Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da postoji pilula koja bi vas lako i bezbolno pretvorila u str8 osobu, da li biste je uzeli?

da
25
19%
ne
89
68%
ne znam
17
13%
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja tražio takvu pilulu al bi uvik dobio kurac... :bj:
Jebiga, kad bi je naša odma bi je uzeo... Mirtica je kao i obi?no u pravu... Ustalom, šta fali dje?ici? :mama:
Korisnikov avatar
By *deni*
2 kune
Ja tražio takvu pilulu al bi uvik dobio kurac
:smeh:

Ista stvar i kod mene.
Korisnikov avatar
By gorilica
Nikako.
Biti gay sigurno nije jednostavno ali,ja sam svoj izbor napravio odavno i zadovoljan sam njime. Naravno,ima tu boljih,kao i loshijih dana ali,nije li tako u zivotu svakog ljudskog bica?
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by _Osiris_
Ne bih, zaista! Trebalo mi je jako puno strpljenja, vremena i nerava da sebe prihvatim takvu kakva jesam, da je to jedna konstanta u mom zivotu koja se nece promeniti... Sada, kada vodim jedan prilicno normalan zivot koji me potpuno ispunjava, ne bih nista menjala. To sto sam gay ne determinise mene kao licnost i mislim da me ljudi uopste ne gledaju drugacije kada im to saopstim. Nekim ljudima naravno ne mogu da kazem, ali takve ljude ni ne zelim u svom okruzenju... Zasto bih ja uzela pilulu za promenu, ako mogu koliko- toliko da menjam stavove ljudi oko sebe na bolje? After all, ja uopste nemam utisak da radim nesto pogresno u zivotu.
:up:

Ja mislim da bi mi jako mnogo trebalo da se u potpunosti naviknem na mentalitet zhene...

Meni nishta ne smeta, tako da se ne bih menjao uopshte

:pickme:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ccc,strasno...nekada bih rekla odlucno NE ! ali porasla sam malo, i procitala ovu temu... uzas je to koliko se covek ucauri i sam postaje svoj hendikep samo zbog sexualnosti.i am gay and proud of it??? kakve su to gluposti??? da spasem nekome zivot, naucim nesto novo, uvidim svoju manu i radim na rastu svog bica pa da sam ponosna... ali NEEEEEEEEEEEE, ja sam PONOSNA JER VOLIM DA LIZEM PICKU !!!
i takooooooooo...mogu da serem koliko hocu o tome kako volim sebe ovakvu kakva jesam, cenim i postujem sve sto sam postigla u zivotu, da je sve to moj izbor za koji sam krv prolila, a muskarci su ovakvi i onakvi, visi nivoi i bezbroj dimenzija nastaje samo kada se moje bice susretne sa srodnim bicem istog pola... i nesto od toga i jeste istina, ali postoji druga strana medalje.
prvo: mene niko nije pitao: " hon' 'ces bit' str8, gay, ili bi? ajd odluci se dok ne popusim cigaru!" :alexis:
samim tim ,otpada da je ovo MOJ izbor, vec postaje nesto sto mi je 'nametnuto' (sta je to u mojim venama, sto me tera drugim zenamaaaaaa :doh: ). moj izbor cini samo onaj deo otkrivanja i postovanja sebe, ispunjavanja svojih zelja, i to da stojim iza TOG izbora.
blago vama sto ste 'birali' !! ako znate adresu sluzbe koja to obavavlja, MOLIMMMMMM javite mi !!!!
ipak, postujem i 'branim' i razlicitost sexualnih orijentacija, ali vise zato sto postojim u takvom socijalnom okruzenju koje postuje razlicitosti.
dalje, da, da, mucimo se vise, pa nam je sladje kad nesto postignemo??? fuck that !!
da peder postane strejt to bi podrazumevalo opsti haos u njegovoj licnosti, takav covek bi olako zavrsio u ludari! ali, recimo da je moguce... dosta onih stvari sto ja ili bilo ko vidi kao prepreku u 'preobracanju' je direktna posledica zivotne PERSPEKTIVE (zasnovane za karakternim osobinama, stavovima, motivacionim polugama, okidacima...) na koju u mnogome utice (homo)sexualnost, sto direktno, sto indirektno.
i jos neki mali milion stvari...
posto bih podvukla crtu na onoj istini da bi mi najzalije bilo sto bi se izbubila slast dodatne misterije i perverzije kad si sa zenom, i razlicitosti koja moze da ti hrani ego, posebno posle citanja ovakvih stupidarija uzela bih pilulu.
ALI, u stvarnosti je nema, a takodje, posto njeno uzimanje (iako je izbor, a ja to IZUZETNO postujem) predstavlja brisanje velikog dela mog identita, zato ne bih. opet bih morala iz pocetka, sa secanjima na onu staru; previse...
a i ja sam totalno upala u flesh. hahahahaha !
Korisnikov avatar
By Sutekh
Zheno, ti si bash u dobrom tripu, daj i meni malo toga :)
ALI, u stvarnosti je nema, a takodje, posto njeno uzimanje (iako je izbor, a ja to IZUZETNO postujem) predstavlja brisanje velikog dela mog identita, zato ne bih. opet bih morala iz pocetka, sa secanjima na onu staru; previse...
Elem, sa tobom se slazhem u potpunosti. Kada posmatram stvari u retrospektivi, mislim da sam zaista ulozhio puno truda i energije pokushavajucji da se razumem i prihvatim i da sagledam stvari kako jesu, zashto i zbog chega su takve, kao i koji uzrok bi to mogao objasniti.

Naravno da bi mnogo, mnogo lakshe bilo uzeti neku pililu, ali to nije reshenje (ovo me podsecja na deo iz Matrixa :D :D :D ).

To bi bilo kao kada bih pljunuo na sebe i mnogo truda koji sam ulozhio da bih se osecjao prijatno u svojoj kozhi.

A i drago mi je shto sam svestan i mushkog i zhenskog aspekta svoje lichnosti :zvezda:
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
BITI GAY JE NORMALNO ISTO KOLIKO I BITI STR8.

TO STO CRKVA BRBLJA DA JE TO NENORMALNO TO JE NJIHOVA GRESKA

NEK MI DAJU JEDAN DOKAZ DA SU POSTOJALI ADAM IEVA

POSTOJALI SU ADAM I STEVA:bisou:

I DA NIKAD NE BIH UZEO PILULU

BITI GAY JE NAJLEPSE NA SVETU JER OSETITI NEZNOST OD DRUGOG MUSKARCA JE MNOGO LEPSE NEGO OSETITI ZENE

JER JE ZENA KRHKA PA JE KRHKA,ONA JE NEZNA PA JE NEZNA

ALI NEMA NICEG LEPSEG KAD JE MUSKARAC VISOK 2 METRA,"RAZBACAN" NA SVE STRANE,I UME DA BUDE NEZAN I DA VOLI,I KAD TE CESKA PO GLAVI I GRICKA TI UVO

E JEBIGA SAD SAM SE SETIO BIVSEG
:rida: :placko: :rida: :placko:

ALI STVARNO,BITI GAY JE DAR A NE GREH

POZDRAV ZA SAV NEISKVAREN GAY SVET :grouphug: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Sunce u Zenitu

BITI GAY JE NAJLEPSE NA SVETU JER OSETITI NEZNOST OD DRUGOG MUSKARCA JE MNOGO LEPSE NEGO OSETITI ZENE

ALI NEMA NICEG LEPSEG KAD JE MUSKARAC VISOK 2 METRA,"RAZBACAN" NA SVE STRANE,I UME DA BUDE NEZAN I DA VOLI,I KAD TE CESKA PO GLAVI I GRICKA TI UVO

Koliko generalizacija na jednom mestu. Josh samo fali da kazes da su homoseksualci lepshi i pametniji od hetero ljudi, pa da glupost bude potpuna
Korisnikov avatar
By *deni*
A gde ima da se kupi ta pilula?
:sweet:
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
Originally posted by Super Mario

Koliko generalizacija na jednom mestu. Josh samo fali da kazes da su homoseksualci lepshi i pametniji od hetero ljudi, pa da glupost bude potpuna
pa mario covece daj da se ne lazemo i da ovo ne pretvorimo u rekla kazala
ja nista ne generalizujem vec pricam onako kako jeste

i priznaces i sam (ili neces samo da bi mi kontrirao(posto podsvesno znas da sam u pravu)),da GAY populacija i jeste LEPSA od hetero populacije
ako nista drugo gay muskarci i u 35-im izgledaju perfect dok hetero tipovi u 30-im imaju "bojlere"
e sad da li smo mi kao gay populacija pametniji ili ne to ne znam,ali cu ti reci da ja studiram i to vrlo uspesno,i par mojih gay poznanika studiraju i to vrlo teske i zahtevne fakultete.
nadam se da si zadovoljan odgovorom:mazi:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Josh samo fali da kazes da su homoseksualci lepshi i pametniji od hetero ljudi, pa da glupost bude potpuna
Ili kako ti mislish da jeste
priznaces i sam (ili neces samo da bi mi kontrirao(posto podsvesno znas da sam u pravu))

dve zagrade. wau
da GAY populacija i jeste LEPSA od hetero populacije
Lepsa? Po kom kriterijumu? ovo je vec diskriminacija. Gej populacija(odvratna rech) nije ni lepsha, ni bolja ni pametnija, ni talentovanija od hetero populacije.... nije jer se to ne mozhe dokazati. Ako ti imash relevantne dokaze za takvu smelu tvrdnju, budi dobar i prosvetli me.
ako nista drugo gay muskarci i u 35-im izgledaju perfect dok hetero tipovi u 30-im imaju "bojlere"
opet generalizacija. Ispravi se sam sa : "gej muskarci koje ja poznajem i u 35-im po mom mishljenju izgledaju pefevct, dok hetero tipovi koje koje ja poznajem u 30-im imaju "bojlere". Pokusaj , videces da nije tesko.
e sad da li smo mi kao gay populacija pametniji ili ne to ne znam,ali cu ti reci da ja studiram i to vrlo uspesno,i par mojih gay poznanika studiraju i to vrlo teske i zahtevne fakultete.
Drago mi je zbog tvojih studentskih uspeha, zhelim ti dobar prosek.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Josh samo fali da kazes da su homoseksualci lepshi i pametniji od hetero ljudi, pa da glupost bude potpuna
Ili kako ti mislish da jeste
priznaces i sam (ili neces samo da bi mi kontrirao(posto podsvesno znas da sam u pravu))

dve zagrade. wau
da GAY populacija i jeste LEPSA od hetero populacije
Lepsa? Po kom kriterijumu? ovo je vec diskriminacija. Gej populacija(odvratna rech) nije ni lepsha, ni bolja ni pametnija, ni talentovanija od hetero populacije.... nije jer se to ne mozhe dokazati. Ako ti imash relevantne dokaze za takvu smelu tvrdnju, budi dobar i prosvetli me.
opet generalizacija. Ispravi se sam sa : "gej muskarci koje ja poznajem i u 35-im po mom mishljenju izgledaju pefevct, dok hetero tipovi koje koje ja poznajem u 30-im imaju "bojlere". Pokusaj , videces da nije tesko.
Drago mi je zbog tvojih studentskih uspeha, zhelim ti dobar prosek.

mario, hon', sta da kazem na sve ovo???
lep ti avatar :trampolina: :dancing:

citajuci S(unce) U Z(enitu), alijas SUZ-u, u grudima balkanskim (a i mojim), raste zelja za hemijom, stranog, izvorno heterosexualnog supstitucionog porekla za moje , skoro, homosexulno stanje :hekla:
Korisnikov avatar
By EYA
super mario je potpuno u pravu !
ako nista drugo, tvrdnja da ne mozete dokazati to sto mislite, stoji.
ili mozda mozete ?
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by EYA
super mario je potpuno u pravu !
ako nista drugo, tvrdnja da ne mozete dokazati to sto mislite, stoji.
ili mozda mozete ?

hon', prelazis u offtopic :)
:testerica:
By SUNNY B
ne. dobro je meni i ovako. u suprotnom bih izgubila nesto sto je moje.
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
hvala mario za lepe reci vezane za moj uspeh vezan za studije.

tvoje misljenje je usvojeno od moje strane,ali se i dalje zadrzavam na mom misljenju,koje je po meni,ispravno.

predvidjam:gatara: :gatara: da ces biti dobar politicar u buducnosti:smiling::kija:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Slazhem se.
To shto crkva brblja da je nenormalno vuche korene iz Starog Zaveta (a svi zaboravljaju prichu Davida i Jonatana), a to je pricha u kojoj je 'greh' da se seme 'ne iskoristi' u namenjene svrhe (da ne idem u detalje sad)
NEK MI DAJU JEDAN DOKAZ DA SU POSTOJALI ADAM I EVA
POSTOJALI SU ADAM I STEVA
Ovo je nebitno za ovu diskusiju, ali pricha o Adamu je 'pozajmljena' iz sumerske mitologije. Uostalom, kakve veze imaju Adam i Eva sa celokupnom prichom? Mislish zbog reprodukcije? Pa jel su tebe napravili mama i tata, ili?
A shta je sa lezbejkama? Opet, ovo je tvoje subjektivno mishljenje.
Ovo si mogao formulisati na drugchiji nachin. No, slazhem se sa tobom. Meni lichno, energija mushkarca mnogo vishe prija u krevetu, nego energija zhene (probao 2 puta i nije mi se neshto previshe svidelo - mozhda su one krive, a ne ja :P )
Well, ok. Ne bash 2m, ali.. :)
Dar je samo u tome shto smo mi u stanju da sagledamo oba aspekta svoje lichnosti.
POZDRAV ZA SAV NEISKVAREN GAY SVET
Koji neiskvaren gay svet?
Korisnikov avatar
By Sutekh
i priznaces i sam (ili neces samo da bi mi kontrirao(posto podsvesno znas da sam u pravu)),da GAY populacija i jeste LEPSA od hetero populacije
Ovaj navod je zaista, ali zaista subjektivan! Hocjesh li recji da svi gay mushkarci imaju tip-top gradju?

:)

Veoma bih lako mogao da te razuverim. Znash kako, na zapadu ljudi generalno vishe pazhnje obracjaju na svoj izgled (ja u Shvedskoj kad sam bio, recimo da sam bio iznenadjen kolichinom fit i doteranih mushkaraca u zrelim godinama [dakle, teretanica, saunice, solarijumchicj, itd]. Neke je moj gaydar registrovao, a neke ne), a to nema bash veza sa seksualnom orijentacijom, vecj sa kulturom zhivljenja
Primer opravdava pravilo? Izvini, opet si jako subjektivan. Ne mozhesh o celoj jednoj grupaciji suditi na osnovu par ljudi. To bi bilo kao, kada bi neko sve nas etiketirao kao pedofile, psihopate, ubice, itd, zbog par primera (sluchaj iz nemachke, zhil de rei, markiz de sad, itd).
nadam se da si zadovoljan odgovorom
I'm not :P :pegla:
Korisnikov avatar
By tramp
dakle potpuno je nenormalno biti
greskici

bese jednom jedna lucy
:klap:
pricaj za sebe jer eto meni je mnogo lepse osetiti zenu
ne znam sa kakvim se ti to zenama druzis? ali veruj mi na rec ima ih i ne bas tako neznih :spank: :zvezdice:
a tek kad te zena od 2 metra lupa po guzi ...
de smiri se ima ih jos...
kome da se zahvalim za dar?
a za nas iskvarene? :)
Korisnikov avatar
By Draco
a-a, m-m, c,jok!

Pa kako onda da muvam cice? :cool2:
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
xexexexeex joj super ste
xexexexexe
sve se uvazava
xexexexe
:tushe: :dancingfever: :dancingfever: :tushe:

tramp:dancingfever: kisss
Sutekh kisss

dobri ste nema sta

:dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :jelka: :jelka:
Korisnikov avatar
By Stripi
:jelka: :jelka:
Oh so trashie! Smajli? :jelka: usred ljeta? Pobogu :alexis:
Korisnikov avatar
By Moa
Uzela bih pilulu,zene su takav trash,a ipak ih volim :alikako:
Korisnikov avatar
By Black_Rain
ne, ne bih uzeo pilulu, mada bi mi zivot bio verovatno mnogo laksi.
ali ipak...:kissing:
Korisnikov avatar
By Danceboy
Da postoji pilula koja bi vas lako i bezbolno pretvorila u str8 osobu, da li biste je uzeli?
Ne. :nono:
Korisnikov avatar
By gossip
jao koliko sam puta cuo ovo pitanje :D

anyways...zao mi je sto ima toliko ljudi koji bi popili pilulu...u prevodu koji su nesrecni zbog svoje orijentacije...biti gay je isto kao i biti levak....jednostavno prirodna i zdrava varijacija u ljudskom ponasanju...razlog zasto se osecate lose nije direktno zbog vase orijentacije...nego zbog okoline koja to ne prihvata...da zivite u Amsterdamu npr ili jednostavno nekoj drugoj sredini gde je biti gay OK...onda definitivno se ne biste toliko izjedali...ili se uopste ne bi izjedali...

dalje...ti "str8ashi" se uopste ne razlikuju toliko od "nas" ...zapravo svi smo mi isti... i svi smo mi ljudi....biti gay i biti str8 ima svoje prednosti i mane....ali opet svi smo mi u istoj kategoriji...i nismo mi gayevi i lezbejke nesto posebno specijalni ili bolji...ali zato nismo ni gori zbog toga....

ne svidja mi se tolika zastupljenost homosexualizma i bisexualizma u medijima...niti uopsteno gay parada...apsolutno ne vidim sta tu ima da se paradira....i totalno se ostavlja pogresna slika...treba ustvari pokazati koliko smo mi "normalni" i "obicni"...str8 ljudima....i da gay osoba vredi isto toliko koliko i str8 i da ta osoba moze da ostvari dobru karijeru...da spasi nekome zivot...i da uradi nesto vredno...na taj nacin treba pokazati koliko smo mi svi slicni...i samim tim...ce se stvoriti i tolerancija...i samim tim ce biti mnogo manje slucajeva gde ce se ljudi izjedati zbog svoje orijentacije...i ocigledno osoba koja je postavila ovu temu bas nije 100% prihvatila sebe...mozda i gresim..ali imam takav utisak :) i moguce da sam malo skrenuo sa teme... ali nadam se da kapirate sta zelim da kazem :)

i ne :) ne bih popio pilulu :) )
Korisnikov avatar
By dharmox
Meni takva pilula ne bi rešila ništa, volim svoj status.
Ali što ima zadrtih tipova, kao ovaj što svoje stavove podržava CapsLockom...
:sixto:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne.
U relativno modernom društvu, veća je korist biti peder.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!