Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Sedim za kompom i pušim svoju šestu cigaretu od jutros. Filozofiram o ljubavi (sama sa sobom).

Prvo sam mislila kako je ljubav nenormalno komplikovana stvar, a onda mi je sinulo. :eureka: Ljubav je ose?anje, ljubav je hemija. To je jedna vrlo prosta stvar.

MI smo ti koji je ?inimo komplikovanom. Mi smo ti koji smo prokleti, pa pravimo gluposti i razna sranja ne bi li je skroz iskomplikovali. Ljubav je divna. Treba da bude divna.

E sad... pitanje bi bilo... Kako znate da je prava? Šta ?ini jednu ljubav pravom? Ovo je pitanje za one koji su u vezi, kao i one koji nisu. Oni koji su u vezi i veruju da im je ta veza koju sada imaju, ona prava, ona "od sada pa do kraja", zašto mislite da je to tako? A vi koji niste u vezi, nemate tu "pravu ljubav", a imali ste je... Zašto ste dozvolili sebi da je izgubite? Šta je krenulo nizbrdo? Kada ste shvatili da je to bila prava ljubav? Da li ste pokušali da je vratite? Da li ste se dovoljno potrudili bez obzira na to koliko vas je druga strana odbijala i nije želela da vas sasluša niti da poveruje u to što ste joj govorili?

Ova tema je inspirisana raznim temama u vidu "kako je vratiti?", "kako znati?" i mojim trenutnim stanjem koje se može podvesti pod beznadežno-tužna-jer-mi-prava-ljubav-klizi-iz-ruku-i-života.

Vaše filozofije o ljubavi.
:usamljen: :usamljen: :usamljen:
Korisnikov avatar
By reveal
moja ljubav je moja simfonija koju pisem i slusam, pa je onda opet izgubim na trenutak i shvatim koliko su lepi zvukovi koje ona ima... i znam da je sve to moje delo, moje osecanje koje je prtvoreno u cistu notu bozanskog osecaja svemocnosti jednog entiteta u univerzumu. moja pravila nisu pravila, zato sto postoji jedan poredak kojem se poklanjam do zemlje, a to je visoki ili niski tonovi. oni me bude iz sna, oni me uspavljuju, cine moj dan svetlijim, pa cak i mracnijim...
mopja simfonija je nepoznata drugima i malo ko se usudio da je poslusa, zato sto je smrtonosna za ljude, i jos vise za silu koja je proizvodi. ja nemam kontrolu kad je cujem. ona je boginja moje duse.
Korisnikov avatar
By Draco
Perfect love is a bedtime story.
Korisnikov avatar
By Skyen
Za mene ljubav nije hemija. To je: kada mozete zajedno, a mozete i odvojeno, kada ne morate sve da kazete, a da se razumete, kada joj verujes i uzvracas joj svojim poverenjem, kada se u toku noci probudis da vidis da li je pokivena, da li spava, da je zagrlis drugom rukom jer ti je ova utrnula. Nekada je zacinjena strascu, nekada nerazumevanjem, pa onda opet razumevanjem, stalnim i konstantnim razvojem. I moze da bude za ceo zivot, ali veza ne mora. Mozes voleti nekog na hiljade razlicitih nacina. Cak i kada ne uspete da odrzite vezu. Ako sujeta ne uzme svoj danak. Nema prave ljubavi. Nijedna nije. Jer ljubav je sama takva po sebi. Ili je ima ili je nema.
Dileme nastaju iz ocekivanja, problemi iz idealizacije. Raskidi iz posesivnosti. A veza, ona je rad na sebi.

Ti nisi moja, ja nisam tvoja. Mi smo samo zajedno.
Korisnikov avatar
By waterlily
Volim kada iscili zanos zaljubljenosti, kada prestanem nekog da zamisljam (idealizujem), pocnem ili da volim ili ostane samo osecaj da na tu osobu ne moram da se navikavam. Svaka moja ljubav je prava i to znam po tome sto mozemo bez reci da se sporazumevamo, sto ne moram da objasnjavam svoje recenice i ni jedan ustupak ne dozivljavam kao zrtvovanje, vec kao zadovoljstvo sto mogu nesto da ucinim za nas, kad uhvatim sebe da izgovaram `mi`,... Eto...:D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Skyen
To je: kada mozete zajedno, a mozete i odvojeno, kada ne morate sve da kazete, a da se razumete, kada joj verujes i uzvracas joj svojim poverenjem, kada se u toku noci probudis da vidis da li je pokivena, da li spava, da je zagrlis drugom rukom jer ti je ova utrnula. Nekada je zacinjena strascu, nekada nerazumevanjem, pa onda opet razumevanjem, stalnim i konstantnim razvojem. I moze da bude za ceo zivot, ali veza ne mora. Mozes voleti nekog na hiljade razlicitih nacina. Cak i kada ne uspete da odrzite vezu.
:hypno:
Fantasti?no! Odli?no! :hail:
Korisnikov avatar
By zboO
ljubav je velika SHITINA...(to trenutno mislim).....mozda zato sto biram pogreshne osobe.......ko mi je kriv??!! A mozda sam kako mi je jedna osoba rekla (nekoliko puta) emotivno retardirana.....pa ne umem da volim, tj. ne znam da uzvratim osobi koja mene (navodno) voli...

:neznam:
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Skyen
Za mene ljubav nije hemija.
Tako je.
Ljubav je vise od hemije... ako je zacinjena sexom. :trep:

zbunjena
ljubav je velika SHITINA...(to trenutno mislim).....
Tako je.
Ljubav je velika SHITINA... ako nije zacinjena sexom.:obesen:
By SUNNY B
da je imam sad, pa da nesto pametno i napisem, ali jedino sto sada osecam jeste mesavina besa, bola, tuge i mrznje a posto to nije bila tema onda cu da cutim da ne bih patetisala za dzabe. a da, imala sam jednom pravu ljubav pa sam je zasrala, kao i uvek, jel...
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
ljubav je sranje:rida: :rida: :rida: :rida:
pogotovo kad ti neko za koga bi i zivot dao kaze raskidamo:usamljen: :usamljen: :usamljen:
i to preko jebenog telefona:(

ah kako mi ne dostaje ,ali stvarno :rida:
aj dosta patetike

za mene je ljubav(eto sa njim)bila kada legnemo da spavamo,nema sex-a,ja na njegovom stomaku i on me ceshka po glavi pola sata sat dok se ne uspavamo
to je za mene bio izraz ljubavi:kissing: :kissing:

a sad ga nema :rida:
ma sta ja serem :shtap: ?
ljubav je DIVNA samo ako imas nekog to da podelis:trampolina:
kako mi nedostaje to cheshkanje:kada:
aj toliko od mene sav sam se :rida: :rida:

ZIVELA LJUBAV :giljotina: :giljotina: :sekirica: :sekirica: :giljotina: :giljotina: :sekirica: :foto: :foto:
By Bombina
za mene ljubav uvek je lepo
neki drugi imaju svoje ljubavi
neki drugi su izgubili svoje osecaje
zasto ste izgubile svoje osecaju i otprilike je netko povredio
pa ste uvredili i osecaje je sam izpraznio
eto
i ja imam osecaj i ljubav meni znaci
jednom sam bila zaljubljena neku i al nisam ispostavila..meni se neda
nadala sam da cu boriti svoj ljubav i osecanja
treba da se vrate svoja osecanja koju ste ranije izgubili
Korisnikov avatar
By switchon1234
Za mene ljubav nije hemija. To je: kada mozete zajedno, a mozete i odvojeno, kada ne morate sve da kazete, a da se razumete, kada joj verujes i uzvracas joj svojim poverenjem, kada se u toku noci probudis da vidis da li je pokivena, da li spava, da je zagrlis drugom rukom jer ti je ova utrnula. Nekada je zacinjena strascu, nekada nerazumevanjem, pa onda opet razumevanjem, stalnim i konstantnim razvojem. I moze da bude za ceo zivot, ali veza ne mora. Mozes voleti nekog na hiljade razlicitih nacina. Cak i kada ne uspete da odrzite vezu. Ako sujeta ne uzme svoj danak. Nema prave ljubavi. Nijedna nije. Jer ljubav je sama takva po sebi. Ili je ima ili je nema.
Dileme nastaju iz ocekivanja, problemi iz idealizacije. Raskidi iz posesivnosti. A veza, ona je rad na sebi.

:up:

Ali pitacu te jedno - Jesi li i uspela sve ovo da ostvaris?
Ja verujem u 'ljubav' bas na ovaj nacin, ali mi nista teze ne pada nego da postignem ovo gore napisano....
By Bombina
eh teze je od ljubavi nema smisla
neke cura su bas teske
Korisnikov avatar
By Don`t Look
"U ljubavi nema granica.." -rece slon i skoci na pile.. :smeh: :lol:

Kako znati da je ljubav prava?

Licno,uvek sam osecao,do skora,da veza u kojoj sam nije ta prava..pa kraj istih i nije bio tako tezak.. :federi:

Poslednja :love: :mazi: :love: :kissing: je izuzetak..Kad spojis iole neku ozbiljnost,kad shvatis koliko ste uskladjeni,koliko odgovarate i koliko prija zajednicko vreme,ljubav..shvatis koliko drugaciji osecaj.. :love: :opacupa:

Mislim da u ljubavi nema logike.. :lood: koja je ,uzgred,nasa najjaca i dokumentovana :cigareta: strana..zar ne bigirl..

Opet,jos uvek se dobro snalazim.. :tornado:

:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by bombica
neke cura su bas teske
a ko to? :smilegrin:
Korisnikov avatar
By EYA

ih, i kako sad ja da se pravim pametna kad me opet preduhitrila :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Znam da je prava ljubav iako je osecam prema osobama koje nezasluzuju da budu u mom srcu, jer onda nishta ne trazim zauzvrat.
Primer za to su moji neprijatelji.
Nijednog ne mrzim, volim ih kao i pre.
By Bombina
Originally posted by reveal
Originally posted by bombica
neke cura su bas teske
a ko to? :smilegrin:
zar ti ne vidis
ljubavni problemi
sve je naopako
imaju losu vezu
i to ja ne volim,hocu ja neznu
By argentum_inf
ma kao da je to jedino bitno,ah..
za mene ti je ljubav-zabranjeni grad,hehhe:murkan::lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by bigirl

E sad... pitanje bi bilo... Kako znate da je prava? �ta ?ini jednu ljubav pravom? Ovo je pitanje za one koji su u vezi, kao i one koji nisu. Oni koji su u vezi i veruju da im je ta veza koju sada imaju, ona prava, ona "od sada pa do kraja", za�to mislite da je to tako? A vi koji niste u vezi, nemate tu "pravu ljubav", a imali ste je... Za�to ste dozvolili sebi da je izgubite? �ta je krenulo nizbrdo? Kada ste shvatili da je to bila prava ljubav? Da li ste poku�ali da je vratite? Da li ste se dovoljno potrudili bez obzira na to koliko vas je druga strana odbijala i nije �elela da vas saslu�a niti da poveruje u to �to ste joj govorili?

Va�e filozofije o ljubavi.
:usamljen: :usamljen: :usamljen:
Boze Bigi koliko pitanje....
Sad ce Brana nesto da ti objasni... vidi ovako...ja mozda jesam mala (nisam, ali vi tvrdite da jesam), ali sam trenutno jako zaljubljena...i nikad mi dosad nije bilo ovako, (vec nedelju dana je nisam videla i sutra cu da odem da skocim u Dunav:( zato sto mi nedostaje vise nego Sunce, voda, vazduh...i sve te ostale bezvezurije neophodne za zivot....)...e sad, ja znam da to verovatno jos nije ta prava ljubav, posto smatram (tako mi svi govore) da kad se zaljubim niko drugi nece postojati...e pa kod mene nije tako, kod mene se nadje brdo devojaka koje mi se svakodnevno svide i o kojima mnooooogoooo razmisljam...mada je ONA uvek mnoooooogooooooooooooo IZNAD NJIH...ali opet ONE su tu...znaci nije prava...
Kako znati da je prava...kontam da cu znati kad umrem, valjda cu provesti ostatak zivota sanjom i ako taj zivot bude lep-ZNACU!!! :)

E sad...ja stvarno ne znam dal me je iko od vas shvatio i znam da ov verovatno nije dovrseno, ali ovo je pisano dok sam bila u zescem bedaku (veceras) i kao sto rekoh, sutra odoh da plivam sa ribicama u Dunavu.... :( :(
Korisnikov avatar
By Hys.
ne znam da li je prava.
znam da je sada prava.
to je ono sto je bitno.
garancije ne postoje, postoji samo iskrenost emocije u datom trenutku, a mogucnost da se to izmeni, ni najmanje ne cini nijednu ljubav manje pravom.
postoje vise "pravih" i sve su sa razlogom postojece u pravom trenutku.
ono sto mogu da kazem, da mozda, u mom zivotu /samo o sebi i mogu da pricam/ do sada sam osetila dve velike ljubavi. Obe su postojece jos uvek, ali to nikako ne znaci da su druge bile manje prave.
samo su me manje terale nego ova da npr pisem na "ljubav i seksualnost", da nemam tolike nesanice, nedostatke apetita, itd...
ali bile su prave.
samo ne toliko....pa....opijajuce obuzimajuce....i potresne...na neki..lep nacin..
:novine:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by devokICA
ne znam da li je prava.
znam da je sada prava.
to je ono sto je bitno.
garancije ne postoje, postoji samo iskrenost emocije u datom trenutku, a mogucnost da se to izmeni, ni najmanje ne cini nijednu ljubav manje pravom.
postoje vise "pravih" i sve su sa razlogom postojece u pravom trenutku.
ono sto mogu da kazem, da mozda, u mom zivotu /samo o sebi i mogu da pricam/ do sada sam osetila dve velike ljubavi. Obe su postojece jos uvek, ali to nikako ne znaci da su druge bile manje prave.
samo su me manje terale nego ova da npr pisem na "ljubav i seksualnost", da nemam tolike nesanice, nedostatke apetita, itd...
ali bile su prave.
samo ne toliko....pa....opijajuce obuzimajuce....i potresne...na neki..lep nacin..
:novine:
Dve godine su prosle od ove teme... :wow:

Lm, devokice, svaka cast na komentaru... :up: Ja, eto, imam 3 "prave" ljubavi... Jedna koja je bila i veza i JA sam je sjebala i nikada necu prestati da zalim zbog toga. Druga koja nije dosla do stadijuma veza (tako da je mozda i diskutabilno da li je to ustvari ljubav ili neka luda ceznja). I treca... koja me drma sada...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!