oh da, sad se setih da sam gledala vilu mariju zadnjih 50-tak epizoda sa velikim uzivanjem... davno nisam gledala tako dobru humoristicku seriju... a uspela sam da je gledam jer gluma bar nije bila tako bljak i jos su pricali lepi nash hrvatski jezik, a ne one sto histerisu i vriste na spanskom... buoze me sakloni... pokusala sam i jelenu, ali je gluma ocajna, a humor mozda jos prvoklasniji, naravno ako se napusite !
Korisnikov avatar
By EYA
ja bih zakonom zabranila spanske i sve ostale serije na tom nivou !
kao i narodnjake, sa onim jadnim textovima , koji samo podsticu uverenje da je uvek neko drugi kriv, da su svi nesrecni, pa onda i nama kao bude lakse...

<+Amaryllis> vidi,ne mozes ti menjati osobu koja ima 50 i kusur godina,to je jako tesko,prvo sto ta osoba ne moze da se menja lako,obicno nema nikakve volje za promenom,jer je navikla da radi to sto radi
[06:39] <@tangi> naravno da ne mogu
[06:40] <@tangi> nemam ni nameru
[06:40] <@tangi> ali evo ti, moja vanja gleda to uz babu
[06:40] <@tangi> cak i zvonko gleda
[06:40] <@tangi> jebote!pricaju jutros fonom i prepricavaju zadfnju epizodu
[06:40] <@tangi> to treba zakonom zabraniti
[06:40] <@tangi> nek babe hrane kokoske iz dosade
<+Amaryllis> ali zasto,ako ih to usrecava zasto da ne gledaju
[06:40] <@tangi> ali bar nece deca uz njih pocinjati
[06:41] <@tangi> ma jebi se!
[06:41] <@tangi> to nikog ne usrecava zaista
[06:41] <@tangi> samo im odlaze misli o realnom zivotu
[06:41] <@tangi> i tako ga uzalid potrose
<+Amaryllis> pa o tome ti pricam,nisu svi jaki i ne mogu da se nose sa realnim zivotom ako nemaju neko napajanje,mozda je osobama koje gledaju serije to neko napajanje,iluzija koja ih pokrece napred
[06:42] <@tangi> nije im napajanje
[06:42] <@tangi> samo laka hrana za mozak
[06:42] <@tangi> mozak mora da radi nesto
[06:42] <@tangi> stalno
[06:42] <@tangi> kao i stomak
[06:42] <@tangi> da vari informacije
[06:42] <@tangi> tako mi biramo cime cemo hraniti mozak, cime telo
[06:43] <@tangi> i isto tako cemo imati kvalitetan zivot u fizickom i psiholoskom smislu
[06:43] <@tangi> na nama je izbor
[06:43] <@tangi> da im ukineme te serije i sve one narodnjake
[06:44] <@tangi> ljudi bi pronasli neke normalnije i kvalitenije vidove zabave
[06:44] <@tangi> zakoni su tu da pomazu neukima kako treba ziveti
<+Amaryllis> pa vidi,ja kad mojoj kevi kazem zasto gledas te gluposti ja dobijem sledeci odgovor,to mi je jedina zanimacija u zivotu koju imam,stalno idem nesto radim za vama,zajebavaju me svi okolo ovo je nesto moje samo,eto sad gleda samo jednu seriju jer je krenula svako vece da ide kod drugarice na kartanje,pre je gledala sve,znaci radi nesto cisto da ispuni vreme,a prosta zena je ne cita knjige i casopise,pa neka gleda serije onda
[06:49] <@tangi> al sto ne bi citala?
[06:50] <@tangi> ili gledala nesto kavlitetnije za to vreme?
[06:50] <@tangi> nekima ne treba dati da biraju sami
<+Amaryllis> e sad ga pretera,neka radi svako ko sta hoce,seti se da ne mozes da ispravljas ceo svet,pustis jednostavno da rade sta hoce,kazes im koje su solucije malo ih poteras na razmisljanje ako ne urade nista po tom pitanju znaci da im se svidja,a i nas dve radimo to isto,radimo ono sto nas ispunjava i ono sto nam se svidja
[06:51] <@tangi> ma nije tako
[06:51] <@tangi> onda da pustimo ljude da se gaze ko stoka, ubijaju, kradu ?
[06:51] <@tangi> sve je to isto
[06:52] <@tangi> ovde se ne radi o ukusima
[06:52] <@tangi> vec o kvalitetu i ociglednom nekvalitetu
[06:53] <@tangi> bolje da smo na forumu sve to pricale
<+Amaryllis> pa znam ja to sve,i meni su te serije blagi shit,ali ne zelim da menjam nikog,neka svako radi sta hoce,ja mu dam svoje misljenje ako je iole normalna osoba razmislice o tome sto sam mu rekla pa neka izvlaci neke zakljucke sam
[06:54] <@tangi> ti i ne mozes da menjas
<+Amaryllis> prekopiraj sve ovo ovako i stavi na forum,ko ga jebe :-)
[06:54] <@tangi> ali postoje neki koji ne samo da mogu, vec su duzni da to urade
[06:55] <@tangi> jebote, cemu nam sluzi ministarstvo kulture
[06:55] * kitt (kittrie@smin199-227.vdial.verat.net) has joined #gayserbia-lesbians
<kitt> :)
<kitt> reinstalirah sistem :)
<+Amaryllis> ma alo HaaHaaHaa jebote ne mozes zakonom zabraniti prikazivanje spanskih serija i pustanje narodnjake
[06:55] <@tangi> ah
[06:55] <@tangi> mozem!
<+Amaryllis> svi treba da imaju slobodu da rade,gledaju,slusaju sta hoce
[06:55] <@tangi> tako su neki narodi uspevali brze od drugih kroz istoriju
[06:56] <@tangi> zahvaljujuci mudrim ljudima koji su ih vodili
<+Amaryllis> pa znas zasto se ne slazem sa tobom,samo je jedan razlog
<+Amaryllis> moje seksualno opredeljenje
<+Amaryllis> i ono se nalazi isto u tranziciji da ga svi osporavaju,ne vole...
<+Amaryllis> i zele da ga zabrane zakonom kao nemoralan cin
<+Amaryllis> a to nije tacno uopste
<+Amaryllis> zato ja ne zelim bilo kome da zabranim nista
[06:59] <@tangi> nije tacno
[06:59] <@tangi> skroz si obrnula teze
[06:59] <@tangi> ovde ne pricamo o pravu vecine
<+Amaryllis> da cujem
[06:59] <@tangi> vec o izboru mudrijih
[07:00] <@tangi> vecina slusa narodnjake
[07:00] <@tangi> vecina gleda sapunice
[07:00] <@tangi> skoro ista ta vecina je dovoljno tupava i glupava da ih lako mozes manipulisati
[07:00] <@tangi> o tme se ovde radi
[07:00] <@tangi> zato i nece da ih zabrane
[07:00] <@tangi> a mogu
[07:00] <@tangi> i zna se kako i radjeno je vec
[07:01] <@tangi> pre je postojao zakon i postovao se o umetnickim vrednostima
[07:01] <@tangi> za shund je morala da se plati debela lova
<+Amaryllis> pa moze svako da osporava da ti koji donesu zakon i uredbu o zabrani slusanja narodnjaka i gledanju sapunica da nisu mudri,zivimo u takvom drustvu koje ne priznaje mudrost pojedinca,i skroz su u pravu time
[07:01] <@tangi> isto kao ni nasu mudrost na forumu
[07:01] <@tangi> ali ko trzai odobravanje?
[07:02] <@tangi> ne moze slepac shvatiti da je dobro sto smo ga povukli levo jer je bas tu rupa bila
[07:02] <@tangi> kad on rupu ne vidi
[07:02] <@tangi> kapish?
[07:02] <@tangi> moram sa slepicima
[07:02] <@tangi> njih izgleda kontas
<+Amaryllis> pa ne mozes menjati babe i zabe,cin kojim ti pomeras slepca od rupe je cin covekoljublja i dobrote,pomoci,a ukidanje spanskih serija i narodnjaka i celog shunda je cin da sprecavas ljude da rade ono sto hoce,sloboda duha
[07:03] <@tangi> nije!
[07:03] <@tangi> vec cin dobrote
<+Amaryllis> dobro!
[07:03] <@tangi> zelim im bolji zivot

btw, sad sam iznela neke sasvim opozitne tvrdnje u odnosu na par postova danas napisanih, u kojima propagiram slobodu izbora, skoro komunizam :doh:

odoh sad malo da kontempliram i pokusam da se saberem sa cime se zapravo slazem i za sta zalazem... a mozda osmislim i neki potpuno novi svetski poredak :astral2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!